31

Анонимен

преди 11 години

Какви бяха тия две"инжекции" не се разбраЗа лекаря се знае повече отколкото за всеки доказан престъпникА тук само недомлъвкиСлед главния гинеколог , сега говори главната кардиоложкаКакви са тия глупости Явно министърката не си е на мястото и сега е блокирала тоталноНали е юристка. Как не е разбрала, че всеки е невинен до доказване на противното.Според КТ при повторна употреба на алкохол може само да уволни лекаря.Няма право да му отнема правата на лекар, това не е шофьорска книжка.

30

Ърр

преди 11 години

Защо да е виновен лекарят, затова че натресоха тъпите лимити. Че лекарят ако беше го приел, щеше да получи глоба при една проверка. Лекарските и здравни организации, как веднъж не се обединихте с пациентите за премахване на лимитите и безумния прием по места. Като гледам личната ми лекарка с каква бумащина е залята и какви глоби я чакат ако прояви състрадание към пациент при надвишени лимити ми се плаче. Веднъж се обединете бе хора, срещу идиотската здравна система!

29

DEVIL-JIN

преди 11 години

Вижте се само какъв език използвате по форумите,а сте лекари което предполага че трябва да имате високо ниво на култура,оставете ни нас обикновените хора които си пишем всякакви работи.Лекарския ви статус не позволява такова поведение.Направо настръхвам от поведението ви когато трябва да спасявате живота на хората,ужассс...

28

ЗА ЗАТВОРА УБИЙЦИТЕ

преди 11 години

ОТНЕМАНЕТО НА ПРАВАТА ГО АПЛОДИРАМ НО Е КРАЙНОО НАЛОЖИТЕЛНО ДА ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА ПОРАДИ ПРЕСТЪПНА НЕКАДЪРНОСТ. В ПАНДИЗА ИМ Е МЯСТОТО НА ДОКТОРИТЕ УБИЙЦИ!

27

Ikonomist

преди 11 години

Чудено! Подкрепям министъра. Само един дребен въпрос имам. Намерила ли е човек, който да заеме неговото място или просто Спешната остава с човек по-малко? Предлагам за времето, което не може да намери друг човек, да работи като санитарка в Спешната.

26

DEVIL-JIN

преди 11 години

До Йоана - Напълно съм съгласен с тебе,каквото и да се каже за тези гадове ще е малко.

25

Анонимен

преди 11 години

не знам дали в БГ ще останат по нормални,нормалните напуснаха и напускат БГ. на 8-12-бях на погребение в чирпанско,един 63годишен няколко дни го лекували за грип,то пак се оказало пукнат апандисит и умрял от пертонит.

24

Йоана

преди 11 години

Най - голямата гад и напаст в България - бялата мафия!

23

Анонимен

преди 11 години

А сега да забрани употребата на алкохол и да разреши цигарите понеже се видя кое е по-опасно и вредно

22

Анонимен

преди 11 години

Еми то така или иначе щяха да бъдат глобени от бюрократите приели човек не по правилата на бюрократите глоба, неприели пак глоба. Кога ще оставят лекарите да ни лекуват, а не да се занимават с простащини?

21

Анонимен

преди 11 години

До БПФ Ей, скоро такива като теб ще влизат директно в затвора! Като посветиш 10 години от живота си на учене и си вземеш изпитите тогава ще коментираш, така че марш на село!

20

до 23

преди 11 години

Защото грешки на работника са грешки на работодателя. Този, който трябва да проверява и да знае какви са служителите му са болницата. Тя не си е свършила работата - да забележи що за служител има и да вземе навременни мерки. Както, ако ти си инженер, а аз съм ти чертожник - вината за грешките носят и двамата. Единя, че не го е начертал правилно, другия, че не е проверил подчинения си по-рано.

19

Селска пръчка!

преди 11 години

Тъпата ***, дори и да е здравна министърка на а Бат"Бойко НЯМА ПРАВОМОЩИЯ ДА ОТНЕМА ЛЕКАРСКИ ПРАВА!Това се прави САМО от Българския лекарски съюз, който е независим от всякакви здравни селски министърки!

18

БПФ

преди 11 години

Няма що, много тежко наказание за убиец, който трябва да влезе в затвора !!!И защо наказват болницата, заради престъплението на един нейн служител?Атанасова, внимавай, защото още малко и ние, хората ще започнем да бием докторите - както това правят *** !!!

17

до Атанасова

преди 11 години

Направете проверки на болниците изненадващи вечер на дежурните кабинети и ще останете без доктори

16

anonimen

преди 11 години

хм..стига бе..че той си е бил яко пиян..и къде са били персонала та да не се обадят там където е нужно ? какво като е лекар? даже напротив..НУЖНО Е БИЛО ДА ГО ОТСТРАНЯТ НА МОМЕНТА...сега вече е късно

15

Жо до № 13

преди 11 години

ПРАВИЛНО Е да се каже "Глобата Я отнася юридическото лице, /следва запетайка, пред обръщението/ бе ***". Две правописни грешки в едно изречение.За обръщението, благодаря!

14

Анонимен

преди 11 години

Едни *** гледат други ***.Едните получават пари и известност,другите пускат СМС и гледайки ги затъпяват още повече.Такива формати са ориентирани към широката публика,която е изключително проста,умствено ограничена и комплексирана от скапания си живот.Понеже са прости,нямат свястна работа и водят скапано съществуване,те се забавляват гледайки *** от къщата в Равно поле.*** лесно се управляват и манипулират от политиците.Гроздова,,чалга и биг брадър и добичето е довлно.

13

Анонимен

преди 11 години

12, епа като те гледам тебе, и да пукнеш, няма да е голяма загуба и без това прекалено много чалгари се навъдиха

12

ясен

преди 11 години

ЪЪЪЪ... Тази знае ли на кое министерство е министър!!!!