7

fs

преди 11 години

След земетресението Май месец,бая апартаменти по високите етажи излязаха на пазара. Оказало се че вече не са качествени имоти :)При огледи си отваряйте очите на 4ри по стените.

6

Мето

преди 11 години

Като се тръгне от безумното заглавие и се мине през "шедьоври" като: "От друга страна хората продължават да се притесняват за финансовата им стабилност в следващите години" (чия стабилност, собствената си или на банките?), най-логично би следвало да се стигне до късането на дипломата на списвача на тази статия. Без значение за какво е дипломата и къде е издадена.

5

боби

преди 11 години

пак промивате мозъци еи.

4

Анонимен

преди 11 години

Който си купи имот със кредит става пожизнен абонат на банката! В общия случай ще плати поне за два имота и кусур, но ще получи само един имот. Това е тотално неприемливо.

3

Не се лъжете

преди 11 години

Да им имам и промоциите. Махат една две еднократни такси по 150 - 200 лв и си мислят че са направили промоция. Съветвам хората да питат и четат относно условията за изплащане на кредитите. На мен специално ми увеличиха две такси без да бъда уведомен. Та така че до края на заема ще имам да им давам допълнително към 800-900 лв. Мръсно и долно банкерско племе!!!

2

Анонимен

преди 11 години

София е опасна земетръсна зона, а за качеството и цените на новото строителство има богат народен фолкор и вицове.

1

Анонимен

преди 11 години

Всичко се свива в нашата дъpжава. Само Бойковата пpостотия се pазшиpява неимовеpно!