600

История

преди 11 години

За първи път Ахмед Доган направи нещо правилно в името на справедливостта.

599

История

преди 11 години

До Хремки. И това ще стане.

598

История

преди 11 години

До Анонимен. Напротив. Извършеното срещу турците в източните и западните части на Османската империя е геноцид. Избивали турците, защото тогава много народи си мислели, че това е краят им. Но те пък взели, че удържали. И като взели да си връщат земите, се появили разни геноциди - арменски, тракийски и незнам си какви други измишльотини. А иначе тези войни са си войни за етническо прочистване, не са такива "според Ахмед доган"

597

История

преди 11 години

До ivo. Изборът ти се базира на лъжата в историята и на невежеството ти.

596

hahahahah

преди 11 години

ivo az izbrah mayka ti,.....

595

ivo

преди 11 години

свобода или турция .избери ти .аз избрах атака.

594

коста

преди 11 години

Не обичам Сидеров и Атака;никога не съм симпатизирал на крайните националисти.Но все повече се убеждавам,а и ще убедя и мои близки да гласуват на националните избори за АТАКА.Те са май единствения истински опонент на тоя доганоглу...

593

хера

преди 11 години

До бб за съжаление тези войни не са могли да прочистят балканският регион от тъпите и извратени османски варвари.Дано да си прав 698 ,дано всички българи отидат до урните догодина.

592

Vsqko zlo za dobro

преди 11 години

Sled tova negovo izkazvane mnogo ot bulgarite deto ne biha glasuvali 6te otidat da glasuvat,za da namaleqt v procentno otno6eni glasovete na DPS.I az sa6to!

591

Хремки

преди 11 години

Това е все едно общ прочит на историята между евреи и нацисти. Срам за човек с български паспорт, пък и агент на ДС. Като щуротията с турското присъствие в България. Клали ни , е...ли ни - присъствие!

590

10

преди 11 години

до ббТи май си учасвувал в тая война , но на коя страна си бил ! А дали не си фес ?

589

бб

преди 11 години

Стига сте плюли некадърници такива.. Разбира се, че е била етническо прочистване, само че на никой друг не му стиска да го каже на глас. Затова сме на тоя хал, защото фалшицираме историята и погубваме образованието си.. И еврете уж сме спасили, а хилядите евреи от Македония, които пращаме директно в пещите? Аман от пишмам патриоти.. Вместо да се огледаме в каква мизерна и бедна държава живеем и че все по-лошо става, плюем някой, който има смелостта да каже на глас, това което другите не смеят!!

588

дого

преди 11 години

Само Доган има дързостта да каже истината, на другите не им стиска!!!от мизерията в тази държава има само един изход - турците да вземат властта (това е доказано, че работи в продължение на 500 години) - така ще има работа за раята;

587

Уйлям Гладстон

преди 11 години

. Обръщам се към своите сънародници, от които това зависи в много по-голяма степен, отколкото от който и да било друг народ в Европа, да изискват и настояват пред нашето правителство да промени своята едностранчива позиция и да насочи в съзвучие с европейските държави цялата си енергия към премахването на турското управление в България. Нека турците сложат край на своите безчинства по единствения възможен начин, а именно като сложат край на собственото си присъствие.... Уилям Гладстон Турските престъпления са толкова гнусни и свирепи, че сърцето отказва да си ги представи, а перото да ги опишe" Уйлям Гладстон

586

Политиката на Турция

преди 11 години

Ахмет Давитоглу признава, че неговата страна реализира политика на нео османизъм:Ние сме нео османисти. Ние сме принудени да се занимаваме със съседните страни и даже влизаме в Африка. Има наследство оставено от османската империя заявява министърът на външните работи. Нас ни наричат нео османисти . Да ние сме новите османисти. Ние сме длъжни да се занимаваме със съседните страни.

585

българин

преди 11 години

И това доживяхме, български политик да работи против родината си! Това е нечувано безочие! Ахмет Доган като турчин роден в България първо трябва да защитава родината си, е не чужда държава! Нека първо признае етническото прочистване в Турция с Арменския геноцид и избити над 1 милион арменци, също и за българския геноцид с избити и прогонени над 300000 българи. Все пак в България има градове с преобладаващо турско население, а в Турция градове с преобладаване на българи няма!

584

Рязан Турчин

преди 11 години

Аз напълно оправдавам Доган за тия му думи. Ми, човекът толкова е учил история, толкова е завършил. Нали имаше квоти за турците да влизат с по-нисък успех? Нали го вербуваха и затова му дадоха висше образование старите бойни другари? Откъде да знае той кой е Белов, как е превзел Кърджали без кръв, как част от самите "турци" са го подкрепили и как всъщност османската империя изкла милиони, включително през балканската война?Та, като не може да мисли, какво да прави, освен да слуша шефовете си?

583

Ваня

преди 11 години

за мен това е човека който насажда омраза между хората,ще се връщаме назад ще правим нов прочит,ако продължаваме да ровим назад,ще продължаваме да затъваме в ла*на,но то това е и целта де.обикновените хора си живеят мирно и кротко и им е важно да имат работа и хляб,политиците ровят ,създават изкуствено проблемите.694,изобщо не е умствено изостанал,виж колко години умело манипулира огромна маса народ,за мен е хитра лисица

582

Мамантос

преди 11 години

Най-правилно са постъпили с това мръсно, тъпо и нагло племе гърците. Сега в Гърция турци няма, и никой не смее да се турчее. Това е държава.

581

ГАГАРИН

преди 11 години

ДОГАН Е ВЕЛИК