89

ppancho

преди 11 години

do101.Точно 160000чиновника ще лапат от строителството,60000 ще охраняват,1000000 ще крадат ток.А ние ще платим този панаир:)))

88

RCI

преди 11 години

БПФ,от кой момент това`евтино`го смяташ?Имаме от десетилетия институт по атомна физика със съответен бюджет;имаме експериментален реактор който само харчи,не връща;имаме десетки инжинери и физици образовани за сметка на всички....Ако ги нямаше горните,тук АЕЦ нямаше да има и това е само частица от изхарченото.Знам какво ще кажеш,похарчили сме пари да се възползваме-хубаво,но кажи КОЛКО сме похарчили.Изпращахме най-способните в Дубна,а казаците ни пробутват прескъпо евтиния която НИКОИ не желае.

87

Ура...

преди 11 години

Само от любов,разбира се,,но какво да ти обяснявам, ще разбереш, колкото *** разбира от кладенчева вода.

86

!!

преди 11 години

Със сигурност не съм от "великите ***" като теб.

85

БПФ

преди 11 години

Пълна лъжа !!! Навсякъде по света атомните централи произвеждат най-евтиния ток - а държава, която храни 1 000 000 ***, 160 000 държавни чиновници и 60 000 ушеви ***, е достатъчно богата, за да си построи не една, а ако поиска и три атомни централи - стига само да спре кранчето на гореизброените *** !!!Намаляване на чиновниците до 20 000, на полицаите до 30 000, спиране на помощите на мързеливите *** - и пари за Белене ще се съберат за ДВЕ ГОДИНИ.Български Патриотически Фронт

84

ppancho

преди 11 години

Категорично съм против този проект.Готови огромни фирми ще отупат парите на данъкоплатците за 0(зеро)време.А ние пак ще сме си в ролята ,кощто ни е отредена да плащаме за панаира.Това е схема -заставане на "входа "и "изхода".Комунистите са я измислили...явно не са много изобретателни: ))0Да против съ да харчите парите от моите данъци за Белена 'а после да ме разпарят 4ез и ивн и другите хайдути с по цени от 1 лв на кв,което явно е детската им мечта: ))

83

Реалист

преди 11 години

Хора събудете се и не подкрепяйте с вота си верижно свързаните политически мекерета като тази мошеничка Капон, БСП, ДПС, ОДС, ГЕРБ и други национални предатели. Главна цел на *** е да ни унищожат като народ , да забравиме корените си , да забравим и древната ни история на един от най великите народи на тази земя .

82

Анонимен

преди 11 години

ИСКАМЕ ГЕОТЕМАЛНИ ЦЕНТРАЛИ НЕ АЕЦ!

81

до 80

преди 11 години

Нали японците гръмнаха с американски реактори бе,унуфри! А копютъра ти от кой е правен?

80

Нели

преди 11 години

тая да отива на магистралата а не в парламента

79

До 89

преди 11 години

Аз и сега съм все ище млад - преди бях ученик, но въпреки това преди беше по-хубаво. Тази разлика се дължи на изключителната професионалност на нашите управници от 23 години насам. Сега тук всичко в сбъркано. Вижте Канада за пример и еталон на държава.

78

Анонимен

преди 11 години

82 не винаги държавната намеса е полезна и обратното разбира се , чехите ние с ехите изобщо не ожеме а се мериме , те преди ВСВ са сред първите в европа , по късно при социализма те изостанаха страшно спрямо Австрия и Германия а когато падна желязната завеса не гласуваха като нас пак за *** ис е правиха много бързо , така че хайде да не говориме за чехия и нейната държавна ЧЕЗ., между другото нашата държавна НЕК в момента е пред фалит заради Беляне.

77

Анонимен

преди 11 години

84 прди си бил млад , няма нищо по хубаво от това да си млад , не знам дали си забелязал какво става по празници на Кулата-Промахон , изобщо не може и дума да става за срванение преди и сега , ако бреше както преди щеше да имашвъзможност най-много да пишеш за заводския стенвестник.

76

БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ ..

преди 11 години

...ЕВРЕИТЕ!ТЕ СА БОЖИЙ НАРОД !ТЕ СА ЗОРАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!ТЕ СА СОЛТА НА ЗЕМЯТА!ОТ ТЯХ , ЗАПОЧВА ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ И УЧЕНИЕТО НА ХРИСТА!

75

n

преди 11 години

По същата логика- освиняваНЕ!

74

ес

преди 11 години

Тази тлъста трътка какво е направила за обществото.Освен за запазването на окръжността на талията си от ядене и охолство, тя дава акъл, защото не се е облажила с комисионни.

73

Анонимен

преди 11 години

като си имаш парички,ни белене ни велене ще те интересува.и тая драпа да влезе в 'парламента' и да цока от нас!

72

До 75

преди 11 години

Да живял съм и най-хубавите ми спомени са от тогава. Всички работеха и ходехме по 2 седмици на море. Безгрижие и кеф.Сега не съм зле, но питаш ли ме какво ми коства да изкарвам достатъчно пари, за да живеем що-годе добре.Преди бяхме щастливи, а сега сме стресирани и изморени и най-важното НЕСИГУРНИ

71

ЕДНА ХУБАВА ...

преди 11 години

...И УМНА ЕВРЕЙКА---КАТО ВСИЧКИ ЕВРЕИ!СЪВСЕМ ПРАВИЛНО !КАЖИ КЪДЕ И КОГА , КУКЛО....!!!!!!!!!!!!!!!!ТАМ СМЕ!!!!!!!!!!!!!!!

70

до 81

преди 11 години

А нима не може производството и търговията с тока да се одържавят? И не съм от БСП. Просто смятам, че България с лека ръка продаде дружества от които можеше да печели. Сега съм в Чехия и да знаеш, че имат държавен сектор, а пък са много по-напред. Пък нашите всичко да продадат и накрая на опашката.