164

блиц

преди 11 години

Този на снимката е най-големия некадърник в историята на България . Само се чуда на г-н Борисов как може да го работи с него няма ли други съветници с които да се допитва.

163

ЛЪЖИТЕ НА ГЕРБ

преди 11 години

убедихте ли се ДРАГИ МИ БЪЛГАРИ ЧЕ ГЕРБ, ДЯНКОВ И БОЙКО БОРИСОВ СА ЛЪЖЛИВИ И КРАДЛИВИ - ЕТО И ИСТИНАТА ЛЪСВА И ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ. ОЩЕ ЛИ ВЯРВАТЕ НА ТИЯ ДОЛНИ ЛЪЖЦИ! ВТОРИ ТЕХЕН МАНДАТ ЩЕ Е КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРИТЕ, КАТАСТРОФА ЩЕ Е ЗА ВАС! Сигнализирахте за неуместен коментар

162

Да попитам

преди 11 години

Само на мен ли ми се струва, че този поглед е откровено шизофреничен?

161

до 212

преди 11 години

Дянков е обикновен некадърник, стипендиант на Людмила Живкова, с мислене на склададжия от времето на социализма. На такива склададжии това им беше 'работата': да викат "Няма", докато директора или някой 'отговорен' другар не се разпореди да се дадат някои неща от склада на 'свои' хора. Никой не му е виновен на Дянков, че не успява (а явно и не иска) да събере данъците от олигарсите и мафиотите, и затова предпочита все да писка "Няма пари за това, няма пари за онова".

160

Дойн

преди 11 години

Бонусите отдавна са раздадени, ако се бе намерил поне някаква обективна и честна медия да поиска справка за раздадените ДМС-та, както и разходите през Декември на министерствата и Народно събрание по закона за достъп до обществена информация, то вече отдавна да се е видяло колко, за какво и къде се е похарчило. И как с тези пари е могло не бонуси, по пенсия отгоре да дадат. Но уви, такава ни е журналистиката...

159

О'Дисни

преди 11 години

О'Дисни преди 14 часаЧудя се дали Борисов е гледал клипа "Изповед на един икономически убиец"...И стига с тоя "Грешен код!",ако може. И получих 20 палеца надолу.Червените *** си обичат червеното бутонче.Диагноза.

158

Анонимен

преди 11 години

212. Я прочето статията да видиш за какво става ?Сега като са получили парите , за тях ще има бонуси !!

157

?

преди 11 години

192. Хайде де , парите са дошли на 28 декември . Не може ли да плати със задна дата ?И обвинението към него е защо не е изпратил по рано Заявление до ЕС , за боносите за Коледа ?Мога да прочета и разбера , И френските Сенатори обвиняваха БГ и Румъния че не усвояват ЕС фонфовете и казаха 2 от причините . Знаете ли ги , като сте такъв мозък ?

156

Анонимен

преди 11 години

Мен пък Дянков ме кефи. Изпълнява си задълженията да пази рамките на бюджета и не се трогва от помията която се излива върху него и цивренето на всички "дай пари, дай пари". Личи си че е живял и работил в развитите държави където правилата се спазват за разлика от България където основния рефрен е "абе то и така може". Ако гражданите харесват финансовия министър значи той не си върши работата.

155

Българин

преди 11 години

Нищо ново, каква новина е това? Просто са хванали Пърдянков в поредната му лъжа и издънка. Отдавна се нагледахме на такива, вече повече от 3 години. Ако Борисов му беше наистина шеф, 10 пъти да го е махнал досега. Но шефовете му са отвън.....

154

Анонимен

преди 11 години

ЕК нашляпа Дянков

153

Наблюдател

преди 11 години

Когато Дянков говори, Брюксел трябва да малчи!

152

Уви

преди 11 години

Всичко е залъгалки за простия народ.

151

mers

преди 11 години

skoro narada 6te prevarti ve4e ot tozi haus i 6te stava tova koeto ne e stavalo i s dqnkovci i sas vsi4ki tikveta pokrai nego,napraviha ni na maimynki tiq byqci ne6tastni!

150

сократ

преди 11 години

Нали знете кой е ЕНИЧАРИНА Кара Ибрахим.Българин приел Турска вяра и потурчвайки Родопите УБИВА и своя генетичен баща по най-жесток начин.Симеон Дянков не ли огледалния образ на ЕНИЧАРИНА Кара Ибрахим.Дянков приема Американска вяра и като Американски *** американизира България и по същия начин като Кара Ибрахим се отрича от родния си баща и започва масово убииство на българите по много жесток начин-чрез ГЛАД и МИЗЕРИЯ. Кара Ибрахим е бил по-милостив,той простичко веднага ги ОБЕЗГЛАВЯВАЛ.

149

ХАха

преди 11 години

Ха, платеното от ГЕРБ Днес.бг се е включило в предизборната цензура и иска регистрация за гласуването, та да не се види колко малко "За" и колко много "Против" ще има за хвалебствията на БКБ(ГЕРБ) и гъзоблизане на Боко Тиквата, Цецо Шлифера, Пицаря Дянков и цялата комунистическа ***,от която е съставена великата им партия. А иначе, тоя горе на снимката и след този мандат ще е милиардер, както е вече Тиквата, така че дреме му че лъже за парите на пенсионерите дето ги е откраднал, пак гласувайте

148

Анонимен

преди 11 години

Откак дойдоха на власт тези американски *** над 30 000 фирми - основно дребни и средни фалират на година, а 47 % от Останалите осигуряват само един човек - собственика и се надяват да си замине Дянков за да могат да се съвземат.Този е за затвора а не за министерския съвет.Правителството и м наистина ще остане в историята НО КАТО НАЙ-НАВЕДЕНОТО ПОД МАЗНИ АМЕРИКАНСКИ И ЕВРОПЕЙСКИ ***.За народа хич не им пула, не се заблуждавайте.

147

Анонимен

преди 11 години

ОЧИЛАТ АМЕРИКАНСКИ ***!!!ЩО ЗА НАЦИЯ СМЕ ЩОМ ТЪРПИМ ТАКИВА *** ВЪВ ВЛАСТТА.

146

Некой си...

преди 11 години

Уле...сега камара куци и *** индивиди ще получат инфаркт, щот не могат да цъкат плюсове или минусчета по цял ден! :) Да си вземем сбогом с тях преди да са се гътнали! Ае до скив! :)

145

Тосков

преди 11 години

Според мен Дянков е побъркан самозабравил се нарцисис човек които небива да ваде на този посл