54

Елена

преди 11 години

Вашата пропаганда е безумна, значи так: "комунистите" са ни освободили от турско робство/вероятно според продажници като вас то е присъствие", давайки близо 150 хиляди жертви, запада ги е накарал да гщо сторят, после трябва да благодарим на запада, че унищожи Санстефанска България, а също така и за Ньоскийя договор, който ни отне Бяло море...ха..ха..вие сте ммноооогооо луди))))) Дори и мвакедонските "историци" са по-обективни от вас..продължавайте със свободните съчинения.

53

mm

преди 11 години

Лудото Ленче пак се изявява с мухлясалия си червен мозък. "Европа" не е пускала бомби над България, пускали са ги Американците които са били съюзници с СССР. Царска Русия е била против създаването на независима и силна Българска държава и против съединението. Съвременна обединена България съществува благодарение на Англия. "космическите технологии", робостостроенето което сме го нямали и всичко останало си ги съсипахме сами и за това сме си виновни само ние.

52

Анонимен

преди 11 години

58 ти си болна извинявай , " братушките да ни освободят " , толкова ли сте наивни вярно , добре че поредната 10 война между двете Империи се случи да е успешна за Русия в края на 19 век защото ако беше успял Петър или германката Екатерина Императрица Всеросийская , днес щяхме да се мъчиме като чеченците да се освобождаваме от тях , но 1878 Европа на позволи те да останат на Балканите.

51

Елена

преди 11 години

Като сме си пв Европа та сме цъфнали та вързали, ткази същата европа която ни разкъса с Ньоския договор и Берлинския конгщрес. Тази същата европа, която пускаше бомби над България и тази същата европа, която ни съсипа ком.технологии, роботостроенето и ни докара до нивото на албания. И тази същата европа, която не позволяваше на братушките да ни освободят.

50

RCI

преди 11 години

Елена,това за `кранчетата`е от болшевишката лексика.Не желая на никоя страна да объркваме икономиката,като спираме горива.Исках да кажа,че когато е до рекет и ние можем.Твоите клечка за зъби не могат да произведат,но с`кранчета`заплашват,светът мислят че дирижират.Ако този свят ги отгърми ,с русията става същото което стана със СССР.Спомняш ли си,че имаше такава държава?Преди за Космос да говориш(55)погледни какви обувки носиш,на какъв комп.пишеш,каква кола караш... Рано ви е за Космос.Ама много

49

Елена

преди 11 години

Че благодарение на братушките България е била водеща космическа сила и не само това. Като не ви харесва русофилската върна в България отивайте в анадола.

48

RCI

преди 11 години

В наш интерес е да не подписваме за цени.Релсите са мой,ако искаш твоят влак по тях да мине,АЗ определям цената.Ако не ти харесва,пренасяй си трена с балони!Те ни изнудват 70години,стига сме били добрички с тях!

47

Елена

преди 11 години

Тази газ е за страните от южна Европа-Италия, сърбия, Словения, Унгария и т.н. хммм този пък ще врътва крана на страните от южна европа..Боже, боже колко откачалки имат тук, то реално прозападняк нормален човек НЯМА, всички сте продажници.

46

БАЧКАТОР

преди 11 години

Е то с такива хипер умни министри като Дянков който се кани да шамари Русия, и шефа му Боко, който борчески заплашва Путин че щяло да му се стъжни и тъй нататък, какви отстъпки очакват да получат от Газпром? На нашите им липсва елементарна култура да не говорим за дипломатичност ! Самите американци не си позволяват да държат такъв тон с руснаците ,какво остава за бг правителството.

45

RCI

преди 11 години

Хайде да видим в кой е кранът?Газът не се произвежда,не е стока която в завод да направиш и завода където желаеш да построиш.Газът от земята извира.Диаманти да извират,ако нямаш трасе по което да достигнат до клиент,нищо нямаш!Газопроводът през България ще минава.Ако Путин накриво ме погледне,завивам крана.Стоката не достига до купувачите след нас-няма плащания.Ние на мазут ще минем и ще се оправим,но каксво ще прави Русия която само суровини изнася.В изгодна позиция сме-да се възползваме.

44

стоян петров

преди 11 години

Някой коментира, че България имала нагло отношение към Русия. А моля тоя да се хване една година на работа на морето и да разберете за каква наглост става въпрос. По-арогантни и нахални от руснаците няма. Не обвинявам хората, така им е протекъл живота, такива са станали. Но ако уважаваш себе си ще се отнасяш с другите както те се отнасят с теб.

43

специалист

преди 11 години

В газовата тръба няма нищо лошо за България, напротив, ще печелим. Издънката се състои в това, че ЕС задължава ВСИЧКИ държави да дават достъп до тръбата на трети частни лица от цяла Европа, т.е. който иска да си купи газ от бг тръбата на местните цени, може да се включи и да го направи. Руснаците категорично отказват и ние обираме парсата. Отдено сме длъжни и да уведомяваме ЕС за всички газови договори с не ЕС страни. Ще ни сцепят от дела и глоби. Чуйте ми думата.

42

Пловдив

преди 11 години

А с ЦСКА договора кога ще се подпише?Премиера обеща, след като намери спонсор за Левски(Руската Банка),че ГАЗПРОМ ще помага на ЦСКА.

41

Kumanist

преди 11 години

Гласувайте за нас другари и от Юли 2013-та газът ще е безплатен, а сметките за парно ще се заплащат в двоен размер от държавата!

40

Българин

преди 11 години

Не съм русофил, но ме провокира въпросът защо Бг давала 1/2 милиард евро? Ами:1. Не ги дава Бг, защото се оказа, че ги няма;2. Участието е 50/50, което означава, че 50% от приходите са за Бг.3. Дава ги по принцип, за да не зависи от Украйна.Цената на газа наистина е нещо отделно и се договаря допълнително. Ако някой си купи дялове от фабрика на мерцедес, да не очаква продажби за всичките си познати с отстъпка? Нали самият той губи?

39

do 42

преди 11 години

Da,na6lqpahme gi.......s golo dupe po madete!!!

38

Анонимен

преди 11 години

за четвърти пореден ден казвам - руснаците пак прецакаха глупавите ни министри, сега ще ядем бой и от ес.

37

стоян петров

преди 11 години

Ама какви цени само плащаш за газа, бензина, ядреното гориво а.

36

Анонимен

преди 11 години

Шумкарите ги братосват,но тез ни дерат с най-скъПАТА ГАЗ В ЕВРОПА.....Ако искат потока им да мине през нас - ще плащат.........ние как си плащаме

35

Брад Пит с очила

преди 11 години

Ама как само нашляпахме руснаците...