10

7

преди 11 години

До 10 СУПЕР СИ, МНОГО Е ВЕРНО ,ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ЗНАМ!

9

мария

преди 11 години

Тази статия е пълна глупост.Абсолютно всички връстници на сина ми употребявят тази дума и то съвсем на място,става въпрос за 14 годишните.А ако има такива,които не знаят значението и употребата и,то най-вероятно става въпрос за липса на възпитание,за недобра ценностна система и др.

8

Анонимен

преди 11 години

Българите са неблагодарници. Всеки втори българин си мисли, че някой му е длъжен за нещо. Затова държавата ни е на това дередже, затова тъпчем на едно място, без да се развиваме...Ако се научим да бъдем повече признателни и благодарни за всичко, което ни се случва, много неща ще се променят... Но половин България е умствено изостанала и затъпяла в много отношения.

7

Анонимен

преди 11 години

не даряваме книги, ние купуваме и четем книги.---------- Никой не те кара да си подаряваш книгите, просто купувай по две-три бройки и си оставяй само едната.

6

Анонимен

преди 11 години

По-добре е децата да се учат, че не трябва да се замърсява околната среда, а не един ден в годината да се правят показни акции как се чисти страната ни. За да видят освен торбичките и бирените бутилки колко спринцовки и съмнителни опаковки има на най-невъзможни места.Профилактиката е по-добър вариант.И също така - да уважават по-възрастните от тях, защото у нас положението е много зле, от най-високо ниво се насажда омраза срещу тях, защото получавали даром пари и пречели на "забързания" живот

5

5

преди 11 години

... като благодарим. Просто, но ефективно.

4

Анонимен

преди 11 години

egoizmyt e vroden, vypros na vyzpitanie da s eovlade ili razviekato si vyzpitate decata egoisti, naj-veche vie shte ste potyrpevshi,zashtot gi imate za cql zivot

3

анонимен

преди 11 години

Аз също мисля че благотворителните акции са доста съмнителни /не че не съм раздала много неща и не съм помагала с дребни пари, защото такива имам и аз/. Трябва да се работи в посока общество, в което всеки се труди, дори и малко, и получава отплата за труда си, в това трябва да се възпитават децата, ама не е удобно да се пише така.

2

Е да...

преди 11 години

До как пък неАко живеехме в друга държава щях да си помисля че си някой саможив егоист който го друсат комплексите,но нали живеем в България тук това е нормално за това и страната ни е толкова нормална...

1

как пък не

преди 11 години

Учете ги да помагат в доброволчески акции, да чистят пред блока, да даряват вещи, дрехи, книги, учебници. ********************************************************************************моите деца да не са чистачи, та да почистват мръсотията на съседите. не даряваме книги, ние купуваме и четем книги. и ги пазим за следващото поколение.