192

чапката

преди 11 години

аз предлагам *** като тази да не се изказавт по медиите дреме ми кое ще фалира и кое не

191

Анонимен

преди 11 години

мутрата борисов ще се хвали как при него нищо не е фалирало.само държавата

190

емо

преди 11 години

мутрата борисов ще се оправдава после как при него нищо не е фалирало .само държавата

189

емо

преди 11 години

ще фалират всичко в името на една цел ;да спасят от затвора кожите си и да се оправдаят

188

p

преди 11 години

Добре де след като хората настояват да се намали цената на ел.енергията,като се намали ДДС-то и таксите за пренос а цената на тока който се продава директно от АЕЦ-а как ще фалира не мога да разбера.Пак се опитват да ни замажат очите с кал тези ***.

187

до 200 дуло

преди 11 години

наддунайска русия, дреме ми и за нея и за мърлячите от позитано, нейни ***

186

ъ

преди 11 години

лъжлива руска ***. чупката ***

185

ъ

преди 11 години

коя си ти ***????????????????????????????????????????????????

184

Borkata

преди 11 години

to i polititicite ako si namalqt zaplatite i te 6te falirat milite te chak jal da go hvane chovek kak taka vsichki falirat samo obiknovenite horica nemogat da falirat. Ta to darjavite koito kopuvat ot nas pla6tat po eftin tok ,viq toq narod go pravite asal, asal na prost niq ne chetem niq vitae v oblacite SMESCHNiCI

183

мозила

преди 11 години

И сега какво стана/ако приемем думите на Капон за верни/,ние не мжем да поддържаме сегашната АЕЦ,а искаха да ни нахулят още една,че да сме заробени да плащаме и Белене.

182

Анонимен

преди 11 години

209 запознатия себестойността на енергията от АЕЦ Козлодуй е 4.4 стотинки

181

Анонимен

преди 11 години

210 червен ***

180

Анонимен

преди 11 години

209 ало запознатия цената на ВЕИ е паднала последните 4 години с 50% ,а след още 4

179

Анонимен

преди 11 години

Планът ран ътИзнасят от аец по евтина електроенергия навън а на нас ни продават скъпо от костовата марица. Еничари са това.

178

Lenks

преди 11 години

Просто се вижда каква мафия са тия монополи и как никой от управлението и регулирането не иска да им скочи, защото се страхуват от тях. Това за мен е истината и се вижда много добре от всичко което става в момента. Вместо да гледат как да ощетяват държавата и централите, да трябва тия мизерници от ЧЕЗ и т.н. да се махнат и новите като дойдат да има строг контрол, ясни правила и реална конкуренция, тогава цените едвали ще са пак ниски, спрямо доходите ни, но поне ще са реалните!

177

сс

преди 11 години

Има ли покупко продажба най-лесно се лъже, а пък който е виновен за това не знам аз лично бих го изкарал на хората да го целят с камъни.ЛЪЖАТ

176

Lenks

преди 11 години

Много ми е смешно и в същото време тъжно как искат да ни излъжат. Никой нямаше нищо против цената на самата електроенергия, високата сметка идваше от това, че имаше нечовешката цена за транспорт на електроенергията! Аз на 66лв ток, имам 75лв. преносна такса, е каква е тази простотия. На 66лв консумирана енергия 175лв сметка за ток. Затова скочиха хората, затова стана всичко, не тия ка*ути да ни обесняват как ще намалят прихода на държавата от тока за да паднат сметките и цената на самия ток.

175

Анонимен

преди 11 години

203 каво общо има Капон с НДСВ глупче

174

Анонимен

преди 11 години

На тази корумпирана лелка кой й ходи на пресконференциите? НДСВ подписаха повечето от енерго-договорите, сега им сърбаме попарата, а й акъл дават какво да правим.

173

ss

преди 11 години

Тя цената не е за намаляване е *** стига сте лъгали хората *** нагли..... отчитайте точните печалби не си пишете разходи и спрете да отчитате приходи който не са реални *** мръсни АЕЦ е на народа не на една шепа хора.... Царвули ДА ВИ ИЗСЪХНАТ РЪЧИЧКИТЕ !