10

въпрос

преди 11 години

Не е ли ясно че държавните служители назначавани с уговорени конкурси са подкупни? Това да не е от вчера?

9

тя

преди 11 години

Само с такива сигнали ще се предотварти корупцията по ниските етажи.

8

Жо

преди 11 години

КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ е тотална, на всички нива. Като се започне от министри и депутати, та се стигне до всякакви инспектори, митничари, катаджии и др.За да има корумпирани служители, има много нарушители на законите.Само когато някой нарушава Закона са налице предпоставки да му искат подкуп за да "оправят нещата".В дадения случай със сигурност е изградена незаконна водовръзка. Корумпираният служител е открил нарушението и вместо да санкционира, е поискал подкуп за да си "затвори очите".

7

mur6i sa all

преди 11 години

Sofiyska Voda AD e nai-malkoto zlo ot monopolite. Budete 4estni ... zamislete se, ne e li taka ?

6

бай Петко

преди 11 години

И задържания и англичаните НАВЪН...

5

Анонимен

преди 11 години

Даййй паритеее

4

синонимен

преди 11 години

Имали други рекетирани,признайте си.

3

Анонимен

преди 11 години

Веолия разсипаха Софийска вода. Фирмата преди при англичаните работеше като смазана машина, а сега я точат с обществени поръчки, сякаш догодина няма да я има. Защо Сметната палата не провери договорите по ЗОП?Но да гледа имало ли е нужда от закупуването на стоките,а не дали изпълняват закона.

2

На бунт!

преди 11 години

Няма Браво! На софийска вода трябва да й бъде отнет лиценза. На като имаме такава проста боядисана блондинка за кмет на София, слугиня на Буда, това е положението. На бунт срещу простачката слугиня будистка Фъндъковна!

1

Браво

преди 11 години

Очакваме още такива новини за тежкото задължение на фирми и интитуции да оценават чуждия труд след получаване на подобаващо парично възнаграждение!