49

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте относно АЕЦ "Белене" тук - votefront/bg/votes/aec-belene/

48

Анонимен

преди 11 години

Капон е твърде едричка за калинка,по скоро се явява за мини фидоска

47

гражданка

преди 11 години

ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ -НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ !!!!! ТОВА Е НАЧИНА !!!!

46

отегчен

преди 11 години

Не ви ли писна, друзя......тоз проект е безмислен за България, от полза е за пусинчатата у нас само, даже децата го разбраха

45

анонимен

преди 11 години

Капон, вече си горчив бонбон. Не разбра ли, че си бита карта като политик ? Много ти се иска да си във властта, но уви, времето ти мина.

44

RCI

преди 11 години

Благодаря 52.За мен е важно.Мога да нагрубя някой с чиста съвест,когато смятам,че съм прав;но да засегна човек незаслужено.... След това с часове ми е кофти!Приятна вечер.

43

Куп Он

преди 11 години

Много смело някои политици заклеймяват ядрената енергетика, но дума не обелват за разхождащите се из моретата ядрени кошници, пълни с ядрени оръжия. Едното е стабилно, супер обезопасено и произвежда най-евтината енергия за момента, а другото си е заплаха, управлявана от полирани мозъци с куп мании.

42

Анонимен

преди 11 години

48 смърфче , я ми кажи ти ли ще продаваш на турци , сърби или македонци или косовари еелектричество , кажи ми днес какво печелиш от това че България е износител

41

Анонимен

преди 11 години

50 стават грешки , но по спивсането се познаваме, номерацията е без знаение , тя така или иначе сле време се губи като елнат някой и я променят.

40

стига

преди 11 години

една дума и тя е Исландия нека погледнем натам

39

RCI

преди 11 години

Моля за извинение за грешката в номерацията(34),долунаписането беше към кретена възхваляващ руска централа в Турция.И двете страни-център на цивилизацията?!При тях да ходим ,ако не отидем *** сме били.Не издържам на такива откровени психопатии!

38

Smurf

преди 11 години

Не знам кое лъжа кое истина само знам че ако не се бяха намесили разбирачи като Дянков, Борисов и прочие ***, след две години първият киловат от Белене щеше да се продаде в Истанбул за истински долари. А сега след 6-7 години в София ще си купим първият турски киловат от атомната централа до Резово. Да ни е честит и Южен поток газопровод от който няма да вземаме транзитни такси , е това ако не е национално предателство здраве му кажи

37

х.х.

преди 11 години

ТАЗИ ЖЕНА ДЕТО ХОДИЛА НА ОПЕРА ПАК ЗАПОЧНА ДА СЕ ЯВЯВА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ МИСЛЯ ЧЕ ПОЛИТИКАТА НЕ Е НЕЙНА РАБОТА ТРЯБВА И ОСТА ДОСТА ДА СЕ УЧИ СТИГА ДА ВЪЗПРИЕМА МОЗЪКА И

36

Анонимен

преди 11 години

44 кои сте това вие и оъ кои по точно взимате акъл, аз мился че знам от коите сте но ни открехнете

35

европейски комитет

преди 11 години

БКП НЕДПС НЕБСП НЕ

34

Анонимен

преди 11 години

Изобщо не се учудвам на двойките на матурите и на кандидатстудентските изпите , толкова посредственост цари тук , някой ще каже ли нещо същетвено или ще продължите да грухтите , вие и за спор не ставате.

33

RCI

преди 11 години

Не мога да се сдържа и ще се обърна към нещото 34 : Абе,нещо на теб Русия и Турция ли са ти мярката?Анадолските *** и сибирските ватенки.Там ли искаш да бъдем?Влезем ли в този коловоз няма измъкване 50 години.Вече го живяхме.И още последствията теглим!След муха да тръгнеш,къде ще те заведе ... ?!Остър съм,защото това умишлено се внушава-да ни набутат в 4-я свят,да не би случайно от русията им да сме по-добре.Русия,Турция,Китай,Индия,Бразилия ... абе вие в кой свят живеете?!

32

Анонимен

преди 11 години

36 57 не е 99

31

анонимен

преди 11 години

хм..Капон..че каква българка е тая искаща да управлява цяла България? еврейско ли е ? каква е тая по народност?

30

Анонимен

преди 11 години

"ЕНП роди инициатива "Беля НЕ" "Жена като каже НЕ не винаги има в предвид НЕ. Така че г-жо/г-це Капон уточнете (ако сте наистина жена, защото в предвид снимката малко се съмнявам) какво имахте в предвид. ДА или НЕ.