321

аз

преди 11 години

кънчо,кънчо!ти си добре с райчев и станишев ами се чудя на тези 2-3 *** дето си изливат цялата злоба от мизерната си душа за да *** срещу сдс и герб.

320

драги

преди 11 години

До Обективен,много се съмнявам и в образованието ти и в чистата ти съвест, щом ще гласуваш за БКП. Най-много да си платен пенсионер от позитано 20 и клецащ по цял ден на компа....

319

Една_от_БГ

преди 11 години

До Анонимен 330"Докато има *** да гласуват за БСП България няма да се оправи. Ще се оправи само Хохегер и другарката Станишева."Асоциирам това "оправяне" с вчерашния виц от Дянков: "Започваме да живеем по-добре". Въпрос: КОЙ започва да живее по-добре?Отговор: Дянков и сие (от герберската върхушка в София). За останалите - мизерията продължава, без да започва нищо по-добро.

318

jan - обективен

преди 11 години

до 338Дядо ми беше активен борец - никакви привилегии не е ползвал!Баща ми беше член на БКП - обикновен работник.Аз съм инженер, завършил военно у-ще цивилен профил и имам добри доходи.Но драги ми смехурко 338 никога няма да гласувам за това БСП, което продаде идеите си, манипулира и излъга народа, и продължава да лъже. Така наречената " червена буржоазия" отдавна е факт. Това, че и другите са крадливи и некадърни не поставя БСП на пиедестала. Тази партия няма бъдеще с това управление.

317

СърГей

преди 11 години

Абе тоя Кънчо заедни с Андрей Райчев не бяха ли в Изпълнителното Бюро на БСП?Май да ,а!И нямаха ли заедно едно голф игрище придобито по времето на Станишев.Пак май да ,а!Така че теа червени смехурковци са ни ясни!

316

Обективен

преди 11 години

С чиста съвест ще гласувам за БСП и за Станишев. За сведение на интересуващите се: 1.Безпартиен съм. 2.С висше юридическо образование съм - ЮФ на СУ / а не от Симеоново/. 3. С нелоши доходи съм.

315

Анонимен

преди 11 години

Герб заминава на *** !

314

Анонимен

преди 11 години

по добре той от БСП ,ако спечелят комунистите аз лично напускам държавата

313

;;;

преди 11 години

4ao boko vremeto ti izti4a,sega se otegli s dostoinstvo i s kradenite pari ot nas xorata jivei dokato mojeh.na dobar pat.

312

xa xa xa

преди 11 години

xa xa xa otivat si kradsite,kraino vreme behe xorata da se sabydiat.boko tikvo zelena ela sega da vidih kak se jivee s minimalna zaplata mizerniko,i da vidim dali he rejeh lenti4ki s ysmivki,kradets i pazmlodi takav

311

GOZE

преди 11 години

сер геи--заменки на гори

310

Станишев

преди 11 години

Прозрачно ще назнача на Братко брат му. Да не се сърдят.

309

Станишев

преди 11 години

Обещавам прозрачно да дам на Хохегер 10 милиона. Този път няма да се крия зад Гергов.

308

Анонимен

преди 11 години

Докато има *** да гласуват за БСП България няма да се оправи. Ще се оправи само Хохегер и другарката Станишева.

307

Избирател

преди 11 години

На предстоящите избори ще гласувам за онзи, който обещае, че ще създаде нови, наистина прозрачни процедури, ще уволни всички, назначени по времето на ГЕРБ и местата на уволнените ще се запълнят по новите процедури, а след това ще проведе пълно разследване на управлението на ГЕРБ.rnНадявам се до изборите все някой да обещае такова нещо, а на обещанието му ще повярвам ако най-напред създаде такива процедури в собствената му организация!

306

Анонимен

преди 11 години

Изключително неграмотно написана статия. Спрях да броя грешките около 10-ата. Някои от изреченията са неразбираеми смислово и то както и да предположим липсващите или объркани препинателни знаци - просто словоредът им е несъществуващ дори и в жаргона.

305

Анонимен

преди 11 години

Боко Простото може да омагьосва само простаци като него. Пред интелигенцията е жалък.

304

wtf

преди 11 години

Станишката и Сокола да идват че глад свиреп. САМО БСП! WHITE POWER... опа, сори Соколе :)))))

303

До Венелин

преди 11 години

Колкото и да не им се харесва на някои - Бойчето си отива със страшна сила! I idva koi Bat vi Stanisko da vi pori dupetata i Bat vi Rumen Petkov da vi gi opikava. Chestito!!!

302

Дежа ву

преди 11 години

Видяхте ли какво стана с хърватския премиер - е това чака и Бойко, та сега ще ходи до Обама да му се моли за прошка.....