47

?

преди 11 години

До Самата ИстинаЕ, и кво, сякаш не се продаде. Продаде се, тази снимка е нищо, в другите сайтове имаше как се лендзи и се ръкостиска със Станишеф.

46

до "Реалист 46&

преди 11 години

Чичка, ясно се видя кой е червен, а кой е *** на червените. Това е. Същото видяхме и за Болен. *** без срам и морал.

45

Анонимен

преди 11 години

Ужас и безумие!!!Сега тоя мозъчен донор ще получава ВСЯКА ГОДИНА47 419 гласа Х 12 лв годишно = 569 082 лв всяка година от нашите данъци, без да работи нищо!Как намери 50 хиляди *** не знам!!!

44

Анонимен

преди 11 години

Тоя много си е повервал

43

Самата Истина

преди 11 години

До ИстинатаЗа едно беше прав Бойко - много лош матриал има в България и ти си примера - *** и задръстен интелигентен драскач.

42

Тошо

преди 11 години

Господа,няма смисъл да се дразним тук по форумите,докато тези мошеници стоят горе и се правят че мислят за нас обикновените и честни данакоплатци,не виждате ли те са готови и майките си и децата си да продадат само и само да са на върха за да могат да крадът,до като не се смени системата,те винаги ще са на върха,затова на нас ни е необходимо само смяна на конституцията и се надявам че тогава може да се случе нещо

41

Истината

преди 11 години

За колко се продаде , а Витков.За един апартамент ли???Никога няма да ти стъпя на концерт на теб човече.Срам ме е ,че те харесвах.Не ти стигна музиката,а трябваше да се каляш с политика.Лакомията ще ти изяде главата.Дотук беше .

40

Реалист

преди 11 години

Глас Народен и Светльо Витков са 1!!! Комунистическите драскачи нека си пищят... Само да не ми се правят на специалисти тези червени кухи ***....

39

демократ

преди 11 години

Защо ли Седянков не се срещна с хора от ДСБ,чиято програма отговаря на настоящите проблеми?Фактът,че се срещна с тези три партии показва,че това са креатурите на БСП,но за пред простолюдието-правим консултации с извънпарламентарните партии.А уж Кунето беше против БСП,да не говорим за ченгето от ВМРО.Крякането срещу истинското дясно даде резултат-нека хората са щастливи в мизерията,безработицата и безпътицата.Колко време мина от 1989г.и БСП продължава да лъже,създавайки НДСВ,ГЕРБ,Атака и др.

38

млад човек

преди 11 години

От такива като Витков,които профанират избора и политиката далеч няма да стигнем."Неговите идеи" отдавна са известни,но не се прилагат,защото трябва да има хора без гражданско образование и култура,за да могат такива като СВ да цицат от д-вата субсидии.Подобна фигура е Дилов-син.Профанизира се всичко,после искат сериозно отношение от младите.Политиката е изкуство и трябва образование за това,израстване в политическата кариера,трупане на управленски опит.Д-вата не трябва да дава нито лев на СВ.

37

Вие луди ли сте?!

преди 11 години

Докъде достигнахме щом *** тип Светльо Витков ще се занимава с политика и ще получава държавна субсидия?!Народът дотолкова не му пука вече, че в стремежа си за наказателен вот, гласува за абсолютен ***....Народното събрание не е цирк, а място за образовани хора и експерти.Съгласен съм, че трябва промяна и нито една от досегашните партии не символизира промяната, но Витков е върха на затъпяването и непокизма в българското общество.Жалко....

36

ген.Бриго Аспарухов

преди 11 години

Така, така, близо до дървото

35

Фен

преди 11 години

И на децата е ясно, че всички които плюят по Светльо тука са просто платените драскачи на тия дето влязоха в парламента. Господа - благодаря ви за хейтването, свършихте си работата. А сега отивайте половината към Позитано а другата половина към Цв. Цв. да си вземете хонорара , който са ви обещали от Тяхната субсидия. Аз вярвам и се надявам, че Глас Народен тепърва ще набира инерция и с помощта на субсидията тяхната програма ще бъде чута от повече хора.

34

123

преди 11 години

Субсидията, която ще получи Светльо са най-добре похарчените пари на държавата ни за последните 23 години !!! :-)Аман от някакви крадливи политици партии и прочее ***.

33

Анонимен

преди 11 години

Всички оплюват Светльо.Не казвам, че е гений, но пък видяхме "специалистите", как дълги години оправят държавата.

32

Анонимен

преди 11 години

Витков - министър на културата!

31

Банкеръ

преди 11 години

Дано Гн Витков не е забравил боя на сцената във Варна в зората на демокрацията.Поклон не се наведе на полицията и властта.Рядко има такива хора.

30

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че НФСБ си беше вътре и с двата крака в парламента, но както обикновено се случва в българската политика, по късна доба, в малките часове на нощта беше извадена оттам, защото тотално щеше да обърка сметките на договорилите се и купилите изборите партии, в това число и Атака!

29

Анонимен

преди 11 години

Погледнете до кои други партии са изпратени покани от БСП: Кунева?, ВМРО?!, Глас-народен????!!!! С една дума национални предатели, псевдопатриоти и ***-зевзеци.Браво! Фактът, че най-голямата извънпарламентарна партия - НФСБ не е поканена трябва за сетен път да ни убеди, че НФСБ беше ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР за БЪЛГАРИЯ!

28

Анонимен

преди 11 години

До фенПази боже.