67

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 66Точно така, от първа ръка съм го чувала няколко пъти. Даренията за домове изчезват. Всичко, от перални до чаршафи. Техника, например, се държи опакована и се изважда само за посещения, после след няколко години се бракува неупотребявана и отпътува по предназначение. Наскоро жена от Ротари клуб ми разказа, че отишла без предупреждение в дома и заварила леглата без чаршафи, децата в студените стаи денем по пижами и джапанки на бос крак, а наскоро били дарили и дрехи, и спално бельо.

66

АНОРАК

преди 11 години

Всеки тук в блога,който е отгледал едно или две деца/да са живи и здрави/,знае как и с какви морални и финансови проблеми се среща в продължение на 18год.Задаваме ли си въпроса тези деца дали получават същите обноски.Вашите деца просят ли 2лв. за"баничка"Колко от служителите в тези домове са ***,та са ги възпитали по ***.нали получават заплати и отделно средства да ги хранят и обличат.Гажданството им е оказало доверие,резултата се вижда /май батко-братко или леля-стринка и в тези домове

65

Анонимен

преди 11 години

ne ti se razbira osobeno

64

Анонимен

преди 11 години

До RZS Red Zakonost i S kakvi malgalibe bedofili gani dasisa *** ili dasa gyavuri imali znacenye aa

63

Анонимен

преди 11 години

alo

62

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен kva blgaria be *** 500 godini zamisli se

61

Анонимен

преди 11 години

До RZS Red Zakonost i S na maikati p....a fes

60

Анонимен

преди 11 години

До 65 толова си проззз , че няма накъде повече.Няма такова предложение, никой не го е виждал.Това е кампания да лови шарани като теб.Ти си балъка, който се хвана на статията на вестник Преса.Такива като теб ожце най-лесно се водят.Айде дий с ножа накъдето ти кажат

59

анонимен

преди 11 години

хората в БГ няма какво да ядат гладуват пенсионерите ,младежите се мъчат домовете за сираци мизеруват , а той и неговите п***лчета си вдигат заплатите...немога да повярвам какъв безчувствен човек , няма пари за майките , ноп има да си вдигат заплатите... е *** нещачстното ко*еле на тоя бойко ще му забия нож в главата

58

Филип 31

преди 11 години

Според мен решението да се избегнат тези инциденти е да се затворят домовете за сираци. Да се забрани даването на децата в тези домове. Ако има родители, които нямат възможност да гледат децата си, да им бъдат социоално подпомогнато. Мисля, че дори ще ни излезе и по евтино. Но вместо бойко педела да си вдига заплатата да направи нещо еииииииии долни български политици и смърта им е малка еб*ха ви майата на държавата , апо след вините циганините, погледнете примиерачви какво прави

57

минаващ

преди 11 години

До Сирак. И откъде намери компютър да влезеш да си пишеш тъпотиите?

56

RZS Red Zakonost i S

преди 11 години

spokoino, stava vupros za mangal4eta.

55

Vankata

преди 11 години

ПУНТ@ МАРКОВЦИ, Няма ли мъже в тази държава 'бре, всичките ли сте мамини сополанковци, които могат само да пият и вият в селските квартални кръчми, до там ли ви стига смелостта 'бре юнаци, толкова ли сте скопени, откъм храброст и чувство за дълг към родината си, какви хора сте 'бе нещастници, след като и с майките ви да се изгаврят и децата ви да изнасилят и убият, вие все ще стискате зъби, какво толкова сте стиснали между тях 'бре, заешко сърце ли, що ли?!Каква държава само, каква държава?!

54

D

преди 11 години

Dali ca ot *** proishod ili bulgarski, germanski, ispanski, tyrski, tova niama znachenie be *** te sa deca , za sajalenie tiva se slychva navsiakade po sveta no bulgaria e malka darjava i e mnoko po lesno tova da se darji pod kontrol..

53

Тормоз

преди 11 години

Учители в едно училие , писаха в сайта , че училището им е в *** район, и описваха как са тормозени, бити от *** , защото учителите искали децата им да си пишат домашните . Директорката не искала да се оплакват , за да не си загубят работа . Заплашвани са че ще бъдат убити . Една от уцителките е лежала в болнца , .. Искаха помощ от правителството и полицията .?? До къде стигнахме !

52

.

преди 11 години

Малодушието , което царува в страната ни е равно на това да хванеш едно дете и да го режеш с *** нож , как може да знаеш , че на работното ти място 3 годишни деца са изнасилвани и да си траеш ? Какви хора са тия , кой ще им потърси сметка , може ли домове за закрила на деца без родители да са превърнати в бардаци и дълги години всички да си траят , журналистите си пишат ли пишат а нищо не се променя , нека пишат в Италия и другите държави , да се знае кви *** управляват тая дупка !

51

do 55

преди 11 години

pove4e mi prili4a na balgarski mantalitet ane mangovski ve ***

50

гадно

преди 11 години

Ако това са нравите в *** семейства и те ги пренасят навсякъде.....Е, гнусно е разбира се. Ама пък чак разказали на римски, или ромски?!

49

Black gold

преди 11 години

Wee to Bulgaria

48

Анонимен

преди 11 години

Ако това е вярно, да се започне разследване и да следват жестоки наказавия - като се започне от директорката и се завърши с издирените възрастни "герои" от дискотеките. Портретите им да се качат в интернет, а също и на "стените на срама" по най-оживените места.Да не забравяме обаче, че *** оставят в социални домове и свои отраснали деца, на по 13-14 г.Те практикуват там онова, което са научили в семействата си.Така че, крушката си има опашка, но и възпитателите трябва да го отнесат яко!