31

Анонимен

преди 10 години

До Циникациник - ти интелектуалец ли си? защото на мен лично ми писна от интелектуалци, които много ги разбират нещата и накрая отиват да гласуват я за Боко, я за Гея... Това заслужавате, това сте избрали. Правите се на много умни по форумите, а на яве сте мъртви душички. Плуете по младите хора които протестират и се опитват да направят нещо ново, различно - различно е защото промитите ви комунистически мозъци не могат да го проумеят...

30

Циника

преди 10 години

Ей такива като 28, хора които трудно четат нещо различно от използвани вестници, най - глуповато изглежда да заемат театралната поза на защитници на Ботев. Ботев е велик, но ако неговото дело и творчество ще се използва за раздуване на тъповати националистическо - патриотични кампании, по-добре да оставят поета на мира и да не го мърсят с включването му в некадърно скроени учебници! Ясно?!

29

до 1

преди 10 години

Пич, ти нещо не си в час, ОПРЕДЕЛЕНО!АТАКА вече не съществува , прекръсти се на ЮРУШатакистите се наричат (помежду тях си )- Юруш баши , а волен днес отиде до Мека да се помоли и да стане АГА (официално)

28

Анонимен

преди 10 години

До Dnes.bg.1dnes.bg.1 ти от Варна ли си? На там ми намирисваш, от далеч смърдиш. За съжаление и ти като повечето оттам не си разбрала, за какво протестират 'шопите'. Няма и да разбереш явно никога. Много е лесно да се правиш на много умен по форумите. Я ела лично да ми обясниш позицията си за тази смръдла министърката, която все още не знае къде се намира и какво прави. Ще маха Ботев от уч. програма??? Алоооо къде се намирате???

27

sss

преди 10 години

На Райков думите ми звучат като "крастав да те чеше и въшлив да те пощи". Просто не е той човека .....Райков вече си забравен !!!

26

Българин

преди 10 години

"Свалям не само политическото, но и личното си доверие от всички, които са били замесени в това грубо потъпкване на основни за българското образование ценности, в които аз лично вярвам, в разрез с мои изрични разпореждания, и в името на защитата на които бяха предприети конкретни административни действия - очевидно също пренебрегнати".Ти ли бе, който вкара турски и ромски език в училищата? Да ти пикая на личните ти разпореждания. ***.

25

Natural Dialectics

преди 10 години

Dnes.bg ти може и да не говориш "шопски диалект" , с който да станеш смешен (въпреки , че аз не виждам накъде повече), но и да го говореше пак си оставаш с акъл колко една калинка , съдя не само по просташките ти изказвания , но и по страста, с която защитаваш турско-комунистическия тумор , който отказва да пусне кокала. Вместо да умуваш кое , кво и защо си легни най-хубаво и се напикай чаршафите от кеф, сънувайки , че те управляват Гоце , Гея , Бея и Злодея. АРЕ ЛЕВО ! (Спрягай професоре)

24

Uzunow

преди 10 години

Towa nistogestwoBolen Siderow e za psihiatrijta.Wzema se mnogo na seriozno. Ne wigdateli do kade ste ni dokarat komunistite i turzite,ne bez pomosta na Siderow. Zabrawihteli imperskite stremegi na Turzij.Kade ostana balgarskoto wi samosaznanie.Balgari sabudete se.

23

OFFtopic

преди 10 години

Хората просто искат да ни го кажат директно - Ние сме ''Осъдени души''

22

пол

преди 10 години

Трябваше да изберем Райков, Василев, Добрев, за 1 мандат, тия хора имат стабилно излъчване. Ама от вряскаши лидери-партийци и вряскащ електорат, нема оправия? Аз затова предлагам да се гласува за отделни хора, с нотариално заверени платформи - ако ни излъжат после ще им покажеш предизборните им...и на съд. А сега едни сменят други, всеки лобира за свой кръг, а нас вълци ни яли на практика. Партийната система е порочна за изборен модел, в партиите няма лична отговорност пред закона, избирателите.

21

Dnes.bg.1

преди 10 години

До Министърката ужасУЖАС СИ ТИ! Тази министърка беше няколко мандата ректор на Медицински университет-Варна. Тази министърка е професор по медицина. Ние не говорим като вас на ШОПСКИ диалект (с който ставате смешни):има-нЕма,ХОДА,ГОВОРА. ХОДА??? Е КЪДЕ ХОДАШ БЕ ДЪРВЕН ШОП? НА МАЙНАТА СИ ЛИ? ГОВОРА? ТОВА КАК СЕ СПРЯГА? АЗ ГОВОРА,ТИ ГОВОРАШ? ТОЙ ГОВОРА? МОЖЕ БИ? ЕГАТИ *** ДЪРВЕНИ ШОПИ СЪС ЗЕЛЕНИ ТИКВИ НА РАМЕНЕТЕ! НАЛИ СЕГА ЗАРАДИ ТИКВАТА ПРОТЕСТИРАТЕ? ИСКАТЕ ОТНОВО ТИКВА ДА ВИ УПРАВЛЯВА?

20

Анонимен

преди 10 години

До 18 Бог да пази България и от такива като теб. Излекувай се от омразата си, защото омразата не крепи народа, а го унижава и унищожава.

19

Анонимен

преди 10 години

Само Волен!

18

.........

преди 10 години

Долният Волен е пряко отговорен за случващото се - благодарение на неговия глас комунистите и турците безчинстват в момента и измислят глупост след глупост. Бог да пази България от комунистите, турците и болния Волен!!!

17

Анонимен

преди 10 години

Тази безумна бюрокрация ме втрещява.Все едно ученик ,който едва е скалъпил изречение,да го обвиняваш ,че е изпуснал запетая.Днешната ситуация е глупава и смешна.Да уволняваш,да обвиняваш,да се оправдаваш е натрупване на излишно напрежение.Когато обвиненията са груби и жестоко,всеки губи желание да сътвори нещо добро.А всеизвестна истина е,че няма невъзможни неща,щом трябва друг да ги свърши.Страничен наблюдател съм,но толкова жестоки критики към неща,които могат да се променят е грозно.

16

Анонимен

преди 10 години

Браво 14 ! Точно така е, но ние сме по-големи светци от папата.Нашето образование трябва да изгради от децата мислещи, свободни и толерантни личности,които обичат България и работят за нея, където и да са по света.

15

ss

преди 10 години

УаУУУУ ЕДИН ДА СИ ПРИЗНАЕ НЕЩО :)

14

Анонимен

преди 10 години

Който има нужда ще прочете не само Тютюн,Христо Ботев,Вазов,ами дори и Ана Каренина или Война и Мир.Който не желае няма да прочете нищо и пак ще изкара заветната тройка!Айде да не се правим на големи интелигенти и да погледнем истината в очите!

13

Този мрънкач

преди 10 години

какво ли хубаво направи! Едни избори имаше за задача да организира и ги опорочи като даде на Герб да отпечата бюлетините. И за награда - посланник в Рим! Те това е правдата и демокрациата в България! Да са живи и здрави Тиквите и Некадърниците!

12

Аз

преди 10 години

Тази министърка се оказа много нагла ку*ва!