39

Анонимен

преди 11 години

Всички псуват Бойко и ГЕРБ,ама никой не обелва дума за това,как Р,Овч. щом земаха властта БСП-то 2005г. и първата им работа беше да се сложат на Путин като увеличат цената на газта с 300%!!!Как няма да е скъпо парното като на фона на мизерните заплати плащаме и най-скъпата газ в Света!600 долара за 1000 куб.метра!!!Това го няма никъде!Но нали народа е ***,и не помни повече от три месеца назад,сме на път да изберем същите национални предатели,начело със Станишев!Малко ви е,още да вдигнат парнот

38

Да живеят монополите

преди 11 години

Не давай на човека риба ... научи го как да си я хване!Дребния и среден бизнес е пред колапс,2/3 от работните места се осигуряват от дребния и среден бизнес,Парното поефффффтиния..... ама сметките набъбнаха с 50-80%Ток,Горива, Данаци, Такси, Глоби, 10%Дянков, Банки Лихви,Псевдо демокрация, Псевдо референдум, Псевдо държаваЗа да живеят монополите на Бойко

37

м

преди 11 години

Аман от лъжи пак!!!! Къде е тази работа бе ? Що човек не може да си намери, а вие и прогнози за бройка давате? Какво отворихте? Завод, фабрика...аз не виждам нищо. Стига сте лъгали хората и да им давате празни надежди.

36

БГ

преди 11 години

Е, това е правителство на място - решава, че ще увеличава заетостта и веднага открива работни места като по команда! Хвала!

35

anonimen

преди 11 години

aman ot uidurmi,lajat ,lajat kat darti ***

34

Анонимен

преди 11 години

Всеки, който е регистриран в Бюрото, при започване на работа се подписва, че я е намерил с негова помощ.

33

aztam

преди 11 години

Аз пък търсех служител по програма на бюрото. Човека сам си намерих, но ходих 600 пъти до там, с купища документи и цяла година напред се очертава да ходим.

32

s

преди 11 години

ami da , ne che ima novi rabotni mesta, tova prosto sa mestata na horata izleznali ot balgaria v chujbina,koito predi tova sa rabotili za nishto i sa precenili da napusnat ,tarseiki po 'dobar nachin v chujbina.nishto novo ,razvitie nqma

31

Анонимен

преди 11 години

Както казва народа:"Рибата в морето,а тигана на огъня"или"Преди да скочиш, не казвай хоп"!Когато тези 130000 безработни за почнат работа тогава пишете хвалебствени статии!

30

Анонимен

преди 11 години

"когато е безработица зле,когато ви намерат работа пак зле"Аз доколкото виждам от Агенцията по заетост обещават да намерят работа за 130 000 безработни, ама то при Герб нещата са като на *** сватба, това което се обещава не се дава.

29

Гост

преди 11 години

О, моля ви се, не ща да чувам как бюрата по труда намират работа на хората! Две години през лятото бях на борсата, намирам си работа сама, а после новият работодател ми дава една бележка, с която отивам в Бюрото по труда и те отчитат дейност, че са ми намерили тази работа. Единият път даже не бяха разбрали за това работно място и първо си го регистрираха, после си го отписаха чрез тази бележка. И така отчетоха, че именно те са ми намерили работата и са ме предложили на работодателя. Без думи...

28

Анонимен

преди 11 години

Само заради една статистика , удобна на властта , се "храни" един персонал с раздут щат!Това е абсолютно не допустимо , да не говорим и неморално!Никой безработен не си е намерил работа от бюрото по труда!Там всяка втора реплика е : "Че аз ли да ти търся работа?"или "Няма!""Проблемът на давещият се , е на самия давещ!"

27

Той е

преди 11 години

Аман от кухи програми, и фалшива заетост! Пак ще наемат за по няколко месеца хора за чистачи и метачи, за минимална заплата, и пак ще тръбят, колко много са направили! И какво, всички ли да се квалифицираме за чистачи, бармани, сервитьори, камериерки, и прочие "заетост"? ГЕРБ наистина са най-големите наглеци във властта, от 23 години насам! Е, сами си изберете, дали пак ще гласувате за тях...

26

наблюдател

преди 11 години

КЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ???????

25

Анонимен

преди 11 години

какви 300 000 фалирали фирми, вие добре ли сте, може толкова да са непререгистрираните в търг. регистър по-миналата год.това бяха стари фирми от 90-те,когато всеки беше бизнесмен, ай стига партийни глупости от позитано.

24

Анонимен

преди 11 години

А нерегистрираната колко е?

23

Анонимен

преди 11 години

пропаганда- ново начало=от утре пак същото

22

Анонимен

преди 11 години

По добре държавата да изгради за 5000 постояна работа отколкото на 130 000 да отбие номера.Но това са ни политиците присвояват фондове и отбиват номера вместо реално да павят нещо.

21

bolka

преди 11 години

Дали ще има някой, който ще повярва, че 130 000 !!! ще започнат работа през 2013 година? След като всичко в икономиката ни, доколкото я има, продължава да се срива? Напротив, безработицата ще нарастне, защото ще се закрият още доста фирми, ВМЗ "Сопот" само ще изхвърли не по-малко от 1 000 човека, а само то ли е?Ядосвам се на безумни обещания от хора с "дълбоки" джобове и извратени мисли.

20

Анонимен

преди 11 години

Такава работа де е отбивка на време и присвояване на едни пари от ЕС не благодаря.За 3 месеца чистота или озеленители ,хахаххахахах да ви имам държавата и самохвалието.