15

Анонимен

преди 11 години

в алфа банк работят най- арогантните и лъжливи *елета. особено дебеланите от колцентровете им. С такъв тон ти говорят...чак ти се карат как може да нямаш пари...

14

Банкер

преди 11 години

Това ако е банка???? Аз съм първия трамвай в българското НАГАЗАКИ-.... ДУПНИЦА!!! Запомнете тази информация форевър!!!!

13

Христина

преди 11 години

Средната класа е на иэчеэване!!!

12

Ok!

преди 11 години

Защо не напишете за възнаграждението на нашите "банкери"? Такива, като Хампарцумян, например.

11

Анонимен

преди 11 години

По цял свят са такива банкерите. От алчност няма излекуван човешки индивид.Това е генетично заложено.

10

до №2

преди 11 години

Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му..

9

БНБ

преди 11 години

А в българските банки? Не са ли и там златни момченца милиционерчета?

8

Анонимен

преди 11 години

Това пък е толкова смотана банка, че няма на къде. Където работя половината ни ПОС терминали са към Алфа Банк - ужасни са, постоянно правят грешки и забиват, много често се налага да прехвърляме клиенти към терминалите на Уни Кредит, които вървят много по- добре. Не знам как една уж добра банка може да има толкова разкапана система.

7

Кризата

преди 11 години

До ХахоВ статията се говори за годишно възнаграждени,което на фона на възгражденията в банковия сектор не е толкова скандално. За справка броя служители в английската банка Барклис,които взимат над 1 милион годишна заплата. Все пак нека да не забравяме,че всичките дори и те изглеждат смешни на фона на доходите на една средностатистическа мутра или олигарх в България. mirror.co.uk/money/city-news/barclays-set-reveal-more-600-173269

6

joe

преди 11 години

Това за годишни заплати, не месечни.

5

Хахо

преди 11 години

Абе, анонимен 3.Ти 800 000лв. на месец с честен труд как си представяш че, се изкарват.За това света е на това дередже.Футболисти, артисти, банкери и др. взимат необосновано високи заплати.

4

Анонимен

преди 11 години

Много ясно че на година!

3

bahuro

преди 11 години

ne pishe dali e na godina, na mesec ili na sedmica... typa statiq...

2

Анонимен

преди 11 години

Взимат по 800 000 лв, е и? Нищо лошо няма в това да взимаш много пари, само да си ги изкарал честно. Престанете с това самосаботиране и комунистическа перверзия, а започнете да работите, да сте цененни и да давате добавена стойност. А не само да зависничим и да плюваме другия и да го дърпаме на долу. Така БГ няма на пробъде.!

1

Платец

преди 11 години

Ами като сме будали да им пращаме безумно високите лихви на тия гнусни лихвари, ще получават не по половин, а по цял милион евро заплати!Трябва с камъни да ги прогоним от българските земи!