69

Анонимен

преди 11 години

79 голям спец си браво , първо България не продава на никого , продават тези частни фирми ,които имат лиценз за тази работа те са 2-3 и са червени , обикновенно това са търговски дружества без "огромен" персонал , тоест внесените от тяг осигуровки са символични , ДДС при износ не се дължи а корпоративния данък от 10% , ако въобще го обявят а не го укрият през някоя друга офшорка или ......има си хиляда начина няма да отварям , така че какво остава за теб тъпче , нищо , стига с това ком.ние няма

68

RCI

преди 11 години

Може и така да се каже:"Ако искаш да живееш както Жан,не прави като Асан".Я ми кажете коя европеиска държава залага енергетиката си в ръцете на една тотално изостанала икономика.Кой руски реактори в Европа купува?Говорим`Швейцария на Балканите`В Щвейцария няма съветски реактори!Няма!Можете ли да си представите колко са изостанали!С това Белене колко ще станат процентите в ел.произовдството?Руснаци централи ще ни правят,турци-пътища,китайци-коли,индиици-металургия.Е няма Швейц.да станем,а на бас.

67

ДО 74

преди 11 години

ТИ СИ СМЕШЕН- БЪЛГАРИЯ ПРОДАВА НА ГЪРЦИЯ 30 ЕВРО МЕГАВАТ, СЪЩИЯТ ТОК ЗАМИНАВА ДИРЕКТНО ЗА ХЕРЦЕГОВИНА НА 90 ЕВРО МЕГАВАТ. А ТОВА ЗА НАМЕЛЕНОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ СМЕШНО- ПРЕДИТРИ ГОДИНИ НЯМАШЕ КЛИМАТИЦИ ВЪВ ВСЕКИ ДОМ, НЯМАШЕ СЪДОМИАЛНИ И СУШИЛНИ. А СЛЕД 5 ГОДИНИ КАТО СПРЕ ВЪОБЩЕ КОЗЛОДУЙ ? ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ СА БЛИЗКОТО МАСОВО БЪДЕЩЕ.И ИКОНОМИКА ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ИМА- БОЙКО ЩЕ ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ И СТРАНАТА НИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД

66

дядо

преди 11 години

една от поръчковите антибългарски политицис дебели гуши и безкрайно дебелоочие

65

Ангел

преди 11 години

АЗ СЪН ЗА И ЩЕ ГЛАСУВАМ ТЛАСЪК НА ИКОНОМИКАТА БИЗНЕСА ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА В СЕВЕРОЗАПАДНАЛИЯ РАЙОН

64

Анонимен

преди 11 години

ТИЯ ОТ ЕНП КОГАТО СЪБЕРАТ ПОНЕ 5 ХИЛ ПОДПИСА, ДА СЕ ОБАДЯТ.

63

Анонимен

преди 11 години

73 ти живял ли си по времето на социализма , имаш ли поне бегла предства за какво става дума

62

Анонимен

преди 11 години

69 *** международните цени са по нисли от тези на които се продава на вътрешния пазар , това не го ли знаеш , освен това за периода след изключването на 4-те реактора незвисио че до 2008 година имахме рекорден ръст на икономикта употребата на ел.енергия не само че не се увеличи но и намаля , това се дължи основно на енергойната ефективност която у нас има резерв около 30% спрямо Запада.От износа на електр. печелят единствено само 2-3 червени фирми , виж отчетите на Козлодуй , обнародвани са

61

Inferno

преди 11 години

Преди този референдум ще трябва да се проведат минимум три предхождащи референдума:1. Да се национализира ли енергетиката в България на 100%?2. Да се национализира ли добивът на природни богатства?3. Да останем ли в ЕС след 5 години членство?По принцип не обичам национализацията, но в момента държавата ни е безсилна срещу часните монополи - цените говорят сами за това, при минимална заплата от 290 лева. В ЕС цените са сходни, но станеарта е поне 5 пъти по-добър!

60

хе хе хе

преди 11 години

много анонимни червени спецове тук по енергетиката

59

Капон

преди 11 години

вземи се коалирай с Кунева, лика прилика.

58

Анонимен

преди 11 години

Значи положението е следното: след като спряхме няколко блока на АЕЦ Козлодуй, румънците построиха с французи АЕЦ. Ние сме намалили износа, готови сме да започнем да купуваме ел. енергия. И това е момента: ще ли успеят външни корпорации да овладеят България, принуждавайки я да купува скъпа енергия отвън, или ние българите ще си построим централата? Натам интересите се защитават от еколози, политически сили? А къде няха еколозите, когато румънците строяха (с по-стара технология от Белене)?

57

Постоянните

преди 11 години

дебели наглеци няма да се спрат да цицат до последно.

56

ЕРКО

преди 11 години

Колеги, някой може ли да ми каже,колко са бонусите които се раздаваха на служители от ......до.....царя включително парламента за една година?

55

666! СУПЕР...

преди 11 години

Капон ИЗЧЕЗНИ...!

54

цункай МЕ по дупеТО

преди 11 години

Хайде на цирка , хайде на панаира , днеска има утре няма ....................... вервай наоде ..!?

53

Извънземен

преди 11 години

До Земляните:Извиняваме се. Изпуснахме това нещо на снимката от галактическия затвор и то се приземи на Земята. Възможно най-бързо ще дойдем да си го вземем.

52

RCI

преди 11 години

Не мислех дотук да се стига.На комунистическите крясъци не трябва да се обръща внимание.Просто е кристално ясно ,че това не работи за България.НЕ РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ!/За `Белене`говоря/.Но щом нещата до `контракомитети`са стигнали твърдо трябва да застанем зад тази инициатива!А това,че се казва Капон?О-о,аз какви неща съм говорил против евереите...Но на бялото черно няма да кажа-истината струва повече от самолюбието ми!Питам г-жа Капон:с какво мога да бъда полезен?

51

Анонимен

преди 11 години

54 кое по точно не ти харесва в това " теглихме дълг " може и да не е терминологично точно , но смисъла е същия , за да направиме необходоимото плащане по външния дълг дуржавата пусна еемисия облигации които не са нещо друго освен дългови книжа , тоест взеха се пари срещу тях със задължанието те някога да бъдат изплатени естествено зведно с дохода който носят на инвеститора.

50

Анонимен

преди 11 години

1 Жена2 Женище3 Павлова4 Капон5 Фидосова