9

Анонимен

преди 11 години

добре, че ни натискат от ес, че да се случва нещо положително у тая държава. ако оставим на другарите ще ни заровят в тинята. те затова и бяха срещу нато и ес.лично първаоглу ръководеше митингите

8

Без БДЖ мръсен възду

преди 11 години

Мутрите като ликвидират БДЖ и заложат само на автомобилите както в изостаналите страни, като премахнат АЕЦ и останат само американските замърсяващи ТЕЦ-ове, които по тази причина ще бъдат забранени, съвсем ще решат въпроса с мръсния въздух. В Швейцария не разрешават на товарни камиони да пътуват по пътищата, а ги качват на Ж.П. композиции, за да не замърсяват въздуха с отработени газове и прах, в България от турските тирове няма спасение- освен замърсяване, колко катастрофи с жертви предизвикват

7

Joro

преди 11 години

Za nas globi .a gruckite moshenici vcqka godina po 30 40 milqrda evro ,tova e pulno licemerie ot EU

6

SeoKungFu

преди 11 години

Боконестата мутро, пак ли "предните" са ти виновни, че някой ти се е изкендзал у кафените мутренски потури ?

5

Педагог

преди 11 години

Защо слугуваме на англичаните? Защото сме по-глупави от тях. Те са само с единия крак в ЕС и ту го слагат, ту го прибират. Горят си въглища, колкото си искат, карат си парните влакове, които опушват по 20-30 км след тях и пет пари не дават за Европа. Те казват: "Ние от Острова". Време е да кажем:"Ние от Полуострова (Балканския).

4

Анонимен

преди 11 години

Изискването на ЕК за 2021-ва и "сградите с близко до нулево нетно потребление на енергия" ми е през... Отивам на село и ще се изключа от далаверата ток, вода и парно!

3

Анонимен

преди 11 години

Ем че нали почти година ги консултират срещу супер много пари- ега ти консултацията:)А служителчетата си висят в соц. мрежи и не им пука с хубавите заплатки!

2

Анонимен

преди 11 години

Ахам всичко е ясно из един път.Много удобно публикувате половинчати материали.Значи ЕК е бясна обаче от матряла въобще не се разбира точно за какво.Виж втората точка е много ясно изказана - ЕК ни натиска - санирайте другари и си харчете парите.Много удобни публикации.

1

stoian79

преди 11 години

KRAINO VREME E TIALOTO NA PARTIA GERB DA BADE SLOJENO NA DRAVNIKA I DA POSLEDVA 6AT NA PATKATA GLAVATA.