208

Народен

преди 11 години

Един ден този селско поведенчески КРАДЕЦ,ще се изнесе с цялото си порочно домочадие в някоя екзотична дестинация,където си е накупувал много Луксозни имоти,за сметка на здравната ни система или пенсионната или от масовата приватизация и всички тук дето много му ВЯРВАТЕ,ще го духате под вода! Или ще си му идват печалбите от някъде и ще продължава да се прави на бедняк а вие ще си лаете като всички гладни кучета по улиците!

207

ДЕЖАВЮ

преди 11 години

Абре КОСТОВ ли си Лостов ли си? Къде скри парите от ГАДОВЕТЕ ЗЕЕВИ,дето ги взе за комисионни,колко имаш в офшорките? Колко ни окраде *** нагъл? Къде са ни парите от пенсионните фондове? Къде са парите от масовата приватизация? В коя БАНКА сложи ОТКРАДНАТИТЕ пари от НАЦИЯТА???

206

офца

преди 11 години

Браво Ваньо, браво Коств! Ние офците също сме единодушни, че не искаме нито един от вас, гадиинките, които ни крадете и трепете и продавате от десетилетия, но стадото е от различни породи /пристрастия/, затова още ще ни прецаквате. Лично аз не искам никой вече; отвратихте ме 99% от политици. Но системата на офци и вълци е идиотска и при комунизма и сега; и досега. Аз имам едно желание; да ядосаш Федосова и да те нокаутира с кроше; и два дни да гледаш звезди по бял ден, но е утопия.

205

Анонимен

преди 11 години

Съжелявам костовистите. Те са наистина умни и интелигентни хора, но за жалост Костов е неспособен да се разбере с никой. Отдавна няма синя партия. Има няколко, но хората вече не ги знаят. И да се разберат, и да не се разберат с Нейски, нямат шанс.

204

Анонимен

преди 11 години

Kostov e kradec ot klasa no praznoglavec ne toi e nai-golemiq ikonomicheski kapacitet bil premier na Bulgariq

203

Анонимен

преди 11 години

Kostov ti napravi nai-golqmata usluga na BSP sled 1989 godina

202

Анонимен

преди 11 години

na bat Vanio edinstveno imunitet mu trqbva

201

иван

преди 11 години

Костов усети, че този път пресоли манджжата - Надежда си каза ясно, че не я ще заради идеята да има една обща синя партия, а пречката за нейното създаване е вождистката амбиция на Костов. Та затова сега се опитва да замаже с думи положението, ама не става...

200

Кой, кой е?

преди 11 години

Грег Паласт - Да. Нека да преминем към разкритията ни. Чрез предоставените документи установихме, че в основни линии Международният валутен фонд и Световната банка изискват от отделните държави да подписват тайни споразумения, с които правителствата се съгласяват- да продават основните си активи;- да предприемат икономически стъпки, унищожителни за народите им става въпрос за средно около 111 (сто и единадесет) изисквания. Заплашват ги, че в случай на неизпълнение ще им бъдат отказвани каквито и да било международни заеми. А никой не би могъл да оцелее без заеми, независимо дали става въ

199

ПЕШКО

преди 11 години

12 ЛИСТИ НА МЕСТА КЪДЕТО НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС.

198

Анонимен

преди 11 години

Ами хайде разбирайте се веднъж завинаги! За кога още да ви чакаме? Срамота е!!!

197

тъй де

преди 11 години

Спомниха си годините на греховната любов

196

Анонимен

преди 11 години

Не плюйте по Костов, а гласувайте за него, защото иначе ще лапате още четири год. пожарникарския маркуч

195

SJ

преди 11 години

Старата любов ръжда не хваща !

194

Предател

преди 11 години

Този ПРАЗНОГЛАВЕЦ,защо още не е ЗАТВОРНИК???

193

СДС: Костов е БСП

преди 11 години

Абе Костов, спри да ходиш по срещи с Първанов, скоро ще ти грайне снимката някъде по вестниците, поне се крийте от хората, а не крачете по Солунска, там често обядва и Цветан Цветанов, охо, ще правите тройна комбинацияГРОБ, БКП и ДС в България, ще ви ритаме на 12-ти май, бити карти на ВИС 2 и СИК

192

Активен борец

преди 11 години

ДРУГАРИ, ГРАБВАЙТЕ ЛОПАТИ!!!!!!На 13 май ще копаме синия политически труп на черния драгалевски Мавър - ***, предател и враг на българския народ!

191

Стихове за Мавъра

преди 11 години

Грабвайте лопати, някой си изкряска!Мавърът умря и черната земямигом го погълна! И нищо не остана от алчната змияКрала ненаситно даже и с г*за си!

190

Елементарно Уотсън

преди 11 години

До ??? Ако имаш 1 грам озък в черепа си, ще се сетиш. Ще ти помогна - ако някой е с 5-6 % пред тебе, а другият е с 20 % под тебе, ти кого ще мразиш и хулиш. Червените не се плашат от умните, те знаят, че народът предпочита простите и наглите. Ясно ли ти е поне малко.

189

Анонимен

преди 11 години

бате Ванчо искам Неински