107

Гогата

преди 11 години

Тези,които са гласували "за" Белене плащат данъците, с които ще се построи централатаАл Капон да си плаща данъците иначе отива в затвора!!И най-важното: Какъв е този Капон,че оспорва 800 000 човека ???!!!

106

Бай Величко

преди 11 години

Взривете парламента!!! Избийте всичката тази *** !!!

105

Osiris1001

преди 11 години

до 119 А защо тогава плюя и тях по аферата с дюните ?Или другия хубостник "Барон с рога или защо Емо Фаса е известен по целия свят" ?

104

anonimen1

преди 11 години

Цената ще продължава да расте.Нали няма да я плащат политиците тази цена.Ако ще о 100 млрд. евро да струва все тая."Важното е АЕЦ да се строи".Замисля ли се някой защо именно за този въпрос се провежда референдум?Защо не се провежда за нещо важно?Защото за мен резултата от референдума е ясен.Т.е. този референдум е безсмислен.За влизане в ЕС няма референдум (?!?), за промяна на конституцията няма референдум (?!?), ама за за строеж на АЕЦ има референдум.

103

anonimen1

преди 11 години

до 118Ти на това демокрация ли му викаш?Това си чист пост-социализъм.Глад и мизерия.А бай Тошо без ресурсите на СССР щеше да е селянче от Правец дето гледа умно и се цалува уста в уста с Брежнев и нищо друго.Ама СССР наливаше пари в "братските комунистически страни", та от там са и панелките (така хвалени сега от проливащите съзици за соца) и всичко.

102

до 116

преди 11 години

Герб ти плаща чрез щаба си за пи ар.А парите са от черните партийни каси.

101

Край

преди 11 години

Алтернатива на Аец Беляне е огромен паметник на Бай Тошо в центъра на София. По негово време без много да се умува се построи един АЕЦ и се започна втори. И до сега компютрите на зелените се захранват с ток от АЕЦ Козлодуй. При него България можеше - сега не - значи изводите сами си ги наравете. За 20 г. демокрация пазарна икономика успеха с НАТО и Евросъюза си го наврете отзад

100

Osiris1001

преди 11 години

Може би Банка ПАРИБА а може би Росатом?

99

Osiris1001

преди 11 години

кои ми плаща атомната мафия ли ?

98

до 111

преди 11 години

Ние сме ги давали и пак от нас ще се взима за каквото и да е, поне веднъж да бъде за нещо наистина българско.

97

Osiris1001

преди 11 години

до 110 И ще расте докато не почне експлоатация в далечното бъдеще!

96

до 108, 107

преди 11 години

Много такива платени като теб ще плъзнат сега по нета. Ясен си ни. И точно това са нахалост пропилени народни пари. На Борисов просто му дръпнаха каишката.

95

Анонимен

преди 11 години

Ех, не се и съмнявах, че платените червени писачи ще се включат! Като сте толкова нахъсани дайте пари за проекта! Днес Михаил Миков не пожела да даде и една стотинка. Тези 5 лв и 5 стотинки ще ги дадем на НЕК, защото нещата отиват към фалит!Не на Белене!

94

Бай Иван

преди 11 години

цената на тази електроцентрала расте главоломно. от 19 млрд. преди 2 месеца до 23млрд. днес

93

iwangrozni

преди 11 години

До anonimen1 Как сте циркаджии? Как е панаира на село,приемате ли нови членове,че една *** от цирк Балкански си търси нова работа?

92

Osiris1001

преди 11 години

"В края на март, 2012 на сайта на МИЕТ беше публикуван доклада на HSBC за АЕЦ Белене"Не съм проповедник не искам да плащам друг да се обогатява а от друга страна да живея в риск!

91

Osiris1001

преди 11 години

доклада го има публикуван пишеш в гугъл доклад на HSBC излиза Project Belene в PDF

90

Анонимен

преди 11 години

Бетонните глави от Позитано нали за това инициираха референдум...за да пробутат сметката за "ефтиният" ток на наивниците !

89

Перо Пиперката

преди 11 години

Не пишете глупости, а искайте от правителството да публикува пълния доклад на HSBC! Не искам да ми го преразказват Боко и Костов, искам да го видя с очите си! Имам достатъчно акъл в главата, за да преценя какво виждам и да заема позиция!Искам да видя доклада, за който платиха с пари и от моите данъци!Всичко останало са ла^*** с го^вна! Озирис, мозирис и други проповедници - фък оф! Официални цифри, не преразказ по картинки и пропаганда!

88

Osiris1001

преди 11 години

На гол тумбак чифте централи!