212

Анонимен

преди 11 години

А ти какво направи за държавата г-ж0, освен да я грабиш и да ядеш по 26 кюфтета наведнъж? Нещо друго да си направила? А да...сетих се...Обогатила си тоалетната фауна...

211

тя

преди 11 години

Какъв фалит бе ? Най- скъпи услуги и стоки за народа и накрая фалит.Кой и защо фалира? КРАЖБИ ,КРАЖБИ и необосновано високи заплати за някои., и много , много чиновници.

210

pinko

преди 11 години

do 243: ти като си остър си сложи един вентилатор и един фотоволтаик на покрива и се осветявай и отоплявай със "зелената" измама. можеш ли? не моооожеееееш. защото това са някакви утопии дето не са за нашия хал. като станем като дания и норвегия може да направим цялото Ч. Море ветропарк. сега сме скъсани и не можем да си позволим лукса да се правим на ЕКОЛОЗИ.. "зелената енергия" да си я врът в мишата дупка!

209

Анонимен

преди 11 години

241 *** си като пантерата пинко

208

Анонимен

преди 11 години

240 и моментално няколко десетки хиляди работници са на улицата и няма как да се подържат заместващите мощности и ако утре аварира едини ректор на Козлодуй страната става дискотека .В икономиката слчуайни неща няма и спрете да се занимавате с нещо което не ви е по силите , иначе казано гледайте си вашата работа.

207

pinko

преди 11 години

всички са се вторачили в АЕЦ-а. що ще го фалирате бе?! що ше оставите миньорите гладни бе?! спрете "зелената" измама и тока ще си дойде на добера цена. фотоволтаици, вентилатори и други измишльотини... ама те са на тея дето са зад затъмнените прозорци и тях ги броите за даденост, нали?! я им отрежете жиците! те и без това един лаптоп не могат да захранят. и без тях сме живяли десетилетия, а тогава се топлехме с калорифери от по 5-10 кВ.. нямаше инвертори, клас "А" и т.н. и бушоните светеха!

206

д-р Менгеле

преди 11 години

Госпожо Кап*т, ааа... извинете, Капон, никой не предлага да се намали цената на която се изкупува тока от Козлодуй, а тя е 45 лв/мвтч. Предлага се цялото количество произвеждано от АЕЦа да влезе в микса, а не както е сега само 40%... Останалите 60% се изкупуват от посредници на същата цена, а се продават в чужбина. Така че, ако има опасност някой да фалира - това са посредниците! А може би вие точно за това надигате вой и плашите с фалит?

205

DARK

преди 11 години

АЕЦ Козлодуй и АЕЦ Белене са необходими централи за евтин ток.Всичките приказки че нямало да има пазар за тока от АЕЦ Белена са поради мафиотските договори със ТЕЦ Марица Изток 1 и 3 които осигуряват около 20% от годишното производство на електричество.Отделно цената и от 3-те ТЕЦ-а в това число и евтиния Марица Изток 2 е висока заради друг мафиотски договор с Каолин за доставка на варовик на 17лв. на тон за ТЕЦ 2 и 28лв. за ТЕЦ 1 и 3 при пазарна цена 4лв. за тон!!!!!!Варовика е за сероочистване

204

?????

преди 11 години

Само съд за виновните и давърнат комисионните които са взели от тези мръсни зделки /защого вероятно са много за да са тйни/ и то по бързата процедура за да няма протакане във времето като се вземе и предвид даденото за Цанков камък и белене защото сега и това ни оскъпява тока и парното затова и Капон е права Когато дойде време за избори помислете дали пак ще гласувате за тез червени *** които се канят пак да управляват

203

Кан-кан

преди 11 години

Цената на тока от АЕЦ е на достатъчно разумна цена в момента, просто трябва ние да си го консумираме,вместо да го знасяме зад граница. От намаление на цената му ще се облажат досегашните гадове, които търгуват с него.

202

чарли

преди 11 години

Марето не разбра ли,че не искаме стари муцуни да виждаме повече.Живей си някъде с откраднатото и не се показвай повече.

201

До инкасатор

преди 11 години

Да за съжаление истината е такава: от 100 лв.-9 лв.за ЕРП и 16 лв.за Нап (няма лошо - плащат дължимите данъци и пълнят бюджета).Това представлява 25% от тези 100 лв., а къде потъват останалите 75 лв. Тези 75% са тежест за потребителя (граждани и бизнес) която е необходимо да се се преразгледа и корегира и от там да дойде намалението на крайната цена.Всичко останало (гонене на инвеститор, евтин ток от АЕЦ и т.н.) са неизпълними по икономически и политически причини и прах в очите на хората.

200

простака

преди 11 години

На таз маргиналнa чифyткa кой и дава думата?

199

Анонимен

преди 11 години

Мария *** , да си затваря плювалника и да си омита крушите в посока крадливия цар.

198

хасан

преди 11 години

кадиев казва ще фалира топлофикация ,вие казвате ще фалира атона централа ,а българския народ отдавна е фалирал и голям процент живеят под прага на бедноста,тогава как ще се живее в тази страна България?каква е политиката на другите държави,как ползват ел. енергия ,как се топлят и как могат да преживяват а ние неможем?цените няма да паднат ,заплати и пенсии няма да се увеличават, кой ще купува продукта ви или мафията само ще изнасяте?кога ще станем нормална еропейска държава или ще напуснем БГ?

197

емо

преди 11 години

чапката-чупката като борисов

196

Анонимен

преди 11 години

аец продава електроенергия навън на ниска цена по договори.ако спрат за да намалят цената за вътршния пазар ще има неустойки които ще го фалират .а енергията от скъпите алтернативни източници не е решение.престъпниците от ес и подлогата им борисов са си осигурили печалби във всички случаи

195

бате борисов

преди 11 години

Р. Овчаров каза; "ще построим АЕЦ Белене без пари и ще печелим милиарди" с тях ще поддържаме Козлодуй и евтина енергия. Слушайте и избирайте учения специалист.

194

Анонимен

преди 11 години

ояло се тъпо и грозно прасешко животно без 1 гр акъл в главата си, ББ е титан на мисълта в сравнение с това

193

чупката

преди 11 години

грозна женска русофилистична мутра и тьотка