243

О'Дисни

преди 11 години

Това е изражение "Пинокио".

242

запозната

преди 11 години

Четете първа страница на в." Сега".,там е написано какви са ни доходите .В света няма такава държава.

241

муспи

преди 11 години

ллл, глупчо си ти! Неможеш да се сетиш че управляващи и "опозиция" и още сто хиляди глиста въобще не са попадали в криза, каквото и да става в Европа. Това по европейските закони се нарича гигантска кражба със взлом, и се наказва с максимално наказание.

240

ллл

преди 11 години

Еи тука мн *** народ как ще свърши кризата като цяла Европа е в такава .България да не е като Китай че да дърпа еврозоната с икономиката си .Ако в Европа свърши кризата и тук ще свърши замислтете се ***.

239

anonimen

преди 11 години

mi moge da zaklu4im ,4e n e slaba komynikaciata s evropa...pri tezi texnologii...i kakvo ni bydalkat..ili te rabotiat po drygia kalendar i po staria kato sa sega da si poly4at xorata ni parite

238

муспи

преди 11 години

Не забравяйте че Дянков е евреин, и като такъв е убеден че му завиждат дето е толкова висок и мускулест. За богатството не отваря лав, то си е лична работа на всеки и на никого с нищо не пречи. Друг е въпросът с природните дадености - ръст, гъс, интелект и чувство за хумор - че той каза че сме добре! Моли вежливо за уважение - твърд, *** в споменатия гъс. Обещаваме му го.

237

До 306

преди 11 години

До 306. не знам кой какво те лъже но сега към момента една средна пенсия се рвнява на 15 килограма средно качество сирене или на 1/3 сметка за парно през зимата, средната заплата е една идея по-добра от пенсията , но мнооооого далече от средната за европа, а именно техните простоии слушкаме и отново се дохарахме на ниво, хората да мизерстват защото Дянков е решил че заплата която стига за една количка в супермаркет е достатъна да живееш. На теб лично ти желая цял живот да си стоиш на този хал.

236

Анонимен

преди 11 години

Даа, когато наближават избори всичко става възможно, но след това идват много причини и не става

235

Boaz

преди 11 години

Няма за кога да ти слушам глупостите Симеончо.Лятото идва, а след него ще спра да ти виждам сипаничивата и нагла физиономия.

234

Анонимен

преди 11 години

За Коледа нямаше пари, но за Великден може да има. Все пак, изборите са близо!

233

Ботуш каишев

преди 11 години

да го дигнат и на гробищата еврйски ***

232

Недялков

преди 11 години

Мончо, Мончо, *** кратуно! Как можа баща ти да направи такава грешка? Колко по-хубаво щеше да е да го бе извадил навреме!

231

до 308 от 307

преди 11 години

Да. Прав си, разбира се. Но като не могат да се познават такива неща, той защо се опитва?

230

Анонимен

преди 11 години

*** лъжлив!

229

елтън джон

преди 11 години

ооооооооооооооооооооо,колега от де пари ,бе

228

до 306

преди 11 години

И ти заблуждаваш като 300. Или пък не разбираш Как се увеличават спестяванията? След като си имал свой бизнес и започваш да затъваш, какво ще направиш? Продаваш! На загуба продаваш, но поне половината или четвъртината да спасиш. И тия кървави парици, които си взел, след като си си ликвидирал бизнеса, много ясно, ще ги дадеш в банката. И те започват да се водят като спестявания.ЖАЛНА И МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА СПЕСТЯВАНИЯ.Това е ликвидираният дребен и среден бизнес.

227

до 305

преди 11 години

"Нали преди време мистър Дянков казваше, че кризата свърши а пък край не и се вижда сега дали да му верваме?"Ти само за един път ли си спомняш. Че той, великият финансист, не един, а два пъти обявява край на кризата и до сега е правил три прогнози за тоя прословут край. Никога нищо не улучи. Защото неговото е на улучване. Тука има, тука няма. А финансите уж спадат към т.н. "точни науки", но Дянков май не знае тая работа.

226

Анонимен

преди 11 години

Нали преди време мистър Дянков казваше, че кризата свърши а пък край не и се вижда сега дали да му верваме?

225

Анонимен

преди 11 години

Кога бе ?! Стига сте лъгали хората!!!

224

123

преди 11 години

Лъжеш пискуне!