127

3goro

преди 11 години

Депутатите защо да дават пари ? Народа да плаща ,като им е толкова акъла !

126

Анонимен

преди 11 години

Не разбрахте ли,че Капоне, Тиквата, Физкултурника и останалите мафиоти от Гроб ще ядат Дедовия ??!??!На 27-ми всички мутри ще се опомнят бързо,че е свършват престъпните им дни !!!

125

Пурко

преди 11 години

Тоя, извънземният с брадата- на кораба и обратно там, откъдето е дошъл! Разбирачи...

124

Нина

преди 11 години

Осирис, да ти напомня ли, че има държави, които купуват ток? А с тъпотиите на ЕС за ВЕИ ще има нужда от постоянно генериращи енергия мощности. Ти какво сега, предпочиташ да плащаш ток на турците ли?

123

Нина

преди 11 години

Горивото, с което работи ядрената енергетика е слабо обогатен уран. Отработеното гориво може да се съхранява за много дълъг период от време във вече изграденото сухо хранилище на площадка Козлодуй. Цената на ядреното гориво на световния пазар има слабо отражение на производствената цена на електроенергията поради слабата ресурсоемкост на атомната енергетика. В този смисъл атомните централи са изключително рентабилни на фона на поскъпващите енергийни ресурси.

122

Osiris1001

преди 11 години

Ще сме независими от кой от чуждите пазари ли?А от къде по дяволите се очаква да дойдат печалбите?

121

Митрев

преди 11 години

Аз предлагам ,Президента ни да отиде при Желю Желев ,който да му обясни как се издават Укази за ликвидация на България и да ги въведе веднага ,с което да спре лъжите по адрес на Белене! Лъжите , разбира се ,на управляващите сега !Все пак,днешните демагози са резултат от демагогията на СДС!

120

Osiris1001

преди 11 години

До 136 Стабилност на кой на Руски или на американски инвеститори и фирми ?Ядрените отпадъци от АЕЦ Белене ще се съхраняват на територията на България.В началото на 21 век цените на урана, с който се захранват АЕЦ, имат тенденция към нарастване.България няма работещо собствено производство, въпреки наличието на уранови залежи и сега (2008) разчита изцяло на внос от други страни.

119

Нина

преди 11 години

аз съм за изграждане на нови ядрени мощности, които ще ни осигурят енергийна стабилност

118

Osiris1001

преди 11 години

до 134 Ти лично какво ще спечелиш от нова централа?Само дългове и високи сметки ли?

117

iwangrozni

преди 11 години

До Анонимен 111Не знам за червените писачи и за тяхното включване,ама аз искам да ти кажа тихичко едно нещо- "ЗА" АЕЦ БЕЛЕНЕ!!!

116

Osiris1001

преди 11 години

да 130 "Турция, която иска да строи не е по-далече от Чернобил, Германия, Румъния и т.н. също не са по-далече от Чернобил. Така че нека не сме черногледи."но не е в Белене а Чернобил има 250 километра санитарна зона !

115

buxaxa

преди 11 години

Бай тошо имаше какво да реекспортира. И пак фалира. Ти имаш ли? А вече си фалирал... Спираш по 50% от парите за здраве, армия, полиция и образование и нямаш проблем със строеж на аеца. Ама после ти ще обясняваш защо са им ниски на хората заплатите и защо няма пари за здраве и бензин за патрулките.

114

Мили

преди 11 години

Защо по време на дебатите за референдума се казва, че България не може да си позволи финансово да довърши АЕЦ Белене, където има готова площадща за 1,5 милиарда лв, европейско разрешително и , въобще, всякакви разрешителни, проведени стрес-тестове, а управляващите възнамеряват да строят 7 блок на Козлодуй- колко струва този блок, кой и с какви пари и по каква технология ще го строи? Защо не попитате тези неща ? За АЕЦ Белене няма пари, за 7 блок в Козлодуй има- как става така ?

113

до Osiris

преди 11 години

Турция, която иска да строи не е по-далече от Чернобил, Германия, Румъния и т.н. също не са по-далече от Чернобил. Така че нека не сме черногледи.

112

НИна

преди 11 години

Защо не каже, че 5 блок на Козлодуй 2017 трябва да започнем да го извеждаме от експлоатация, а 6 блок 2020? и че можем да им удължим живота, само ако руснаците се съгласят! По-щедри трябва да са политиците.

111

Анонимен

преди 11 години

124 Гога 23 милиарда са бяая данъци , ти голям данъкоплатец се извъди ко й знае каква шушумиха си , казваш 800 000 , ми нека извадят по 28 000 лева и гото , ще извадят ли , ще извадят на куково лето , кога *** е плащал нещо.

110

Нина

преди 11 години

блокове 1, 2 и 3 в ТЕЦ "Варна", 2 в ТЕЦ "Бобов дол", 3 в ТЕЦ "Русе" отдавна не работят. И още нещо ТЕЦ "АЕS Гълъбово", ТЕЦ "Контур Глобъл" и ТЕЦ "Марица-изток 2" са рехабилитирани, някои от тях с увеличена мощност и икономичност, в пълно съответствие с изискванията на ЕС за опазване на околната среда, а ТЕЦ "Бобов дол" блокове 1 и 3 и ТЕЦ "Варна" блокове 4, 5 и 6 понастоящем се реконструират за намаляване на емисиите на азотни и серни окиси."

109

Анонимен

преди 11 години

в б-я нямало пари за развитието на икономиката, нямало пари за повишаване на заплати и пенсии. а за какво има пари? само за изхранване на *** и политици ли? как така няма пари за строеж на аец, за стабилизиране на закъсалите предприятия, за вдигане на заплати и пенсии, а винаги има за помощи за *** и за многомилионната издръжка на властта?

108

Osiris1001

преди 11 години

В цялата врътка е неизменен данъколатеца не е от значение кои ще е на власт ние ще платим магариите а при авария ние ще си берем ядовете а за политиците ще има храна от вън както стана с Чернобил!