69

Анонимен

преди 10 години

До 78Умните нямат нужда да избиват комплекси по форумите. Умните се интересуват от много други неща и трупането на пари не им е основен приоритет. Умните знаят как да си го направят готино кадето и да са ситуирани.Ти явно не си от тях.

68

От Сидни Австралия

преди 10 години

$2500 зимат най изпадналите бараби като тебе. БУАХАХХАСамо роб с робско мислене може да говори за МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА, та било и тя $2570Там е разликата, успелите хора НЕ питат колко е МИНИМАЛНАТА заплата а питат колко е максималната. За умните SKY IS THE LIMITТая година приключих успешно по всички ACN които държа събмитнах BAS репортите в ATO с AUSKey-а и бизнесите ми е успешна година. Не съжалявам че си изтеглих всички капитали от опосканата Европа. Оставям ви я на вас земете я

67

От Сидни Австралия

преди 10 години

Въпрос:ЗАЩО да бъда милионер в UK след като мога да съм в Оз?КЪДЕ е разликата?В КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ. По добре богат в Сидни от колкото в Лондон защото разликата е в К-А-Ч-Е-С-Т-В-О-Т-О НА ЖИВОТА.ПАРИТЕ ГУБЯТ СМИСЪЛА когато говорим за КАЧЕСТВО на живота. Да си харчиш парите в рай като този ето това е смисъла на живота, това е целта на парите, не просто да ги притежаваш!!!!!Ако 22 години не си го усетил това в UK няма да го разбереш. Навивай крачоли там ти е мястото.

66

London

преди 10 години

До От Сидни АвстралйскоОткрил си топлата вода пък ти! Бях и в Америка и в Австралия,живяла съм,работила съм и т.н, и сега съм в Лондон и изкарвам двойно,даже тройно от преди това,тъй че браво,БЛАГОДАРЯ че ни оставаш Европа,смешните ти 2 хил и незнам си колко долара си ги дръж,толкова на седмича си вземам,тъй че I DON'T CARE!!!

65

сектор Кабул

преди 10 години

Англия винаги е била и ще бъде враг на Европа, водена от егоистичните си квазиимперски намерения. По-добре сателит на Америка при съотношение 1-1 в световната политика, отколкото равнопоставен партньор на европейските народи при съотношение 1 към 12, разсъждават в Лондон. От друга страна позицията им на вечен балансьор и интригант в европейските дела им предоставя златния шанс да рекетират обединена Европа, като ту се приобщават към нея, ту се разграничават. Удобно, прекалено удобно. Докога?

64

Анонимен

преди 10 години

До 58,59 и всички останали номера под които се е подписал нашия австралийски сънародник.Пич,един успял човек не обижда, не злобее и не показва така явно липсата си на култура и възпитание. Идеята не е колко пари имаш или не, а в това дали си достоен и смислен индивид. Надявам се да го разбере някой ден.Успехи в печеленето на пари и все пак вземи паралелно с това развивай малко толерантност,търпение,скромност и мъдрост.Ще си в хармония със себе си и няма да имаш нужда да изтрещяваш по форумите.

63

Киро Халилов

преди 10 години

Защо сте ми давали минус бе?Затова ще си отивам там защото тука знаете само да правите расова дискредитация.

62

Киро Халилов

преди 10 години

Браво,брат ми!Ша идваме съ жината и ***.А може ли да си зимам и кона,понеже предния му собственик е у затвора защото е стрелял по крадците и сега ми е жал да го оставим животното.А?

61

Хелзо

преди 10 години

Още 5 месеца и летище София. Затварям си люка и изчезвам. В самоубийствени икономики не се вирее

60

Анонимен

преди 10 години

Супер новина !

59

456

преди 10 години

До От Сидни АвстралйскоДаже не те чета,слагам ти минуси като ти видя ника,Аман от комплексари!!

58

jamiro

преди 10 години

Do Сидни АвстралйскоТeзи крислни австралииски острови са пълни с отровни змии ,паяци,мeдузи,акули,крокодили,и всякакви други гадини,така4e ,умната

57

До BGмъж

преди 10 години

БГМъж, или по-скоро БГпу*ьо.В БГ останаха само некардиници и нискобразовани кадри. Кисело ти е гроздедо нали ?

56

Анонимен

преди 10 години

Англия е позорна тоталитарна държава с олигархична върхушка извършвала няколко века геноцид над населението на Индия, Ирландия и други народи.

55

BGмъж

преди 10 години

До London calling-явно правиш фелацио на *** та да знаеш че са чистоплътни.Точно в тая смотана Англия 22% от населението е неграмотно,а на останалите мечтите им се ограничават до това да се нашарат с татуси,да се наливат с бира и да идат на мач.По тъпо население от британското няма в цяла Европа.И точно там са такива *** като теб.Истинските Българи са тук и се мъчат по някакъв начин да оправят тая държава.

54

Sofia live

преди 10 години

До От Сидни АвстралйскоЧудесно е че си се справил , но начина по който се хвалиш навежда на мисълта че има още много комплекси да избиваш :))) На никой не му е зор да те задминава.Който е умен и успешен е такъв навсякъде,не му се налага да ходи на края на света:)))

53

Strahil

преди 10 години

Късно е либе за китка.

52

От Сидни Австралйско

преди 10 години

Само роб с робско мислене може да говори за МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА, та било и тя $2570Там е разликата, успелите хора НЕ питат колко е МИНИМАЛНАТА заплата а питат колко е максималната. За умните SKY IS THE LIMITТая година приключих успешно по всички ACN които държа събмитнах BAS репортите в ATO с AUSKey-а и бизнесите ми е успешна година. Не съжалявам че си изтеглих всички капитали от опосканата Европа. Оставям ви я на вас земете я, ходете където искате дано успеете като мен и да ме задминете някога

51

От Сидни Австралйско

преди 10 години

И лузарите да не забравите да ми сложите минусче. Да се почуствате по добре така и да си миете краката и да си лягате. Оставете света на хората с воля и смелост да следват мечи. Слагайте розовите очил и лягайте в кафявата жълтения която се правите че не забелязвате!Някой ден студентите ще ви изкопаят и ще си класифицират в учебниците като отделен клон от еволюцията - имбециликус булгарикус - разбира най много тва дет не е бил и знае най много тва дето не е видял, разбирач по всичко

50

От Сидни Австралйско

преди 10 години

Европата ви я оставям на вас! До преди кризата там имаше капитали по всички вертикали, но вече всичко е опоскано. Фанали са се гуша за гуша. Оставям ви я Европа ходете кефете се. Който е виждал европа преи знае за какво говоряА тая минимална заплата тика $2570 я зимат най изпадналите бачкатори. Ако разбираш от нещо почваш от 100кАко не искаш да си роб обаче $$$$ които си докарваш небето е тавана. Sky is the limitБУАХАХАРобите на тръстиката в БГ трябва да се държат в изолация. БГ е рай за тях