117

Невинен съм, ще го докажа, отсече Цветанов. Това е ясно, но срещу колко ще го докажеш? Шест апартамента може и да спасят шестака. Ама- надали! Боко е следващия!

116

smehurko:)))))))))))

преди 10 години

е в края на мандата всички български граждани вече да имат много повече надежди :)))))))))))Ние ще крадем а Народа да се надява за подобри времена:)))))))))))))))))) Това есе разчита в посланието на Орешарски:) Е изводите сами си направете..............

115

ля ля

преди 10 години

чета такива абсурдни изказвания от премиера бъдещ че направо не знам как ще го гледам още години напред - "пък да ставало каквото ще"!проблема си е наш че само като опре ножа до кокала само тогава мардите си вдигат задниЦите и отиват да гласуват! сами сме си виновни! пък да става каквото щеабсурдно

114

е.е.

преди 10 години

В подкрепа на 128- Ето това е истината - направете справка дали в Родопите се продават земи , в Старозагорско се изкупуват земи от турци, телевизиите ни облъчват с турски сапунки нон стоп. Когато избраха Обама за президент един коментатор каза, че той е продукт на Холивуд- 15-20 години преди това започва производстото на филми с афроамериканци, та дори и президент в главната роля. Така че май наистина се подготвя обратен Санстефански договор- от БСП,ДПС и АТАКА. Търсете място за Нова България!!

113

реалността

преди 10 години

Заглавието да се чете: ВСЕКИ ЩЕ КРАДЕ ЗА СЕБЕ СИ КАКТО МОЖЕ, ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ!

112

лили

преди 10 години

МИНИМУМ ДВА-ТРИ МИЛИАРД СЕ ГУБЕХА НА ГОДИНА САМО ОТ КОНТРАБАНДАНа нашата малка държава с беден народ и трябва да събере 2-3 милиарда допълнително /главно от митницата и някои не наложителни инвестиции/ и да се пуснат в оборот под формата на държавни дължими плащания и инвестиции с бърза възвращаемост, нисколихвени кредити за малкия и средния, доходи, помощи. Веднага ще се усети раздвижването на парите и хората ще извадят поне още толкова от спестяванията си.Промяна на движението на парите в държавата е много важна!, Някои ще кажат-няма пари-криза е. Последните 4 години държавата е изхарч

111

Анонимен

преди 10 години

KAKTO I DA GO RAZ4ETE6 ZAGLAVIETO NA STATIATA I OSNOVNATA IDEA NA NOVIA KABINET 4E 6TE SE RABOTI NA IZVESNATA V TURSKATA ARMIA SISTEMA -- YRU6 . KOI RAZBIRA , KOI NE VAJNOTO E DA IMA NEKAKVO PRAVITELSTVO . KALINKI DAL BOG BOL . EDNI MINALI PREZ NQKOLKO PARTII I LEGLA . DRUGI KAKTO VINAGI VERNI KOMUNISTI , KOETO 6TE RE4E LAPA4I I ZA EDNATA PARA I ZA PETTE MINUTI SLAVA SA GOTOVI SDELKA I DQVOLA DA SKLY4AT . A GQVOLETO NI SE PODSMIHVA TAM NEKADE OT ZAD V LICETO NA EVREINA GEI

110

честито да ви е

преди 10 години

Правителството на гея, бея и злодея...те ща ви упраят за по-малко от 800 дни :))

109

Първо място!

преди 10 години

Поздравления за Карагьоз 134! Печелиш премията по темата!

108

Анонимен

преди 10 години

Т.нар.ново правителство си е чисто все едно БЕЗ правителство. Затова нека не придиряме, че НЕздрав(н)ата министърка е злобна и истерична полуграмотност, а пионирче станишко ептеп е сдухан тия дни и е като пре пи ано му,шкато. И прочие гледки, вкл.орешков-шикалков. другарката манолова пък съвсем си влезе в неадекватната извънконтролна същност с махленски подсмивки за щяло и нещяло като към как си Сийка от трибуната на парламента. Вари го, печи го... Зак У ех се! Панаири, панаири 2-ра употреба.

