75

Анонимен

преди 11 години

Как може държава да се идентифицира с хапване сръбване,печене на слънце,туризъм в планина?Т.е. чисто географски,само с природа и емоция!Няма народностна характеристика!---------------------- Е, да...друго си е да има Светите братя със свитък с азбуката, Андрешко с капата и какво още... един балкански лев с голем *ур...

74

турист

преди 11 години

зимен сезон не са седмиците от коледа до 4 -6 януариКрайно време е в туристическата администрация да заработят хора които имат визия. Защо не се съобразиха с резултатите от последните проведени по техен проект социологически проучвания в 10 генериращи туристически пазара за българия, според които розата се приема изклщчително позитивно и вече е разпознаваема. Сега отново ще ни трябват от 3 до-5 г. за да наложим новият бранд а в това време г-н маринов щв предложи отново да го сменим И ТАКА......

73

ТУРИСТ

преди 11 години

Как г-н Маринов и подчинената му туристическа администрация изчислиха тези проценти и в сравнение с коя година ще ги отчетат. Всяка годига икономическото министерство отчита ръст в с 8-10% по тяхната логика следваше в България да не можем да се разминем от туристи а реалността е съвсем друга- Отидете по зимните ни курорти и вижте- празни ски писти и съоръжения за хотелите да не говорим радват се на трансфер от 90 човека на седмица при капацитет на хотела 240 легла и това са добрите седмици.

72

1

преди 11 години

Постната пица на Дянков.

71

az

преди 11 години

абе въпреки идеята на логото , да покаже всичките хубости на страната ... изпълнението е много слабо ... грозен е

70

х

преди 11 години

ще ги направим 10000000 за 10години.

69

Анонимен

преди 11 години

тъпо е логото да, ама и да ги крадем трябва да спрем

68

От Съюза на българск

преди 11 години

- Автора, автора! - се носи на крилете на аплаузите по цялата страна, през гори и планини. И само ехото заглъхва скромно: - Мамата, мамата!

67

eholot

преди 11 години

И на мен ми мяза на яйца на очи

66

РУМЕН221

преди 11 години

ОГЛАДНЯХ,- КАТО ВИДЯХ ТОВА ЯЙЦЕ ПЪРЖЕНО "НА ОКО"...

65

Онуфри

преди 11 години

Не виждам кой може да хареса подобна емблема. Със сигурност не е запомняща се- претрупана, банална, стандартна, нищо оригинално и 'хитро', което да привлече вниманието и да направи впечатление. Отделно цветовете на мен лично са ми грозни. А парите ...

64

Анонимен

преди 11 години

Това лого е като Пикаса .Само *** ни управляват .

63

Дуди

преди 11 години

Цепката на синьото дупе, което трябва да е планина е пистата на Цеко Минев в Банско. Евала! Голям олигарх, успя и в логото на страната да се набута! :DИначе туй лого с небългарските снимки от по 30цента от сайтове за продажба на снимки не струва и 5 лева, ако става дума само за разработването му и няма няколко милиарда рекламнти материали и брошури в поръчката.Ама що пък не? Фейсбук страница и твитер акаунт за по 50 000 как са? А самата официална туристическа страница на България за 4 мил.?

62

BG

преди 11 години

***, *** ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ *** !!! БИХТЕ ЛИ МИ ПРЕВЕЛИ ХУБАВАТА "БЪЛГАРСКА" ДУМИЧКА "БРАНД". ЕЙ, *** ЖУРНАЛИСКИ ПРЕДАТЕЛСКИ - НА БАВЕН ОГЪН ТРЯБВА ДА ВИ ИЗПЕЧАТКАТО ТОЛКОВА СЕ СРАМУВАТЕ ДА ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ АМИ МАРШ В USA, ПРОДАЖНА ПАСМИНА ТАКАВА !!!

61

Анонимен

преди 11 години

1,4 млн.лева???? за това недорузомение - както се казва евалла

60

Анонимен

преди 11 години

хахааххахаха До 10 години,НЯМА да ИМА БЪЛГАРИЯ! Това е целта на ТИКВОЧИТЕ!

59

Ник

преди 11 години

Лековат символ!Как може държава да се идентифицира с хапване сръбване,печене на слънце,туризъм в планина?Т.е. чисто географски,само с природа и емоция!Няма народностна характеристика!А сме дали култура на Европа,че и на света!

58

Анонимен

преди 11 години

...като пуснете армията от бандюги и *** по КУРОРТИТЕ В БЪЛГАРИЯ---ЩЕ СЕРЕТЕ НА ВСИЧКИЯ "ТУРИЗЪМ"!...МАЙ ПРАВИЛНО СИ ПРАВЕХА *** ...КАТО БЕХА ЗАТВОРИЛИ ,ЗЛАТНИТЕ ПЯСЪЦИ И СЛ.БРЯГ ЗА КУЧЕТА И БЪЛГАРИ.....ХА,ХА,ХААААААААААААА...!Ама , нали не искате да сме "полицейска държава".....ше ручате и "жабетата" у чорбата!

57

Анонимен

преди 11 години

В тая смешна корумпирана държава туристите ще ни заобикалят. Не може само далавери и кражби, законите през ден се сменят, държавата се клати като Титаник!

56

Анонимен

преди 11 години

Най голямо бъдеще у нас има селския туризъм. С тези цени и с тези пенсии всички пенсионери ги виждам като селски туристи у бащиния си имот