119

Анонимен

преди 11 години

И този яко тича да грабне кокала! Не е научил най-важния житейски урок обаче - ако играеш срещу собствения си отбор (без значение за коя партия става дума) не може да разчиташ на уважение от никого! Напротив, ще познаеш презрението дори и в очите на противниците си! Магарешкото юларче и Дървото на Юда е единственият изход от срама!

118

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 124Prav ste! Ot 1944 do sega do dokazvat fakti, fakti, fakti. Komunistite "podu4uha" 4e zql narod mrasi Stani6ev i sega 6te go "jertvuvat" za da zapazqt kokala sa sebe si. Sanarodnizi, kakvo o6te iskate da prejiveete za da si otvorite o4ite nai-posle.

117

Da be

преди 11 години

Този играе със Гоце !!! А Гоце играе със Боко !!!От тез отървия няма !!!

116

Мистър Х

преди 11 години

доколкото разбрах 50-60 човека с червени пуловерчета се авиха на протеста...кадиев също бе там

115

Богдан

преди 11 години

КАДИЕВ,ПОЗДРАВ ЗА ТОВА ЧЕ ЕДИНСТВЕН КАЗА ИСТИНАТА И СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ЗАВЕРАТА ОЩЕ В ПЕТЪК ПРИ ГЛАСУВАНЕТО В ПАРЛАМЕНТА!!

114

висок

преди 11 години

Какво стана, 19 часа мина. Колко *** се озоваха на повика на новия Г. Димитров? Колко бабички дойдоха да ядат камъни? Изобщо Кадиев появи ли се в района?? Що млъкнахте, ало журналистите, бъдете учтиви и като пускате поканата , кажете за резултата. Тук имаме залагания, тото БСП направихме!

113

ognyanz

преди 11 години

До 123: Сигурно бат' ти Бойко разчита на мнения като твоето. Избори докато ГЕРБ се върне на власт, а после - Господ да ни е на помощ. Цецо да продължи с контрабандата, а цялото правителство - с рекета и корупцията. И да ги опростим за това, което свършиха за три години и половина. Няма да стане.

112

stanislav.dedev

преди 11 години

И Аз не му вярвам но пък браво за куража!!!

111

Анонимен

преди 11 години

БКП са страхотни манипулатори, не забравяйте как ви метнаха само преди 2 месеца. Кадиев е просто поредния канал, по който да се обере част от народното недоволство. БСП/ДПС от 99 извора вода ще ви изкарат ама 100 кожи от гърба ви ще съдерат!

110

Анонимен

преди 11 години

До АнонименИ как реши ,че не знаем какво искаме??Искаме прогрес не фалшиви обещания.Ние не сме хората от Февруари.Ние работим и храним тази държава и ни дразни ,че некой се гаври безцеремонно смятайки ни за ***.НИЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ТОВА.Искаме нови избори защото ще са различни резултатите сега,когато лъснаха лъжците и сценаристите и да не ми обясняват как сега не е момента да пада правителството.....тази теза е смещна.Сега е момента нека сложим край на турцизацията.

109

stanischev

преди 11 години

До ДенисАко ти е толкова голям зарадвай лидера си.

108

Денис

преди 11 години

Само дето ще ми ядете Х*Я с тези протести.Оставки няма да има,сваляне на правителството също няма да има.Дори да има предсрочни избори - пак ще са същите! Вместо да излезете целеустремени с желанията си за следващите 4 години - крещите ОСТАВКА и за какво? За още 4 години мизерия и 15 километра магистрали. Смешници !

107

T.

преди 11 години

Защо по дяволите Станишев да подава оставка, нека на протеста всички да го подкрепим, нека скандираме неговото име - това е в името на народа и много скоро всички ще се отървем ЗАВИНАГИ от БСП. Ако искате разрухата на БСП - подкрепете Станишев!!!

106

Мистър Х

преди 11 години

не малко - много е романтичен. Ако с мисли че няко ще го избере за предедател е голям наивник. той няма лоби, лобитата са две -Първанов и Станишев, той не влиза в модела.

105

Анонимен

преди 11 години

До до КадиевTolkova li si bogat ,4e si desen

104

ей

преди 11 години

смело и безстрашно - човек от народа - ще яхне пролетарското недоволство и ще се опълчи на енергийната мафия!

103

анонимко

преди 11 години

Лицето Кадиев се прави на хитьр, целта е да дрьпне онази част от свестните хора от БСП, които са недоволни от това правителство и са на истинските протести.

102

до Кадиев

преди 11 години

Пич ,подкрепям те .Не за друго ами ме кефиш сам самичак на каде се тръгнал .Вещиците и шамантите от твоята партия ще те смажат и после ще те направят на винен кебаб и ще те изядат пред очите на смаяните ти съпартиици . Аз съм десен но ми харесват хора като теб .Малко романтичен си като Дон Кихот ама караи .

101

Поп Янчо

преди 11 години

БРАВО НА СТАНИШКАТА !ТОВА Е ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ЩЕ ЛИКВИДИРА БКП-то !!!МАЛАДЕЦ !

100

Анонимен

преди 11 години

Всъщност протестиращите са най- склонната на манипулиране част от обществото с която е много лесно всеки който пожелае да постига целите си. Един уважаващ себе си човек не би излязъл навън без да е наясно какво точно иска