19

до 34

преди 11 години

Парите не отиват в редовите лекари и сестри,те отиват за премии в здравната каса,за бордовете на директорите на болниците,за тези лекари които работят в държавните болници а в същото време имат частни клиники и аптеки.Редовите лекари и сестри не са виновни за нищо те само работят за джоба на всички тия по горе изброените.Елате да видите едно отделение например от 10 човека персонал колко администрация изхранва.

18

Анонимен

преди 11 години

Предлагам подобни закони и за шлосер-монтьорите, кофражистите и всички други професии.Баси идио*изма! Не е ли по-добре всички да сме РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА, А? Каквото е лекар да убие пациент поради некадърност или немарливост, такова е и гражданин да убие лекар. НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА! Законът и ПРИЛАГАНЕТО МУ трябва да наказват убийците ИЗОБЩО, а не да толерира подборния отстрел. Е**** тъпаните и в този парламент!:(((

17

Анонимен

преди 11 години

прокуратурата трябва да повдигне обвинение срещу извършителите първо защото те са повикаали линейка,след което са се нахвърлили да бият хората.следователно това е опит за предумишлено убийство ,което се върши от рецидивисти с богато криминално минало.и второ ,,агенция заакрила на детето,,-къде е .има данни са обществено опасно деяние-майка гледа как 15-годишната и дъщеря пие количество алкохол,способно да убие и слон ,а нямало данни за престъпление.

16

Анонимен

преди 11 години

Депутатите-недосигаеми,прокурори ,полицаи,съдии и лекари -защитени.Мутрите също недосегаеми,богатите недосегаеми,***-защитени "защото са малцинство"турците защитени от ДПС. А НИЕ ОТ КОГО?

15

Ревизор

преди 11 години

Дъртанянчо,не ти приемаме поклона.Майната ти,безпросветна проста стан!

14

Анонимен

преди 11 години

С тази промяна в закона слагат лекарите при полицаи,прокурори съдии-така наречен "репресивен" апарат??? Значе ли че и те са такива.За нарушение полицая го съдът по други членове на закона-лекарите?Въобще за лекар при изпълнение на сл. задължения ли става въпрос или по принцип.Ако е пиян в кръчма.

13

Анонимен

преди 11 години

Да започнат да плащат на лекарите за това, че не се разболяваме, а не както е сега - да има плащат като ни лекуват, след като вече сме се разболяли. И ще видите чудеса.

12

до дъртанян

преди 11 години

Ти безгрешен ли си?

11

пациент на Тони Геор

преди 11 години

Хора, какво ви става? Защо не уважавате лекарите, пък и другия мед. персонал? Те ни дишат смрадните, ровят в секретите ни, понякога за мизерни пари....В момента съм на легло след операця на коляното в МБАЛ СОФИЯМЕД.Няма такива сладури, искам да им пожелая здраве и по-малко работа, а повече пари!ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА ВИ! :)

10

Анонимен

преди 11 години

До дъртанянТи нормален ли си бе,какво са виновни лекарите,че не били оборудвани линейките,или че колите за спешна помощ не били в поликлиниките.Защо не ходят да бият политиците,които са виновни ами посягат на хората,които са дошли да им помагат.Апък ако толкова не им вярват в качествата има лесно - да не се обаждат за помощ бе.Ама като им опре яйцето до дупето друго почват да мислят.*** и некадърниците са тези като биячите,дето се правят на мъже не на когото трябва.

9

bvb

преди 11 години

И какво като са го приели на първо четене. Може и да не стигне до второ четене а дори и да стигне като се знае каква ни е правосъдната система се съмнява че ще има осъдени за подобни действия. Друг е въпроса по колко години ще се протаква едно дело 5-10-15 години.

8

малта

преди 11 години

и нападението над социални работници да се инкриминира

7

да-да

преди 11 години

Първо-така,трябва по принцип да работи по всички дебати нашето правителство,а не само повъпроси,които не им засягат личните интереси!И второ-отговор на коментар 2-във всяко стадоима и ***...за съжаление, в последните години и тук се наблюдава засилване на тези тенданции...но,това е повсеместно,такъв е ПЛАНЪТ-така че,сега берем плодовете!

6

Анонимен

преди 11 години

До метоПо-вероятно е скоро и парамедици да няма.Такова злобно,нагло и проклето племе,което хапе ръката,която го лекува,няма по Света!

5

БГ

преди 11 години

Абе трябва да има медик и полицай във всяко населено място примерно над 300 жители. Както и във всеки квартал медицинско заведение с най-важните лекари. И денонощни дежурства.Трябва лекар във всяко училище/или сграда ако са няколко училища заедно/. ВЪВ ВСЯКО!Ето това беше едно от хубавите неща преди, което сега го няма, а трябва да го има.И предлагам при посегателства над лекар или учител да се действа само по бързата процедура.

4

мето

преди 11 години

До АнонименСкоро парамедиците шъ въ оправът.

3

Анонимен

преди 11 години

Нямаше да бъде така, ако това поредно нападение беше отново ромско. Но понеже не беше, медиите направо се взривиха.

2

Анонимен

преди 11 години

А какво правим когато линейката дойде и лекаря те гледа влажно като теле и ти вика нищо не може да напрая. И не че не може а просто не му се занимава защото му дават 400 лв. заплата. На скоро мой познат почина от инфаркт. Дошла линейката а моя познат му казал не мога да си поема въздух дай ми кислород а лекаря му казал много ми е тажка бутилката не мога да я кача до горе. Какво правим в такива моменти ? Човека почина !

1

Ъ

преди 11 години

Бялата мафия убива хора в болниците за пари вън крадливите лекари от България!