18

Анонимен

преди 11 години

Съветвам фирмите който правят подобни джаджи да разработят стелт режим за кола с електроника която я прави невидима за радарите и камерите. Тогава няма да се гледат GPS-и с точките на камерите и ще може да се кара спокойно. И още пускането на подобна стелт-джаджа ще донесе миларди приходи само за броени месеци на дадената компания , ще им е необходимо свръхпроизводство за да задоволят пазара.

17

Анонимен

преди 11 години

Ако става дума за протести - София не била България а когато става дума за карти се оказва, че това не е точно така :)Каквото и да напишат, каквито и карти да качат не карате ли внимателно няма да ви свършат работа. И някой по-долу беше писал когато става дума за безопасност правете подлези и надлези Когато няма предпоставка някой да пресече неправилно то тогава няма и да има произшествия. Махнете колите от тротоарите за да има къде да се движат и пешеходците и още и още....... Успех!

16

Анонимен

преди 11 години

Ревахме от тия където се крият зад храстите, сега ревем от камерите. Карай внимателно и спри да плачеш.

15

моджо

преди 11 години

Коя е Facebook страницата на KAT?

14

Анонимен

преди 11 години

стига де .обяснете в заглавието,че става въпрос за софия.Е ТЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ ДЕ

13

Анонимен

преди 11 години

Е какво са ми публикували само за София,а за цяла България?!

12

Аз

преди 11 години

На това му се вика 100% държавен рекет! Камерите са там, където има безсмислени ограничения! Господа бирници, наместо безсмислените пешеходни пътеки, безсмислените пешеходни светофари и легнали полицаи, ако сте загрижени за пешеходците, правите подлези и надлези и оставите шофьорите да си гледат трафика, а не 30% от вниманието за катаджии,30% за камери,35% за дупки и 5% за всичко останало!

11

Големия удушвач

преди 11 години

Интересно-как може да определиш място на нещо мобилно/подвижно/ ?!

10

До 1

преди 11 години

Абсолютно си прав. В настройките на GPS има опция визуално предупреждение и аудио-визуално. Така, че водача сам избира каква настройка да ползва. Елементарно.

9

...

преди 11 години

Това, че е публикувана такава информация е много добре, но има и хора, които не използват Facebook. Публикувана ли е и на други места?

8

Анонимен

преди 11 години

Винаги намигам, да предупреждавам хората за шумкари. Пълно е с неадекватни ограничения из цялата страна, добре ще е да бъдат премахнатаи изцяло, а не за събота и неделя да ги увиват с черни найлони.

7

пффф

преди 11 години

Ей като напишат "джигити" ми се повръща. Слагат камерите при безумни ограничения на перфектни пътища. След това те хващат с някаква превишена скорост и вече си "джигит" (адски гнусната дума).

6

НеАНОНИМЕН

преди 11 години

ТОВА СЕ КАЗВА "ПРЕВЕНЦИЯ"...както и намигането с фарове ;)

5

ЕГАТИ

преди 11 години

И коя е страницата ?!?!?! КЪДЕ Е ЛИНКА ?!?!?! информация без информация ....

4

Анонимен

преди 11 години

Тия полицай станаха още по ***, да кажат и кога ще минават през парковете, че наркоманчетата да могат да се дрогират през другото време на спокойствие.

3

ggigigi

преди 11 години

zashto ne iz4istite parkiranite Koli ot gradinkata na sedmo4islenici koiato e to4no sreshtu MVR,koli po trotuARITE I NEPRAVILNO PRESI4AHTI PESHEHODCI!!!

2

гошко

преди 11 години

Между другото, в днешния брой на Преса има нагледна статия за съдебните решения, отменящи глоби наложени с електронни фишове като нищожни - без дата, без подпис, без конкретно обозначение на конкретния участък. Има си и представителна извадка за броя решения срещу тези фишове. Чети и се образовай, народе. Но карай внимателно, въпреки това, не е нужно да убиваш хора на пътя само заради некадърността на управляващите те.

1

typan-techno

преди 11 години

GPS се слуша, г-н Антонов, много рядко се гледа...