6

Продавач на бързо

преди 11 години

Сега е време за продаване за който се усеща,защото Турция вече официално си призна, че е харесала терен за построяването на третата си ядрена централа близо до границата с България /Резово/и скоро кракът ми няма да стъпи или трябва да ми плащат вредни за престоя ми по ваканционни селища на българското черноморие!

5

Купувач

преди 11 години

"Руските купувачи освен това са по-склонни да купуват ваканционни имоти на зелено от български инвеститори с добър имидж и в качествени строителни проекти"Нищо по-тъпо не съм чула. Сигурно, Green Life стартира нов проект. Това е обяснението за интереса на руснаците към имоти "на зелено".

4

Бум на Тряса

преди 11 години

Има БУМ БУМ на мерака на брокитата и банкерлъка да се хване някой заблуден шаран на кукичката. А за руснака имота в България е билет за рая , предвид гадната им действителност в сибирядата.

3

Анонимен

преди 11 години

mafioti triabvashe da pishat vmesto bulgari ....

2

Кофражист

преди 11 години

Така се раздвижва икономика според вдянков - ората са решили да изпреварят десятъка и парите вече работят за .... мутрите.

1

По Темата

преди 11 години

Ако знаят колко са добри материалите и колко качествено е строителството-ще изпищят на умрело и ще бягат колкото сили имат!