107

Анонимен

преди 10 години

АМАН ОТ МИНИСТРИ БРОКЕРИ И ЮРИСТИ В МИНИСТЕРСТВОТО НА СТРОЕЖИТЕ. ЗА ДА ПРВИШ НЕЩО ТИ ТРЯБВА ИМОТ, ПЪТ ,ТОК ,ВОДА И ДР. ОПИТАЙ СЕ НА ТВОЙ ИМОТ С 20-30000 ЛЕВА НЕЩО ДА ПОЧНЕШ. САМО ТАКСИТЕ СА ТИ ПОВЕЧЕ.ЗУТА ПРЕРАБОТВАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ БЕЗ ДА ИМА КОМПЕТЕНТНИ МИНИСТРИ Е ОСНОВНАТА ПРЕЧКА ЗА РАСТЕЖ. АКО СТАНА МИНИСТЪР МОГА ДА РАЗДВИЖА ТЕЗИ 30 МИЛИАРДА СПЕСТЯВАНИЯ ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА И ДА ПРИВЛЕКА ОЩЕ 10 МИЛИАРДА ИНВЕСТИЦИИ. ИМАМ ДОБЪР БИЗНЕС И МОГА ДА СЕ ЖЕРТВАМ САМО АКО МНОГО МИ СЕ ПОМОЛЯТ.

106

saipemable

преди 10 години

Хехе,Борисов се ядосва,че не са го потърсили,а той с удоволствие щял да си даде гласа!!!

105

Без коментар

преди 10 години

Представете си че няма партии. И че трябва да има правителство все пак. Нека допуснем, че предложените министерства са добър вариант. Хайде, напишете варианти за министри1 Бих искал да видя какво е народното предложение. Уговорката е една- да са интелигентни, разбиращи, можещи и с организационни управленски възможности. Чакам предложения.

104

Анонимен

преди 10 години

Орешарски вече го кръстиха Олигарски и Опустошарски - представям си какво ще последва!

103

saipemable

преди 10 години

Ха на бас,че икономическото положение в БГето няма да се подобри,ще продължим да си ядем ла***ната и отново народа ще го отнесе!!!

102

Карагьоз

преди 10 години

Пак сте допуснали печатна грешка...и то - в заглавието."Всеки да вземе за себе си каквото може, пък да става каквото ще!"

101

Анонимен

преди 10 години

Бойко разигра картите си перфектно ...и за децата е ясно, че това правителство няма да изкара дълго ...след днешните циркове Атака е аут от играта ...в следващия парламент Герб ще има пълно мнозинство

100

Божо

преди 10 години

Как комунистическите атакистки османци ще нахранят мат,ряло ???? Ще вземат от себе си - да ама не !!! Ще вдигнат данъците - да, ама няма на кого !!! Ще "оправят" икономиката с *** и бабички - да , ама не !!! Остава да разделят България между османската и съветската империя !!! Това го могат !!! ГНУСЕН сидеров !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

99

Анонимен

преди 10 години

А КАКВО ЗНАЧИ ДА СИ ИМАШ ЧОВЕК... 1.Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването. 2.Мъжа на Мая Манолова е министър. 3.Жената на Местан - министър. 4.За министър на проектирането бе предложен топ-аферист, а после бе заменен от другаря му по стая. 5.Министъра на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв. 6.За десерт - даскалица по БЕЛ, министър на спорта!

98

o

преди 10 години

отворете си очите ,турция настъпва , а ние се караме по между си , боко тиква ли е, сергея гей лие , а сидеров предател ли е, да такива са, но народа трябва да се вдигне толкова протурско правителство имали ли сме, историята се повтаря преди 500г също сме се карали и знаем резултата, а ако някои си мисли че европа или нато ще ни защитят от *** и ферджетата, е опитват да вкарат турския за втори език и ще го направят да сте сигурни в това, феисбук и всички на улицата, после ще е много късно