44

не е бил войник

преди 11 години

но министър на военните николай младенов стана, какво да правиш, такова глупаво време вбългарско настана, дажи полицайски образован конституционен съдия стана, ех тя в българияедна стана, държавата без народ остана, образованото й чужд гражданин стана.

43

до 42

преди 11 години

"само че "мозъчен" определено не е описанието, което бих добавил към "пигмей" "Ъхъ. И мен това какво ме вълнува?

42

a

преди 11 години

Как ще си ченге и няма да знаеш за това? Аз не съм много умен, но не заслужавам да ме правят ина последен селски ***.

41

до 23

преди 11 години

кой е пигмей си личи по изказването ти ... само че "мозъчен" определено не е описанието, което бих добавил към "пигмей", когато говоря за тебе.Повтарям - и да си купиш пагони, генерал няма да станеш. Както и официалната митрополитска корона няма да ти даде сан. Както и сборник с пословици няма да те направи умен ...Къде видя нещо за даване на пари на попове, ти си знаеш. Нейсе, живей си с злобата, мене църквата не ме интересува, но *** определно ме вълнуват.

40

иво

преди 11 години

не е агент, но е педофил

39

Анонимен

преди 11 години

Вярвам на дядо Йоаникий. Вярвам и, че е един от най-обичаните от епархията си митрополити.

38

Анонимен

преди 11 години

Да донасяш на антихристовата болшевишка власт е престъпление срещу Христа.Светското мислене не може да разбере това.

37

Нина

преди 11 години

До никола 37Така е. НО има голяма разлика между регистриран агент и доносник-агент. Стотици хиляди българи са били регистрирани, заради длъжностите, които са изпълнявали, но някои от тях никога не са донасяли!Не можем да мерим с един аршин доносниците, които даже с лъжливи доноси са разбили стотици човешки съдби, и регистрирани агенти, които не са вършили никога подобно нещо.Затова вярвам на думите на дядо Йоаникий.

36

никола

преди 11 години

Нина, само една партия е без доносници и тя е ДСБ, и разбери ДОНОСНИКА Е ЗАВИСИМ от доносите които е писал и от този който държи досието му, затова на ръководни постове в държавата не трябва да се слагат ДОНОСНИЦИ защото вземат решения против България, ще ти дам и един пример, когато Доган нарече Валерия Велева мадам В и директно и каза че пише срещу него ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ ТИ ПЛАЩАМЕ,а по рано Велева говореше за Доган все едно е Уинстън Чърчил,как играел политиката с 5 хода напред и врели некипели.

35

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 27Защо повечето свързвате агентите непременно с доносничество ? Сигурен съм ,че е имало и такива,както във всички области,които са фабрикували доноси за лична изгода,но повечето са вършили качествена и благородна работа в името на България ! Ако мислите , че в борбата с враговете на страната ще използват бели мишки,най-вероятно се лъжете !

34

Анонимен

преди 11 години

СТИГА С ТАЗИ ДЪРЖАВТА СИГУРНОСТ--СЛУЖИТЕЛИТЕ И ВЕЧЕ СА НА 100 ГОД..ТОЗИ КОКАЛ ВЕЧЕ Е ОГЛОЗГАН..КАКВО ОЩЕ ИМА ДА КРАДЕТЕ КОПИЛЕНЦА МРЪСНИ ЧЕ САМО НЕЯ НИ ПОДХВЪРЛЯТЕ...ГАДОВЕ КРАДЛИВИ!!!!

33

мирянка

преди 11 години

Аз вярвам на думите на митрополит Йоаникий!Този човек ми изглежда най-скромен, добър, непокварен и достоен служител на църквата.

32

Анонимен

преди 11 години

Цецка Цачева -бивш партиен секретарЕлена Костова същоНиколай Младенов-комсомолски с-р.Мирослав Найденов-същоРосен Плевнелиев и тойБ.Борисов-СИК-аджияНа фона на тия и много други Йоаникий е китка !

31

антиседераст

преди 11 години

Оставете свещениците на мира!

30

Анонимен

преди 11 години

Да попитам само от пости дебелее ли се?

29

Дядо Мраз

преди 11 години

До до Нина 24 - до 27 - Сигурен съм, че не си прочел целият коментар на жената, но се опитваш да се правиш на остроумен.

28

Анонимен

преди 11 години

Значи всичките му съмишленици от синода са ченгета, а него не било го интересувало този факт.Всеки си отговарял за себе си.А какво пише в Псалм 1 - Блажен е оня човек, който не отива в събранието на нечестивци, в пътя на грешници не стои и в сборището на развратители не седи"

27

Анонимен

преди 11 години

Когато си отиде пастирът, стадото се разпилява. Това става и в момента с българската църква. Всички хулят и реват, а никой не вижда, че всякакви видове религиозни секти, радикален ислям и какви ли още не, навлизат все повече и по-настървено сред българския народ. Страхувам се, че всичко това е отдавнашен сценарий, който с неистови усилия беше спиран от патриарх Максим, и сега отново излезе на дневен ред.Нека опазим БПЦ и християнството в България, за да ни има!

26

до Нина 24

преди 11 години

"Стига с тази игра на агентури..."Може би не е важно и кой колко доклада е пратил и дали са умирали или са били затваряни в затвора хора заради тези доклади. Интересна игра.

25

Гошо Тъпото

преди 11 години

Йоаникий,Бог да свети името му е един от най...скромните български владици.Макар че епархията му е,цялото южно черноморие,не се е...чуло да има някакви облаги и да се възползва от...това.В аскетизма си е по...близо до Максим,от всички други.Друг е...въпросът,че в това смутно...време,за патриарх трябва да се избере действен клирик,а не съзерцателно и молитвено...аскетичен.Де го...тоя;освен цядо Николай,друг не...виждам.