369

Анонимен

преди 11 години

Мутрата на изборите нали беше казал че ще живеем по добре от немците какво стана нищо не се споменава за това или е говорел за себе си.

368

Анонимен

преди 11 години

Тодор Живков е най големия бог колко пътища, децки градини и най вече колко много жилища е построил бойко можеше поне да му кърпи чорапите.

367

Анонимен

преди 11 години

До седмица доносникът на ДС Борисов ще подаде оставка.

366

Анонимен

преди 11 години

Охранителната му фирма никога не е садействала на подземния свят , невазможно че той е боса за бога . Не стига че влезе в историята но и се мисли за божество (бога на магистралите)

365

Буда, оцапан си !

преди 11 години

Към документите, изтекли в Balkanleaks, има обяснителна бележка. В нея се твърди, че Борисов е вербуван от Държавна сигурност още в средата на 80-те години. Тогава срещу него е заведено дисциплинарно дело за лъжесвидетелстване. Борисов свидетелствал по бракоразводно дело, но се оказало, че излъгал. Следва вербовка от Шесто и ДС урежда дисциплинарката да бъде прекратена. Досието на Борисов като доносник на ДС е било пришито към ДОН Буда, но е прочистено от дългогодишния кадровик в МВР Борис Димитров, твърди се още в бележката. През ноември тази година Димитров беше назначен от правителството

364

Анонимен

преди 11 години

Няма далавера в службите, кинтите бяха и са в мутрите. Човекът правилно е преценил.

363

MaTPoca

преди 11 години

В един бар влизат мутра, охранител, доносник, трафикант и политик.Бармана пита:- Какво ще поръчате, господин Борисов??

362

Анонимен

преди 11 години

Вярно,звучи като орално.

361

х

преди 11 години

Много еротично заглавие!

360

Казах ти...

преди 11 години

В предаване по германската телевизия се признава, че военните разпръскват във въздуха тонове химически вещества....Вчера и нас ни пръскаха яко!!! Пич просто гледай небето по-често и изведнъж ще почнеш да виждаш странни неща до няколко дена...

359

Анонимен

преди 11 години

Флоров каза че има само два документа 1 за вербовка 2 за снемане Да обаче има и трети за оперативно проследяване А с такова се следят БАНДИТИ Появата на трети документ означава да има още и то има За периода от две години които са го следили трябва да има отчети които най-вероятно са опитани да бъдат унищожени Флоров също показа на папката да пише СЕКРЕТНО Що ще е секретно ако няма НИЩО А?

358

Анонимен

преди 11 години

да живеят наркотрафикантите и перачи на пари!!!

357

SyS

преди 11 години

До РЕЙ ЛИОТАМалка забележка:не е необходимо да си бил "ГОЛЯМ" бандит, достатъчно е да си бил мижитурка бандит с неистово желание за власт и огромно его.По онова време Боко само се умилкваше около големите бандити, а днес вече е един от най-големите.Благодарение на лошия мат'рял.Българи докажете на Тиквата, че не сте лош мат'рял, прогледнете и го изхвърлете от политическата сцена.

356

Анонимен

преди 11 години

С разкриването на криминалното минало на ББ и досието му, Биволъ показва, че имаме един много зависим от чужди и външни фактори Премиер, който може да бъде изнудван и манипулиран чрез събираната и притежавана компрометираща информацията за него. От страна на различни служби и структури. От тази гледна точка, управлението на държавата от такъв човек, представлява сериозна опасност за националната ни сигурност, защото поставя под съмнение решенията които взема и начина, по който прави това!.

355

Анонимен

преди 11 години

Ами как няма да го бранят , нали ще си загубят службицата ?!

354

Хизбула

преди 11 години

Кабинетът на Бойко Борисов извърши най-голямото престъпление към собствения си народ, след като официално посочи групировката Хизбула за извършител на атентата в Бургас. Вътрешният министър Цветан Цветанов обяви това без нито едно, ама наистина нито едно доказателство за съпричастие на "Хизбула" към кървавото деяние край Сарафово.

353

ГЕРБ

преди 11 години

Кабинетът на ГЕРБ е по-страшен от "Хизбула"TweetПрез 2009 година само в най-черните фантазии можеше да се роди идеята, че ГЕРБ на практика ще разрушат държавата, но днес, четири години по-късно, е ясно, че животът смело може да надмине и най-жестокия кошмар.

352

Румен Путков

преди 11 години

Румен Петков е изнесъл досието!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Румен Петков е МВР шефът, скрил папка "Буда", гръмнаха от сайта "BalkanLeaks" преди ден. Той я наследил от предшественика си проф. Георги Петканов, който я криел в личния си сейф. А после така и не я предал на наследника си в МВР - Михаил Миков, обявиха още от "BalkanLeaks". Вчера Яне Янев, който е и шеф на анкетната комисия за борба с корупцията по високите етажи в НС, обяви, че именно Петков е изнесъл папка "Буда" през 2006 г. А по-късно му "подшушнал" за скандалното досие, за да забърка скандал. Кой е изнесъл папката и защо - "Стандарт"

351

SyS

преди 11 години

От всички писания и приказки разбирам единствено, че Боко Тиквата е отказал да се бори срещу престъпността още през 90-те години!Аааа... и полицаите още тогава са давали *** имена на агенти и акциил Буда ... !?! Тиква, господа, тиква.

350

тошко

преди 11 години

Няма БУДА, няма МУДА! Долу БСП и ДПС! Само ГЕРБ и Бат Бойко!