14

Анонимен

преди 10 години

Къщата е на 200метра оттам. Не знам дали е обрана, но досега никой не е казал, че не е обран.

13

boiko1

преди 10 години

Да не би братът на Плевналиев да е крадеца. След като е посетил президента, на връщане си е взел нещо от някой съсед , да не си ходи с празни ръце.

12

Анонимен

преди 10 години

Стига сте си чесали езиците. Румен Превнелиев живее в къща в в.з. Малинова долина на 200-300m от Резиденшъл парк София, където живее брат му. Затова е станала тази дезинформация

11

До номер 4

преди 10 години

Станишчо знае 4 езика: 1.майчин руски -от детската градина и после от дисертацията за шинелите2.украйнски по местоживеене3.турски по коалция4.ромски по електоратв момента учи иврит-по прозиход по майчина линия

10

истина

преди 10 години

Пълна и безусловна истина е тази новина. В този комплекс брат му няма никакъв имот. Милиционерите просто подадоха лъжлива информация за което трябва да им бъде потърсена съдебна отговорност. Представяте ли си колко много ни лъжат. Радвам се че все пак истината излезе макар и късно.66634

9

Посетител

преди 10 години

Естествено ще отрече .... иначе какво излиза, че може и при президента да влезнат докато спи .... ако си признае това си е скандал. Не че ми пука за нашиа президент.... пука ми толкова колкото на него му пука.... Но все пак да направят кражба до президента... ТОВА СИ Е СКАНДАЛ. НЕ ГО ПОТУЛВАЙТЕ.

8

Samuilov

преди 10 години

И аз нямам сестра.

7

Анонимен

преди 10 години

Хайде сега от затворения комплекс в затворническия комплекс!

6

Аз

преди 10 години

До КуроландесДа ти отговоря на въпросчето!Като знае 4 езика Станойчо,за какво са му като никой го не иска в Европа-добре, че едната лизана му уреди някакъв синекурен пост-хахаха!Хем да изгледа децата и!А за Цветанов и Борисов не се кахъри-на малкия пръст не можеш да им кацнеш!ЦРУ не взима за консултант кой да е,а само хора с ум и плаща така,че може цял комплекс да си купи!Охранителния бизнес също е за умни хора!И сега един безплатен съвет-за такива като теб е бизнес с плювалници-УСПЕХ :)

5

дедо пич

преди 10 години

Помните ли кво писах вчера?"Айдеееее и тези циркажии се ***!Ще се попикая от смях.Абе кой е този ненормален крадец дето ще рискува живота си за 100/200 лева?Тези от НСО си стрелят без да им пука ,че някой ще ги обвини за нещо.Не помните ли как се гавреха с шофьорите като карат някой *** от правителство или депутат?Секат ти пътя и се трепи в канавката.Тези заптиета ще вардят този и някой ще тръгне да му задига ***......аре стига бре!"

4

Big Bad Wolf

преди 10 години

От ръководството на "Резиденшъл парк" категорично са отрекли, че Росен Плевнелиев има брат.

3

optimist

преди 10 години

до 6 - Хаха да, имаше нещо сходно за компютри:Изнесли сме 100,000 компютъра за Япония!!!Ама не били 100,000, а били 10,000...И не били компютри, а компоти...И не сме ги изнесли за Япония,а са ни ги върнали от СССР зарад срок на годност.

2

optimist

преди 10 години

Че така ли се влиза в дома на президента или съседа му?! Нали има цяла служба НСО и скъпа техника, която гълта милиони левове за да ги пази...

1

Аз

преди 10 години

Е да, хората са си построили със спечелени от тях пари в България! А на червените червенотиквеничковци къде са ? Извън България, защото са от кървави пари и ги е страх ! И тези червенушковци се припознават като "хора от народа". ГЕРБ никога не са претендирали за "равенство и братство" като червенушковците-те са винаги били за капитализъм! А ти верно си отговаряш на ника,който сам си си избрал! Хахахах !