10

77

преди 11 години

ТАЗИ КОЯ Е

9

Анонимен

преди 11 години

Тая бъчва дали е завършила толо-ядрена енергетика за да философства. След като няма нужната компетенция в качеството на каква въобще се изказва.

8

Анонимен

преди 11 години

Доктори, икономисти и какви ли не, успешно затриват енергетиката. Тая г-жа Капон как има очи да коментира нещо от което хал хабер си няма, на най-лошото е, че и самия министър нищо не разбира по въпроса. Не може да се гледат само числа, а икономистите правят само това. Вредно е хора които нямат инженерно образование да коментират.Един инженер може да стане икономист, но икономист не може да стане инженер. Недопустимо е министър на енергетиката да няма инженерно образование, няма как да разбере

7

кви са тия и ква е?

преди 11 години

всекакви и тая?ква е тая//? поне мускули да беше правила а тя да не е от бирената партия?

6

Аз

преди 11 години

От изказването й проличава, че е много некадърна жена. След по-малко от 1 година никой няма да со спомня за нея. Политиката не прощава емоции, госпожо.

5

Бойко тиквата

преди 11 години

Каква си пък ти ***? Кой и от къде те изкопа? И кой се интересува от скапаното ти мнение !!!

4

Анонимен

преди 11 години

Тиа па кви ципури са ?

3

Анонимен

преди 11 години

До скапан гербераст Това и аз щях да питам обаче ти ме изпревари

2

скапан гербераст

преди 11 години

Някой може ли да ми каже-тази коя е? От къде е ? И за какво се Бори??

1

deja vu

преди 11 години

И кво сега? Нова тройка се задава - комунистите с турците и Волен! С опция Пръмова за загряващо фелацио!И най-вероятно ще си имаме нов ''ядрен инженер'', бивш ''хидроинженер''. Какво пък, заслужава с едни *** *** мизата му да се вдигне с доста повече от 1 000 000. Все пак къде е ''Цанков камък'', къде е ''Белене''!