60

3333

преди 11 години

С КРАДЕНИ ПАРИ...ЦЪРКВА НЕ СЕ СТРОИ

59

Да , да

преди 11 години

Представете си , за шосе около Монтана отпускат 43 мил.А за такъв дълъг път Монтана - София , през планината ,прохода Петрохан , само 37 мил . Голям акъл трябва и как ще се ремонтира като пътя е правен качествено още при Живков и сега е в жалко състояние .

58

Анонимен

преди 11 години

Комунистическите коментари из форума стават все по-долнопробни. Личи си че комунистите много са изпаднали в умствено и културно отношение. Чалгата и вярата в светлото бъдеще на комунисма не прощават никуму.

57

Анонимен

преди 11 години

Нарича се рекламен ход !Самата новина е - рекламна -предизборна.

56

Мишо

преди 11 години

Тройнaтa лaмя крaдеше милиони ,зa нaродa имaше трохи.ГРОБ открaднaхa милиaрди зa нaродa не остaнaхa и трохите.Докaрaхa ни до глaд и ГРОБ

55

RZArector

преди 11 години

"7000 лева лични средства"... да бе, как ли пък не!

54

Анонимен

преди 11 години

тази на фотото горе да не е свинята майка на прасенцата дето ги докараха пред парламента да *** в подкрепа на скопения нерез и мутраген Буда.

53

merakliya

преди 11 години

Hubaviza, pu da ne i uruki .

52

Анонимен

преди 11 години

Парите не са техни, откраднати са от обикновените хора.

51

ХАХАХА!!!!

преди 11 години

ЧУДИХ СЕ ЗАЩО НЕ СЕ ПОЯВЯВА ТАЗИ .......А ЖЕНА ИИИИИ ЕТО Я СКРИЙ СЕ БЕ ЖЕНА ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МНОГО ХОРА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ЗАРАДИ ТЕБЕ Ц.Ц. И ОЩЕ ДОСТА

50

,,PIPO,,

преди 11 години

MNOGO KASNO,IZPUSNAXTE VLAKA.MOSHENIZI !

49

атака-14

преди 11 години

ЗА РАЗЛИКА ОТ ГЕРБАВИТЕ КРАДЦИ КОИТО ПАРАДИРАТ С ТАКИВА АКЦИИ ПРАВЕНИ С КРАДЕНИ ПАРИ ,ПП АТАКА СЕ ОТКАЗА ДА ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ И СКЪПИ КОНЦЕРТИ ,ЗА СМЕТКА НА ТОВА ДА ПОДПОМАГА ПАРИЧНО И МАТЕРИАЛНО БЕДСТАВЩИ И БЕДНИ БЪЛГАРИ ,В МОМЕНТА ВОЛЕН Е НА ПОСЕЩЕНИЕ В БОРОВИШКИЯ МАНАСТИР СВ.ТРОИЦА ЗА ДА ДАДЕ НА МАНАСТИРА ПАРИ ЗА РЕМОНТ, ПРЕДИ 2 ДЕНА ОТ ПП АТАКА ДАДОХА ПАРИ ЗА ГАРАНЦИЯ НА ПОЛИЦАЯ ЗАСТРЕЛЯЛ ПО ВРЕМЕ НА КРАЖБА *** ВДИГНАЛ БРАДВА СРЕЩУ НЕГО ЗАРАДИ КОЕТО ПОЛИЦАЯ Е УВОЛНЕН И ПОДСЪДИМ

48

.

преди 11 години

Зарибяват хората по селата , адски долни ! Да се провери колко селски цървки са поправили по време на мандата си партиите им.

47

малчо

преди 11 години

Да не се допуска дебеланата в политиката защото много яде и много трябва да краде за да се нахрани.

46

Ф.С.В

преди 11 години

Нека дават пари - после ще ги е яд че са ги дали ))) стола на Фидосова е истинал и бъдещето и е неясно ..а бизнес мафиотските кръгове чакат от нея парите си за лобиране !!! като върне парите ще вземе и да поотслабне ))

45

Анонимен

преди 11 години

ДЕБЕЛАТА *** ФИДОСОВА С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВИ.ТОВА СА ВАШИТЕ ПАРИ ДРАГИ ИЗБИРАТЕЛИ,А НЕ НА СВИНЯТА ФИДОСОВА,КОЯТО ОСВЕН ДА КРАДЕ ДРУГО НЕ ЗНАЕ ДА ПРАВИ.

44

разведката

преди 11 години

тази мазната си прави църква за да се изповяда за неграховете които не е направила но тя няма ненаправени грехове помогнете и монтанчани на изборите да не може по вече да прави грехове чрез вас и държавата и да ви будалка както си иска ако пък ли не ще и купувате телишки шол и хубава рибка за кученцето и а пък за вас ще остане от кученцето трохички и нещо друго нали се сещате халал да ви е

43

фидосова

преди 11 години

няма да дам пари за свинекладница утре може някои гладни пенсионери да ме набутат там

42

Адапрес

преди 11 години

Индулгенцийки Фидосова, индулгенцийки... Дяволите в Ада от сега са надписали едно ново казанче, много запръжка чакат.

41

Анонимен

преди 11 години

Иначе разработката Лале е срещу Сретан Йоцич. Образувана е през 2002 година точно в НСБОП.В Лале има запис на бай Миле, който казва: Бойко взе парите и до Варненеца не стигна нищо.Говори се за пари, с които е трябвало да бъде освободен вече заловения Сретан Йоцич. Парите са взети, но поръчката за освобождането не е изпълнена.Много по-късно Сретан Йоцич пред Белградския съд казва, че: В България се чувствах сигурно, защото бях под защитата на разузнавателния сектор, на Бойко Борисов, който по-късно стана кмет на София.