175

зз

преди 10 години

При ГЕРБ беше на принципа проба-грешка - дразнеше, но що-годе се понасяше. Тия сега са на принципа усиране - замазване

174

wtf

преди 10 години

Тия всичките управляват с "проба-грешка"!?Прявителството не е опитно поле!Верно, че калинките ги смениха ореховки!Много има още да патим.....

173

моджо

преди 10 години

Тя определи случилото се вчера като един от подводните камъни, заложени от управлението на ГЕРБ.Това, което бе публикувано в сайта на министерството, е проект. Той е изготвен преди година и половина по време на управлението на ГЕРБ. Това е програма за осъвременяване на учебните програми, за които са били изхарчени около 1 млн. лева, отчете още Анелия Клисарова.---ако е така, лошо ГЕРБ, лошо

172

Иван

преди 10 години

Да я объркат в Анадола

171

andreivn

преди 10 години

До анонименами лесно се управляват прости хора

170

анонимен

преди 10 години

За 23 год. ''новите'' управници успяха да доведат българското образование почти до дъното каквото направиха със селското стопанство и промишленоста това целят да извършат и със образованието.Некадърници и предатели!

169

andreivn

преди 10 години

Хахахах, това с телефонния указател беше добро, хахахаах, поредната "ореховка", щото "калинките" бяха в други времена

168

Дядо

преди 10 години

ДА, ОБЪРКАНА, КАТО ВИ СЪБИРАТ ОТ ТЕЛЕФОНИЯ УКАЗАТЕЛ ЩЕ СЕ ОБЪРКВАТЕ, А НАРОДА ЩЕ ВИ ПОБЪРКА

167

ОК

преди 10 години

Хората се събудиха, но политиците НЕ! Управници любими, има нова реалност, но със стари приоми неможе вече. Стига извинения всеки ден! ИСКАМЕ ОСТАВКИ! Задължително гласуване, щом в Белгия е задължително, държавата от която сме копирали герба и конституцията. Време е да копираме и този закон.

166

stef4i

преди 10 години

Абе тая подиграва ли ни се.ОБЪРКАЛА СЕ БИЛА? На това правителство трябва да ми викат -ОПА ИЗВИНЕТЕ!

165

Анонимен

преди 10 години

Браво мойто момиче ставаш само за ФИТИШ !!!!

164

Анонимен

преди 10 години

Като си ,, объркана,, ,се оправи и си подай оставката! Не желая да ме управлява ,,объркана ,, министърка!

163

Марк

преди 10 години

Докога ще търпим комунистическите *** да ни сервират идиотия след идиотия и да ни се извиняват!! ние да не сме любовници с тях!!! Аре марш!! Оставка веднага!! моментално!! Ин дис моумънт!! Не можем да ги дишаме, а те ни се извиняват!! ***!!

162

Анонимен

преди 10 години

Ами как няма да е объркана - лекар - министър на образованието!!!Самата постановка е сбъркана, г-н Орешарски!Ама ние мнението ви за учителите и образованието го видяхме още през 2007 г , когато "пръскахте седенките"!Колкото до това недоразумение Клисарова, очевидно и за лекар не я бива, щом гледа само да докопа ръководни постове! Като я слушам какъв изказ има, може и тя да не е чувала за Ботев!

161

Що за безобразие !

преди 10 години

Момата с глупавата физиономия не е ли чела "Тютюн" ? Не знае ли колко велик роман е? Не е ли чувала за гения Ботев ? Как може да посегнат на Димитър Димов или Ботев? Що за бавноразвиващи се *** !!

160

саша

преди 10 години

До АнонименТо повечето националисти, са принципно русофили, което автоматично ги прави чужди предатели, ама те си се изживяват като националисти

159

Амеба Вкиснарова

преди 10 години

Вчера паднах от Марс и в тая жега мозъкът ми завря!! Не съм на себе си !! виновен е ГЕРБ и ланския сняг!! Извинявайте!! Друг път няма да се повтори!! Ще слушам , а тати ще ми купи сладоледче!!

158

У лево, другарке !

преди 10 години

Такива "объркани" не ни трябват. Министър няма право на "объркване". Като се е объркала да си хваща парцалките и да се маха.

157

Мемо

преди 10 години

Много станахте извиняващите се....

156

Костов

преди 10 години

"Няма да падне патриотичният дух, увери образователният министър" Той духът няма да падне, дано падне министърката!