147

СГС

преди 11 години

На 7-ми декември 2012 г. регионалния вестник kozloduy-bg.info/index.php публикува материал за съмнителни търгове със старо оборудване, продавано на една частна фирма, на силно занижени цени. В края на този кратък материал се казва буквално следното Припомняме, че на официален въпрос от Kozloduy-bg.info, зададен преди повече от месец за странна продажба на касети със свежо ядрено гориво на фирма Квант инженеринг, все още в редакцията няма отговор, въпреки че отдавна изтекоха изискуемите срокове за това. Наша информация сочи, че горивото е закупено също на силно занижени цени. Оч

146

3goro

преди 11 години

До Пурко То Бтв-то е като Топлофикация -няма отърване .:)Osiris 1001 възхищавам се на упоритостта ти, дано те разберат , но надали..

145

Osiris1001

преди 11 години

Такъв все още няма подписан, но са сключени вече 13 анекса на обща стойност над 1 млрд. евро. България дължи ежемесечно по 5 млн. евро на "Атомстройекспорт". Руската компания в момента строи и реакторите за централата.

144

Osiris1001

преди 11 години

Руската държавна компания "Атомстройекспорт" (дъщерно дружество на "Росатом") беше избрана за строител на втората атомна централа в България през 2006 г. Две години по-късно между дружеството и българската НЕК е подписано споразумение, с идеята един ден да бъде сключен истински договор.

143

Пурко

преди 11 години

До Radiacionen topbtv не го ли спряха?

142

Osiris1001

преди 11 години

Националната електрическа компания (НЕК) и "Атомстройекспорт" удължиха за 13 пореден път срока на действие на споразумението за АЕЦ "Белене", съобщиха от пресцентъра на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

141

Radiacionen top

преди 11 години

до битивито Аз не игнорирам- противниците игнорират!

140

Car

преди 11 години

ОсЕрис, с какво ще си караш електромобила след 20-25 години? Когато нефта свърши и стане лукс да си караш автомобила с ДВГ. Всичко ще се движи с еленергия, не се заблуждавайте. А то ще е съвсем скоро. Вече има изцяло електромобили - маркетинг менаджери вече са изготвили производствените планове за автомобилите за следващите 10 години.

139

observer

преди 11 години

Мария Капон си търси ракета носител. По-елементарен човек от нея рядко може да се види. Че и "публична личност". Отврат. А смешните и напъни предназначени за.... Някой изобщо обръща ли и внимание.

138

3goro

преди 11 години

До Radiacionen tip Те хората са си ги написали, вие само трябва да го подредите и проумейте.Предполагам ще игнорирате доводите на противниците,така работата ще спадне значително !:)Притеснявам се ,че времето не е достатъчно !Успех.

137

Анонимен

преди 11 години

Не е ли Мария Ка****? Пълни простотии и от къде им идват в главите подобни глупости. За незнаещите: НЕК е възложител, а Атомстройекспорт Главен изпълнител. Съвсем несъществена разлика по силата на ЗУТ, но едва ли Капон е виждала този закон, както и много от журналистите пишещи глупости. С тия пет лева мацката маскирала се като Станишев да си купи презервативи, за да не ражда *** като тия до нея.

136

Да я има!

преди 11 години

Моля, подсетете ме коя беше тази Мария Капон. Българска патриотка или нещо друго? С този чисто българска фамилия сигурно е такава.Тези смехотворни улични скечове трябва да се заплащат, както на разни мимове, жоонгльори, улични музиканти-буфосинхронисти, просеци трябва да им се подхвърлят стотинки! Но тези не работят за стотинки, бъдете уверени! "ДА!" за АЕЦ "Белене"!

135

Radiacionen tip

преди 11 години

Айде, сега всички, които са против, да си напишат доводите. И всички, които са за- също! Да видим кой списък ще е по- дълъг. И по- смислен, ама по същество!

134

Гюро Михайлов

преди 11 години

до битивито Ааааа, той моя отдааавна е със синдрома на охлюва! :) Може и от Чернобил да е хахахахаха Обаче, виж, с този със снимката и брадата- там няма мерене- чупи ***!!

133

Анонимен

преди 11 години

С парите на народа е лесно да се строи. Иначе ще се връщат комисионните от джобовете на комунистите. Затова е този популизьм.

132

Osiris1001

преди 11 години

до 141Кои държави купуват ток знаеш ли ?А като производствената цена на дока от Белене е 4 пъти по висока от тази на Козлодуй кой будала ще купи? ще напълните гушите на банките

131

Банко

преди 11 години

Браво!!!!

130

3goro

преди 11 години

До Гюро Михайлов Кво сеа ще си ги мерим ли ?:)

129

до 132

преди 11 години

Спираш плащанията на ромския етнос и строиш Белене за 2 години.Та хайде спри със спекулациите. А че сме фалирали,... това вече е факт.Всички финансови възможности и резерви са изчерпани, взехме заеми. Май стигнахме дъното.

128

Гюро Михайлов

преди 11 години

Тоя, с битивито- и на теб май не ти е много.