19

Пипи

преди 11 години

Ало-о, агенцията по храните, що не проверите и за кучешко? Защото не смеете май, а, как ме чувате? Не чувате ли? Като ни се обади Европа ще чуете.

18

Анонимен

преди 11 години

ПОРЕДНОТО НАСИРАНЕ НА ГРОП -НАЛИ ТЕ ТРЪБЯХА НАВСЯКЪДЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА.НАЙДЕНОВ И БОКО ЕДИН МЕСЕЦ НИ ЛЪГАХА ЧЕ В БГ НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА И ПАК НАСИРАНЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ГРОП

17

дедо Йов

преди 11 години

ИМЕНА НА ФИРМИТЕ ДАЙТЕ БЕ............. ПАК НЯКОИ СИ ПЛАТИ ЗА АНОНИМНОСТ КАТО С ВАФЛИТЕ И КИТАЙСКОТО СУХО МЛЯКО

16

Анонимен

преди 11 години

А дано да са слагали конско нашите, а не смляни копита, нокти и кашони. Както и бои и бисквити.

15

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

КАТО НАЧАЛО ЕТО ВИ СПИСЪКdnes.bg/obshtestvo/2010/08/26/koi-sa-tyrgovcite-polzvali-dupeta-v-salamite-si.97420,5а къде е Боби смешника от Брюксел? да му качвам клипче от Сидни че днес е само за сърф

14

Анонимен

преди 11 години

а в колко от пробите изобщо е имало "следи" от месо?

13

ИМА И МЕСО

преди 11 години

Във фирмен магазин за месо съм и разговарям с продавачката. Казвам и, че качеството на колбасите е лошо, а тя ми отговаря: "Господине, в нашите колбаси ИМА И МЕСО!". "Че в другите няма ли?". "Ами, в повечето няма никак".Истина е. Магазин на Месокомбинат Свищов. Правя му реклама - в техните колбаси ИМА И МЕСО!!! :))))))

12

ha ha

преди 11 години

А сега тези който са слагали конско, да им сложат по един конски, еи това ще е новина. А, че си ядем *** на всеки е ясно.

11

Анонимен

преди 11 години

Кои са фирмите, слагащи МЕСО в продуктите си. Кажете ги 2х2=4

10

Кефчо

преди 11 години

Никой не каза самата същност на скандала с конското във Франция: самото конско е много добро и полезно месо, като цяло конете не се гледат във ферми с фуражни смески, антибиотици и нагъсто (просто не виреят така). Проблемът се оказа в няколко конюшни от Румъния, в които на състезателни коне са давани допинг и непозволени вещества, после тия коне са убити и продадени за нормално месо - пробутано за телешко. И тия вещества са канцерогенни, но не са в големи дози, а и месото се преработва. Това е!

9

Анонимен

преди 11 години

Ми ние това го знаем, това не е новина. Новина ще бъде ако напишете имената на месопреработвателните предприятия

8

Коментатор

преди 11 години

А бе няма ли кой да им тегли на тез всичките едно "конско"?

7

Анонимен

преди 11 години

Преди седмица Миро Мършата викаше, че такова нещо абсилютно нема и не мой да има.

6

Анонимен

преди 11 години

Интересуват ме имената на фирмите, слагащи МЕСО в продуктите си.

5

Анонимен

преди 11 години

Не само конско, *** мафия доставя на колбасарите и кучета, магарета, умрели крави,коне, прасета, нищо да не става зян!Нямате си представа какво е вложено и изядено през годините.Така е защото няма санитарен контрол, по точно няма държава.*** доставчици са цяла армия.

4

хепи

преди 11 години

абе пак добре, че има и месо, инак копита, човки и пр. ...

3

ПЕШКО

преди 11 години

ТЕ И МЕСО СЛАГАЛИ ,АЗ МИСЛЕХ ЧЕ САМО СОЯ.

2

ЕХЕЕЕЕЕЕ

преди 11 години

Че те производителите ни слагат конско и магарешко в каймата още от 90-те.

1

Анонимен

преди 11 години

Я,салама и кюфтетата почнаха да цвилят!!!!!