215

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Атанас Буров: Аз знам министрите на просветата те след Иван Вазов бяха *** и *** си останаха. Бяха серсеми, и техният серсемлък отрови душите на дечицата. Ние, българите, след Иван Вазов не сме имали умен министър на просветата.- Богдан Филов?- Той пък беше *** на куб, не на квадрат. Животно. Забрани през 1942 година да се чества Свети Свети Кирил и Методи. Това човек ли е? Българин ли е? Не, *** са и *** ще бъдат, защото учител е велико нещо, а министър на просветата е долно нещо.

214

Анонимен

преди 10 години

Господин, Станишев, кога смятате да поемете шамара, който народът Ви удари?

213

мале мале

преди 10 години

"И искам да гарантирам никога няма да отпаднат българските класици, отсече Клисарова." И как, моля, ще гарантираш това "никога"- да не би да смяташ вечно да си на този пост...

212

kostandb

преди 10 години

Цялото ни правителство е объркано, да не казвам побъркано !!!

211

Анонимен

преди 10 години

На мен пък ми писна от извинения! Работете си работата както трябва , за да не ми се извинявате на всяка крачка! То това не е като да загориш манджата си в къщи!!!Трябва и акъл!

210

Писна ми

преди 10 години

Аз искам да попитам в Пловдив ще има ли протест утре и от колко часа? Има ли организатори? Трябва да подкрепим столицата все пак.

209

Peevski

преди 10 години

Mai gospoja Mukaddes Nalbant vi e podvela taka mi se vijda... Kak ne vi e sram dopusnahte takovo naglo sashtestvo kato Nalbant da naznachite kato Zamestnik Ministar... Mai do godina shte uchim za Nasredin Hodja i tem podobni gluposti...

208

Анонимен

преди 10 години

Все някой друг е виновен?Никой не иска да се учите на гърба на народа.Върнете субсидиите и не се показвайте повече!

207

Анонимен

преди 10 години

О С Т А В К А на цялото гнусно-червено ОЛИГАРСКО правителство! НОВИ ИЗБОРИ!

206

Nedkov

преди 10 години

Разпъвай си перките и отплувай надалеч.Извинена си, сега бягай у дома и вземи прочети една книга.

205

stef4i

преди 10 години

До yyyyyyyyyПффф *** :)

204

hahahaahha

преди 10 години

Е това е много силна теза: "Бях объркана". И аз се оберках веднъж и даже се нааках, но гащитепосле сам си ги прах. И не беше много приятно!

203

Анонимен

преди 10 години

Червени НЕКАДЪРНИ ***! Тази да се маха ,че ще плаши децата ...

202

миневра

преди 10 години

Госпожо, все объркани сте министрите на образованието в този тежък ченгесарски преход, а вие май ще бъдете на върха на класацията...

201

tanasy

преди 10 години

Извинете, че *** стигнаха до вентилатора!

200

BG

преди 10 години

До yyyyyyyyyАбен *** ***! Ти не си ли разбрал че скоро може да се случи това,което се случи 1985 година, когато ви изгонихме с ритници в османската ви родина.*** ще викаш на ченгенето(***) което те е направило.... фес долен.

199

Баста !

преди 10 години

Това вече на нищо не прилича. Много гафове се натрупаха. Бъркат ни в ....... очите, а после извинявай ?! Никаква прошка, тия "грешки" не са случайни, не са от некомпетентност. Това са си опити да се прокара политиката и приоритетите на ДПС и поетите към тях ангажименти. Какво следва, да построим паметник на загиналите османлии на Шипка и като не мине номера - извинявайте ?

198

DQDO MRAZ

преди 10 години

Да се маха и тази нагла твар !!!!!!!!!

197

курчо

преди 10 години

*** П..КА

196

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Приемаме...извиненията г-жо министър,сега за...компенсация,включете в учебната програма Робинзон Крузо,на Даниел Дефо,за да се научат подрастващите,как да..оцеляват на необитаем...остров;пардон,сред...човекоядци.