4

гешев

преди 11 години

ще лъснат огромни печалби! при минимална заплата от 300 лева и огромни печалби, всеки работодател може да си позволи да намали личния състав, да предизвика изкуствено безработица и криза на пазара на труда, ако се уговори с други от бранша!

3

Анонимен

преди 11 години

Едно е да искаш ,друго е да можеш ,трето е да го направиш !По веригата все нещо се къса ,....нарочно ,и баш в Бе-ГЕТОТО!

2

Анонимен

преди 11 години

Кой определя мин.заплата?ПРИ МИНИМАЛНА 300лв средната ще е 600 при мин. 600 средната 1200?Работодателите НИКОГА НЯМА ДОБРОВОЛНО ДА ПЛАЩАТ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ,ЗАЩОТО ЩЕ ИМАТ ПО-МАЛКИ ПЕЧАЛБИ!ПРОФСЪЮЗИТЕ дето се зъбят за свойте ДОХОДИ колко пъти СКОЧИХА НА ЧАСТНИЦИТЕ ЗА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ? НИКОЛКО за цели 23г!ЗАЩО? ЗАЩОТО СА НА ХРАНИЛКА!Едно е да обявиш доходи и имущество твое и на семийството,друго е данъчна декларация пред НАП!НАП я провери я не докато в смет. палата ще лъсне толкова пари толкова имане

1

Анонимен

преди 11 години

Да изпратят декларация и до Папата! Ама Бенедикт. И до НС, ама разпуснатото! Щом ще определяте дневния ред на обществото, ще излезете на светло! Да разберат всички кой всъщност прави интервенции, кой сяда да "преговаря" с правителства и синдикати и от къде е дошъл този "Кой"!