468

Виновен

преди 11 години

Хрантутници , обикновени популисти, Партия феномен , продаде идеалите си принципите си , националистическа формация допусна участие на партия от малцинството, Спомнете си джамията Баня башъ, Дано по скоро дойдат изборите да забравим за тия *** , закачили се на държавната ясла,

467

Tilk

преди 11 години

На всички им е крива партия Атака, още повече сега, когато Сидеров оглавява комисията по антикорупция. От няколко дена е на тази позиция и вече се виждат неговите действия: заговори за офшорките на Плевнелиев, започна да се бори срещу продажните медии. Но въпреки, че платени провокатори всеки ден сеят хаос, никой не обръща достатъчно внимание, медиите манипулират за това, но само Сидеров обръща внимание натам.

466

Svoboden

преди 11 години

Не плюйте по Волен Сидеров, той е единственият, който дава радикални решения на проблемите ни. Има право за много неща: за снемането на държавните субсидии, а единствено той е готов да се откаже от тях; за това, че някакви малки намаления като в цената на тока са само временно решение и че се нуждаем от по-дългосрочни промени. А правителството днес гласуваха и актуализацията на бюджета: да затънем пак в дългове. Атака имат добри решения, а сегашният кабинет ни срива.

465

Бейби

преди 11 години

Вече не стиска .. :)има си почва отново

464

Гражданин Коев

преди 11 години

Много хора явно разбират грешно национализма и служат за електорат на един национален предател.

463

За проба

преди 11 години

А да тръгнат БЕЗ ОХРАНА Борисов и Сидеров по селата / казвам по селата а не из Суфию /.Отсега ви казвам, че Буда ще го лупат по тикват до 101 и обратно.

462

А на бас

преди 11 години

Ако НЕЗАВИСИМА комисия прегледа Сидеров и Борисов,обзалагам се, че лицето Бойко Методиев Борисов ще го изкарат многократно по-луд от Сидеров.

461

Пешо

преди 11 години

Искам да ви кажа, че не всички избиратели на атака са ***!95% от тях никога повече няма да гласуват за този предател и ненормалник!

460

fuck

преди 11 години

Болене, и твойте дни са преброени ,а след това в бялата стая ,с усмирителна риза и повечко успокоителни ще си доизкараш мизерния живот!!

459

тв7

преди 11 години

Луд човек нищо неможе да го спре

458

Анонимен

преди 11 години

Волене като шизофреник разбираш ли,че ЛУД НЕ УМАЛЯВА.

457

Сульо

преди 11 години

ПРАВ СИ ВОЛЕНЕ, НЯМА ДА ТЕ СПРЪТ.......ЛУД СПИРАЧКИ НЯМА......ПРОСТО ЩЕ ТЕ УБИЯТ.......ама не докато си депутап......ще омазниш държавата ***.

456

Сибирски вълк

преди 11 години

Да проверят Министерството на образованието,за да се уверят как се изливат пари в чужбина уж за български училища,а с тези средства купонясват и се облагодетелстват определени *** наричайки себе си за родолюбци.Справка-BG у-ще 'РОДИНА' в WIND GAP-PA.

455

Анонимен

преди 11 години

До философ ВОЛЕН ВИ КАЗВА ИСТИНАТА БЕ *** ВИЕ СТЕ ЛУДИ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ ПРОДАЛИ СТЕ СЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА НЕ ПРОЩАВА

454

Анонимен

преди 11 години

До най послеНикога няма да прогледне.Царя каза,че чипа му е увреден,а Бойко Борисов пък посочи,че материала е калпав.Народа може само да плюе и да се радва страдайки в мъки и простотия,но не и да промени нещастната си съдба.Това е обречен народ,за разлика от северните и западни европейски народи.Народът ни е ***,алчен и завистлив.Никога не може да се обедини в името на една,кауза.Винаги има предателство и разнобой,даже сравнени с ***.Те са винаги единни.Един Волен се мъчи нещодапромени

453

ASEN

преди 11 години

ABE DJYDJE NEDONOSENO KOI PAK SHTE TRAGNE TEB DA TE SPIRA,TI SAM TAKOVA *** SNESE CHE NIKOGA NIAMA I DA CHYESH VECHE ZA PARLAMENT.GADNOTO E CHE I AZ GLASYVAX ZA TEB I MOI PRIATELI NO VSI4KI SME VTRESHTENI,TI NAISTINA SI NEDONOSEN SHYT I BOKLYK A NALI ZNAESH KADE OTIVAT BOKLYCITE

452

философ

преди 11 години

Вържете Лудия! Вземете му пищова, а палката му я заврете...и си пазете пръстите!

451

Анонимен

преди 11 години

Голям смях пада :))))) Поздрави от Англия :)

450

Анонимен

преди 11 години

Ше те спрат, мишок такъв. Ще дойдат едни чичковци в бели манти с едни големи инжекции и ще те приберат където ти е мястото... Не си познал, че ще се звериш и ще дразниш цял народ...

449

good

преди 11 години

е как ше го спрат,като то луд умора нема...