17

are_kulata

преди 11 години

Айде бе ГЕРБерасти, нали не искате ислямизация, търци и т.н.как ще стане като Боирсов подкрепя членството на Турция в ЕС !!!

16

Анонимен

преди 11 години

Непоносим си ти, който доведе страната до иранско равнище за 3 мандата!В пъклото да гориш! Хората искат светска държава, в която да живеят цивилизовано, а не с шериат и инквизиция, за дето не се молят по 5 пъте на ден или пият бира! Средновековен инквизитор! Хората искат да дишат, не щат твоите отровни газове, забрани и насилия! искат край на диктатурата и тоталитаризма ти, на лъжите и безобразията ти! Нямаш чест колкото ББ да си отидеш почтено! Само знаеш да насилваш, да арестуваш, да съдиш!

15

Анонимен

преди 11 години

турция на ердоган+катар+саудитска арабия=ОСТА НА ЗЛОТО.

14

Анонимен 1

преди 11 години

Те и нашите трябва да извадят някой маркуч да окъпят герберушките:))

13

Анонимен

преди 11 години

Епдоган получава кинти от саудитска арабия и от там изискват пълни ислямизация на света. От истанбул на къде ще се насочи ислямизацията питам риторично. Европата да се стегне и да разкара ердоганя ако не ще нова османска империя....

12

Георги

преди 11 години

него. В живота , за да те уважават хората трябва само да следваш едно првило - КАЗВАЙ КАКВОТО МИСЛИШ И ПРАВИ КАКВОТО СИ КАЗАЛ, УВИ ТУКА НА еРДОГАН МУ КУЦА МЪЖЕСТВОТО. АКО НА ФОЛК ДИВИТЕ СЛАГАТ ЦИЦИ, ДА ПОЧНАТ ДА СЛАГАТ НА ПОЛИТИЦИТЕ ТОПКИ

11

Георги

преди 11 години

Крадеца вика дръжте крадеца, вътрешна политика-проислямиска, а външната-*** на ционисти евреи и американци. И точно като наш Волен. Ердоган служи на еврейски интереси във външната си политика и прикрива това пред личния си не особено интелигентен електорат с обвинения за протестите срещу ционистите.Най-доброто в политиката-ПОДМЯНА НА РЕАЛНОСТТА. На действия ближе задниците на евреи и американци, а на думи обратното. Само че не разбира ли Ердоган, че е кукла на конци и че нищо не зависи от

10

Валери

преди 11 години

Сигурно Аллах му е нашепнал да пребива хората. Надявам се будните хора да успеят да изритат този ислямист, това е добре и за нас да имаме за съсед нормална държава а не някакво ислямистко извращение.

9

Кирил

преди 11 години

ДА обвиняваш социалните мрежи в конспирация е, като да обвиняваш телефона в същото...

8

Кратун

преди 11 години

...започнали са да слягат химикали във водата, с която пръскат демонстрантите. Химикали, които възпаляват кожата.

7

една и съща

преди 11 години

тоя се изживява като султан, нашите дупедавци се изживяват като васали... оня подава, те го поемат и така

6

Мата Хари

преди 11 години

Турците са единни!Много неща има да учим от комшиите

5

Карамбо

преди 11 години

турският народ трябва да избере:Турция на Ататюрк или Турция на Еродган, среден път се оказа, че няма..Не знам дали сте гледали репортажи от Истанбул. На протестите с/у Ердоган, млади хора, професори, преподаватели, музиканти и артисти (мислещи-модерни хора) на митинга на Ердоган, мустакати дюнарджии, една дума на английски не обелват, жени като пингвини, образовани достатъчно да знаят как да гласуват за ПРП. Време разделно!

4

Радо

преди 11 години

До azНевъзможно е!

3

Анонимен

преди 11 години

Tova i nas ni chaka. Premieryt ne krie apetitite si Bylgariq da byde porobena i da vyztanovi Osmanskata imperia. Zatova naznachavat hora ot DPS na vajni postove v otbranata i tozi v DANS da kopirat i snemat vsichki sekretni kanali i vyorajenie s koeto BG razpolaga i da se prati v Turcia. Taka, che gorko ni!

2

СС

преди 11 години

Мръсен ислямист-убиец!

1

az

преди 11 години

Трудно е да излезеш сух от тази ситуация. :)