24

Анонимен

преди 11 години

Който не е познал Коментатор номер1 - това е Марио. Човека има да избива доста комплекси и само един сайт не му стига :)

23

д-р Хаус

преди 11 години

Нормално - жените са склонни да клюкарят и затова предпочитат социалните мрежи, а мъжете имат нужд поне за малко да се почувстват герои и затова предпочитат игрите.

22

ooh

преди 11 години

Tazi e tolkova pristrastena kam Facebook che e prenebregnala zaicheto si i to izglejda izostaveno i tajno :(

21

Скалата

преди 11 години

хората сте страхливи ,създавате семейство за да търсите нещо вън !? но със спокойствието че винаги някой ще ви чака в къщи ....

20

Ели на 24

преди 11 години

Искам са се омъжа защото тогава ще мога да изневерявам на съпругът си с оная тръпка с която го правят всички нормални лицемерно-морални жени БГ.Копнея да се видя с бяла рокля на сватбата си.Майка ми каза, че в брака било така,кой превари той завари.Аз съм зодия Стрелец и още на следващия ден след брака ще съм изпълнила смисъла на съвместното съжителство ,а именно да прецакам другия.То иначе за какво да се събират хората под един покрив да живеят заедно.Няма логика.

19

Анонимен

преди 11 години

чета коментарите и се чудя: секса престъпление ли е, надпревара или оправдание??? Почвам да чатя само с ръкавици, че един приятел водопроводчик на голо оправял една тръба и хвана трипер!

18

Анонимен

преди 11 години

Жените харесат социалните мрежи, защото там едни неподдържани мъже им се мазнят и ги изкарват едва ли не принцеси като им вдигат самочуствието.Истината е че и двете страни са далеч от привлекателност и сексапил.Истинските хора излизат навън, комуникират,четат,спортуват, поддържат се умствено и физически и не им трябват такива неща.Те са бъдещето

17

kris

преди 11 години

използвали са те вместо вибратор...

16

Краси до Валерия.

преди 11 години

А мъжа ти сигурно не вършее в нета. С тези две работи въобще не *** някоя заблудена като тебе.Да не се запознаете в нета с него, ама под различни имена и снимки :)

15

да бе

преди 11 години

Експертът препоръчва на родителите да ограничат времето на детето пред компютъра и да проявяват интерес какво дъщеря им върши във Facebook. Подобни теми могат лесно да бъдат обсъждани по време на семейни вечери.-------------------------------------------------------------------------Този явно е"експерт" по турските сериали - надзор, разговори и общи вечери има докато децата са малки,като минат 12 години се затварят в стаята и край,родителите изморени или отегчени от битовизми заспиват на мига.

14

Илиян

преди 11 години

Валерия и аз имам доста гаджета с които съм се запознал в нета. дали не сме се праснали с теб?Каква кола караш?Сериозно те питам.

13

Валерия

преди 11 години

На 35 години съм , семейна вече 8 години.Съпругът ми е на 40 години.Красив ,добър , много нежен и любящ с мен.Имаме 2 прекрасни деца.Съпругът ми страшно много се грижи да не ни липсва нищо на мен и децата ни.Работи на 2 работи като за мен остава да се грижа за отрасналите си деца които и сами вече се оправят.Взех си тази играчка компютър и има няма за 2 години имам вече 8 любовника разбира се дискретни с които се чувствам заредена за живот.Нищо не ми липсва от мъжа ми, но някои май пропусна малката подробност, че ние сме хора,раждаме се грешни и такива умираме,от което следва, че и нищо да не ми липсва, винаги чуждото като човешка емоция ни е по сладка.Ние семейните щастливи ,осигурени жени от мъжете си ,най много рога им слагаме именно защото не се налага да се борим с труд в семейството ни което идва от наивните ни и още глуповати, но с големи претенции иначе наши мъжлета.

12

asd

преди 11 години

Ахахахаха, на такива статии най-много харесвам коментарите. Истински се забавлявам като чета автохвалебствията на разни мишки. Мъже тип Митьо Пищова, дет ги порят кат' риби и ги пълнят кат' агнета, ... но насън. А на улицата ходят с наведена глава и като видят хубава жена бързат да се приберат в къщи за да лъснат подобаващо. Ех, от време на време и те мушат нещо, предимно женски индивиди които са изпуснати от зоологическата градина или от някое травеститски клуб.

11

Анонимен

преди 11 години

Истина е, че жените с дълги връзки или семейните се отдават на флирт и неангажиращи "срещи" с различни "типове" успели да ги впечатлят. Щастлив съм, че българката лесно се впечатлява...доста щастлив! Фактически 4-5 *** орем цял квартал и наистина най-важното е ДИСКРЕТНОСТ! И аз бях романтичен ***, и аз бях рогоносец и на всеки който му слагат рогата да кажа- НИКОГА НЯМАШЕ ДА МИ ПУСКАТ ЧУЖДИ ЖЕНИ АКО ПОЛУЧАВАХА ВНИМАНИЕ,РАЗБИРАНЕ И НЕЖНОСТ! Нямам С-класа, не съм фотомодел, и съм под 20см.

10

Модератор Dnes.bg

преди 11 години

*** които ни правите кинти!

9

Анонимен

преди 11 години

А НИЕ , КОИТО ПО ЦЯЛ ДЕН ПИШЕМ КОМЕНТАРИ В ДНЕС БГ. , КАКВИ СМЕ ?!

8

Семейна на 45

преди 11 години

Незнам обаче ,аз редовно си чатя дискретно и с доста мъже правих неангажиращ секс.Мъжа ми си няма и понятие от интернет и си мисли ,че това е безопасна работа и за деца.А 37 годишния пезевенгин е *** защото ни разкрива пред всички мръсното бельо тук което упорито си крием в легените под мивките в баните.

7

кака пена

преди 11 години

айде не се пъни,на всички е ясно ,употребения си ти,и това ако е за хвалба,от мене запомни к*рва знае ка кка и да те скурви и как да те разкурви

6

не осеменена

преди 11 години

а бе даже знам кой си....ама си си жалък-да знаеш;)

5

до 6

преди 11 години

А с кво си забърсваш монитора и клавиатурата , след като ги осемениш ?