11

por

преди 10 години

Само Райков може да се справи със ситуацията. Да върнат експертното правителство и да променят модела на управление. Друг изход няма.

10

За тези от Атака

преди 10 години

Ами вижте, то *** трудно се променят.Това, че ни казвате и преди бяхме *** и сега си оставаме *** -- съвсем не ни изненадва.

9

Министърката ужас

преди 10 години

Чуйте как говори Министърката на образоваанието "тиези програми" От кое село са взели човек Министър на образование да говори на ДИАЛЕКТСигурно е чвоке на ДИЕ ПИЕ СИЕ

8

Мина

преди 10 години

В качеството си на какъв Марин Райков сваля политическото си доверие към някого?

7

Somebody else

преди 10 години

Да чуеш химна по време на протест .. безценно ! Мили ръководители на партии без бъдеще, пригответе се, защото утре отново е ден за протест !

6

Алекс

преди 10 години

Абе Гошо, стига писа едно и също във всички теми.хващат те за 0 време.

5

bg

преди 10 години

АТАКА БЪЛГАРИЯСМЪРТ НА ПРЕДАТЕЛИТЕСМЪРТ НА УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОДНЕ НА КОЛОНИЗАЦИЯТА И ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА НАРОДА И РАБОТНИЦИТЕБЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ НЕЗАВИСИМА И СВОБОДНАКОСТОВ КЪДЕ СЕ КРИЕШ МИШКО ПРОДАЖНА

4

Aтaкист

преди 10 години

Искaм дa кaжa нaй-отговорно ,че ние никогa не сме се откaзaли от Aтaкa!Тези твърдения ,че симпaтизaнтите нa Aтaкa се оттегляли от сa неверни, товa сa мaнипулaции целящи дa изкaрaт нaродa от Провинциятa от Пaрлaментa, подчертaвaм Провинциятa, зaщото софиянци стaчкувaт зa себе си. Бойко им строеше зaли и пътищa и те сегa зaтовa стaчкувaт дa си го върнaт.Колкото повече плюят Aтaкa тя ще стaвa все по-силнa!

3

Георги11

преди 10 години

Стига с хулите и лъжите за Атака от 2005 година се опитвате да я унищожите сега и физически!!! Атака победа тя проби крепостта на мафията 2005 и всички ги е страх че разбива сценария за колонизирането на България да живее втория Левски Волен Сидеров!!! Какъв е този Георги Флоров слуга маша за заличаване и физическо отсраняване на Атака и Волен!! Всички предатели и крадци са против Атака!!! Мутафчиев Българин лиси???????????

2

пуста сопа

преди 10 години

Къв е тоя ,че снемал доверие , аре бегай у Франция , а другите дървеняци по селата , бегом марш...столичани ... ***?!

1

Георги11

преди 10 години

Видяхте ли Българи че досегашните правителства потурчват България Волен няма да позволи това назначено е от президента и предишното правителство!!Давай Волене ние сме с теб Атака победа!!!