67

честно правосъдие

преди 11 години

До Инспектората на Министерството на ПравосъдиетоЗнаем го вашият номер г-жо Куцкова.Правите процесуални нарушения, вашите хора печелят, а другата страна няма право на защита, защото според практиката на ВКС процесуалните нарушения не водят до недопустимост, а до неправилност на решението, поради което не допускат жалбата до разглеждане.

66

Анонимен

преди 11 години

ТАЗИ ИМА ФИЗИОНОМИЯТА НА СЪЩИНСКИ ДЯВОЛ.ТРЯБВА ПУБЛИЧНО ДА НЕ Я,ПОКАЗВАТ!

65

наблюдател

преди 11 години

По-нагли, по-безочливи и по корумпирани същества от българските съдии, няма! Интересно сега, като Цветанов не е министър, с кой ще се оправдават за посрания си имидж? До такава степен са се оакали, че дори напъните на другарката Силвия Великова, от уж-националното радио, да им изтрие задниците са безпомощни

64

еее

преди 11 години

Да,ама не.Нямаш ли парички братко,какво правосъдие да чакаш.Това си е чист бизнес за магистратите в България,за най-голямо съжаление.

63

народа да избира

преди 11 години

съдиите на избори.Съдиите и прокурорите да не са завършили пуцовете по право, а софийски университет.Да не работят в един град като съдии и прокурори роднини и сватове.Загубенитедела в Страсбург да ги плащат съдиите от заплатите си.

62

Анонимен

преди 11 години

Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия!

61

ПАЗИТЕЛИ

преди 11 години

Точно вие ли г-жо Куцкова ще говорите за честно правосъдие.Нямате морално право.Вие и вашият състав сте корумпирани до мозъка на костите си. Вие които не спазвате масово процесуалните правила и така решавате делата в полза на вашите хора.Призоваваме инспектората да се самосезира и да провери, срещу колко от решенията или определенията на състава на куцкова са подадени жалби във ВКС с доводи за съществени процесуални нарушения. Що човешки съдби разбухте Куцкова.Нямате срама.

60

ПОП

преди 11 години

До 61 .ЗАБРАВИ МАФИОТСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ..............???

59

1

преди 11 години

хадокато куците раздават правосъдие...така ще е...

58

БАБА ЯГА

преди 11 години

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ТАЗИ ДА ВИ СРЕЩНЕ ПРЕЗ НОЩТА ????

57

Къде е Хан Крум

преди 11 години

С повече вяра очаквам скоро да кацнат извънземни, отколкото в България да има честно правосъдие.

56

Анонимен

преди 11 години

Егати държавата щом и съдия *** Куцкова очаква качествено и честно правосъдие ? Да вземем да си вкараме и магистрати от чужбина, може би ще ни излезе дори по евтино от нашите, който само хленчат и се оплакват, работещи в супер луксозно обзаведени кабинети, съдебни зали и най-добрата офис техника, с доходи в пъти по-големи от минималната заплата, обществен статут като на политици, имунитет срещу грехове, кво ли още трябва г-жа Куцкова,че всички да дочакаме качественото и честно правосъдие????

55

до 65

преди 11 години

Ти навярно си слабоумен десебар защото същата госпожа участваше като кандидат вицепрезидент на Петър Стоянов отСДС и издигната от тях така,а ти когато искаш да оплюваш някой него замесвай винаги с БСП тя си е ваша на сините а дали добра или лоша за не коментирам.

54

ПРедлагам

преди 11 години

Въвеждане на мораториум: 10 години, считано от 2013, бивши членове на БКП и техните синове и внуци, членове на СДС,ДСБ,ДПС, бившата НДСВ както и техните синове и внуци участвували в управлението от 1989 г насам ДА НЕ МОГАТ ДА ЗАЕМАТ РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ.Т.е. в управлението на страната да участват хора НЕ ОМЪРСЕНИ и НЕ свързани с бившите управляващи от ВСИЧКИ партии.

53

Заседател

преди 11 години

А Валентин Златев не желае да си плати по осъдителна присъда, защото не знаел, че има такава аритметична операция - ИЗВАЖДАНЕ!desant.net/show-news/26809/

52

Анонимен

преди 11 години

Докато прочета заглавието и ми е ясно, че се е изказала поредната комсомолка.

51

ян

преди 11 години

Г жа Куцкова също заслужава справедливо правосъдие !

50

Синьор Дон Амичи

преди 11 години

Правосъдната система ще се оправи когато се въведе изборното начало както и отзоваването.

49

Анонимен

преди 11 години

ТАЯ КУЦАТА КУЦКОВА КРИВАТА МУСАРА Е ОТ БСП НАЗНАЧЕНИТЕ

48

рецепта

преди 11 години

Правосъдие в България ще има когато до всеки прокурор ще има друг такъв от ЕС (за предпо4итане -германец).Няма да е много приятно но изход има ли.