9

Анонимен

преди 11 години

Включихме и "Адам" Уайлдър за всички фенове на "Depesh".

8

Анонимен

преди 11 години

я

7

dan

преди 11 години

Песента започва по подобен начин като While my guitar gently weeps на Бийтълс.

6

грешки

преди 11 години

1. щом на тях иМ харесва.2. култОва

5

аз съм коментар 1 :)

преди 11 години

Както написах, щом на тях и харесва да продължават. Не съм аз, който ще им казва какво да правят. Просто изказах лично мнение за любимата ми група. Ще допълня, Депеш Мод имат статута на група, която предопредели със своето изкуство едно цяло поколение. С други думи така наречена култува група. Аз искам да останат такава. Предпочитам да слушам отвреме на време най-добрите им неща, вместо да се задоволявам с със според мен посредственот, само защото са Депеш. Това е само мнение, може и да греша!

4

до 4

преди 11 години

Depeche са ми една от любимите банди и в отговор на твоя коментар:Да, липсва Адам Уайлдър и да Song of faith...е един от най-силните им албуми, да не кажа най-силният, но както сега.Като го няма Адам да спрат да свирят и творят ли?Ами, може следващия албум да е втория Songs of faith...или Ultra...или Music for...Ако обичаш някоя банда, то не я предаваш така лесно, а я подкрепяш и в по-слабите и творчески периоди.

3

m

преди 11 години

тия двамата под мен нищо не разбират.

2

Svilen75

преди 11 години

Мислех да пиша коментар, но предния казва всичко :)Само ще добавя, че Депеш са сред любимите ми банди. Да не кажа на първо място. Вече имам още една любима банда - Soulsavers :)

1

Анонимен

преди 11 години

Средна работа! За потенциала на Мартин Гор откровено слаба. Както съм казвал и преди, Депеш трябваше да спрат преди 10 години. Не уцелиха обаче момент. След творческата колуминация на Songs of Faith and Devotion и Ultra. Както и да е щом и харесва да продължават, но ми се струва някак изкуствено. Повече ми допада сътрудничеството на Дейв със Soulsavers. Много липсва Алан Уайлдър. След неговото напускане се загуби музикалната енергия на иначе отличните композиции на Мартин Гор!