171

Ела

преди 11 години

Кунева драпа с нокти и зъби за парламента. Изгони си хората от партията и нашляка в листите си политически хамелеони сбрани от ДСБ, Синята коалиция и НДСВ. И тя се води от користни цели и с нищо няма да е полезна за народа.

170

Анонимен

преди 11 години

До krassimir Мутрите ги създадоха от ДС и БКП/БСП."Нашите момчета"на Цвятко,Гоцев, Райдовси... и "щастливците"с куфарчетата,на "нашите хора"-цървулите от БСП са днешните мутри и олигарси!

169

Анонимен

преди 11 години

Кунева-Пръмова защо не реагира,когато спиневъдите от БСПсе ръфаха,като гладни кучета?!

168

krassimir

преди 11 години

Имунитетите на Борисов и Цветанов трябва да паднат веднага и прокуратурата да стигне до края. Дано се отървем от мутризацията на страната ни.

167

Калин

преди 11 години

Какво самочувствие сънува Кунева - та тя и като жена, и като политик е като настъпана жаба.

166

Коко

преди 11 години

Тези ще се избият и БСП ще победи!

165

гокофоко

преди 11 години

"Движение България на гражданите и ГЕРБ това са паралелни светове и милиони години да минат, трудно ще се намерят пресечни точки между тях, каза Кунева".... очевидно напълно игнорирайки факта, че преди 4 г тези двете бяха една партия - НДСВ:))

164

НЕ на заговора!

преди 11 години

Когато някой бръкне толкова дълбоко в болшевишкия г*з, както ГЕРБ го направиха,не може да не се изцапа и да не се разсмърди!

163

анонимен

преди 11 години

Ама защо Московски сега ни се перчи , че били договорили 32 милиарда лева от ЕС?Нали Кунева ни "зароби" . и КАК ? Със заробващи договори и пристигащи пари ,с които сега вие ли се перчите?Много жалка работа.Много жалка.Дават стотици милиони да подслушват и купуват послушваща техника?Всички са за ЗАТВОРА.

162

анонимен

преди 11 години

Като чета коментариите,имам чувството , че този сайт се посещава и коментира ,само от десни и леви-КОМУНИСТИ.Не мога да схвана по какво различавате коунистта Борисов , от комунистта Станишев.????

161

жоро

преди 11 години

има ли комунисти(социалисти) - няма пари , няма свобода , няма бъдеще . Така е в цял свят , така е било , така е и така ще бъде. Те не могат да покажат една държава в света където управляват социалисти(комунисти) - народът да живее нормално. Такава държава няма , не е имало и няма да има. Има само крадливи и алчни политици и промити мозъци които ги мързи да работят , които им вярват и гласуват за тях. Това е истината.

160

НЕ на заговора!

преди 11 години

При толкоз врява през последните ГОДИНИ, че МВР подслушва, компроматите са само срещу Борисов и Цветанов и то предизборно! Вербуват се с натиск, заплаха и обещания всички, които са уязвими по някакъв начин, накичват се с калиники и се пращат да провокират и записват изтървани думи от Борисов и Цветанов! В България действа нелегално МВР, обслужващо ''БСП и Сие'',използващо криминалния контингент и ''наште момчета'' в службите? Защо никой не ги ''закача'' и никой не задава въпроси?

159

dobro_dete

преди 11 години

Кунева беше мадам "Yes" при затварянето на блоковете в Козлодуй, а после стана член на борда на директорите на френска банка, лобирала за това. Тя договори заробващи условия в договора за присъединяване към ЕС, тя излъга избирателите си за европарламента, но плещи сладки приказки за гражданите на България. Само че тя утре ще се сговори с когото й е удобно, а "люспите" напуснали партиите си, ще са барабар с нея.

158

Анонимен

преди 11 години

Не ме интересува мнението на Кунева дори и за времето! Нейната персона е толкова безинтересна, колкото ми е скучна една неделя. Не искам да я определям като никаква - защото за мен тя е никаква. Кой стои зад гърба си е нейна работа, въпроса е на мен да не пречи и на заблуденото общество с песевдо-моралистичните си идеи, изкази и позиции. Фалшивото лъха от нея, като миризма на магазин за китайски стоки!

157

Илияна

преди 11 години

Партията на Кунева е патерица на Доган и Станишев. Те готвят нова тройна коалиция, която да върне във властта същите герои, които народът изхвърли заради невиждана корупция и политически злоупотреби станишевци, руменовчаровци, даниелвълчевци, руменпетковци, самата Кунева и цялата партийна шайка на Ахмед Доган.

156

Янко

преди 11 години

Прошко, Мошко - само неуспели политици ли има около Кунева!

155

Katya

преди 11 години

унева да се занимава със собствената си разпадаща се партия!

154

Shisho Bakshisho

преди 11 години

ГЕРБ здраво се омазаха с тези скандали около подслушванията, ама и останалите партии вместо да си правят политически ПР можеха да насърчават случая да се разследва. ПРи все че самите те не са кой знае каква стока и едва ли могат да се нарекат алтернатива на това мутренско управление, тъй като и зад Кунева стоят интересите на разни крупни корпоративни престъпници.

153

borkoslav

преди 11 години

Народът иска обяснение какво се случва - иска обяснение не само за това какво се случва сега, но и къде заминаха редица пелчеливши предприятия и ревизия на договорите, които са се подписвали особено в енергетиката. Кунева да не се прави на непорочна, тъй като и тя направи доста, за да приберат не малко европейски пари и парите, изтеглени за строителството на Белене - къде отидоха тези милиарди?!

152

Iva Hikova

преди 11 години

Кунева била горда с подписаното преди осем години, сякаш и тя като самия некадърен селски тип Найденов не помогна доволно именно за съсипването на родното земеделие. Едния не изкара и цял мандат, но покровителстваше крупните земеделци и лобираше за определени фирми, а речовитата у нас Кунева договори смешни пари за селското стопанство.