8

Анонимен

преди 11 години

кадето са многото пари там е мафията -Япония не е мафия тя е силно развиваща се и културно развиваща се държава .мафия са евреите арабите американците и руснаците и англия .Еврейската мафия е най голямата -но евреите не са лоши хора много са надути само .

7

Анонимен

преди 11 години

Всички тези оставки са заради HAARP и американско еврейското вмешателство под натиск.От японците се очаква да въведат чиповете , но трябва пряко да се контролират.НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД е в напреднала фаза на изпълнение.

6

Анонимен

преди 11 години

относно Бойко:Възухът зловещо свирихаракири!харикири!

5

Анонимен

преди 11 години

ААААА! Милен велчев бе на яхта, със самоковеца, пък Царя не му прие оставката.Бойко борисов си пие бирата с Мишо Бирата (който загадъчно умря слред като проговори) обаче не подава оставка......румен петков трябавше да е в затвора, че извади досието на Коритаров, (нямаш право да вадиш досиета ако не си член комисия) но не би.......Желю и той е кандидат за затвора- къде е досието на Берон?У нас привалата са други.

4

Анонимен

преди 11 години

тук мафията трябва да подаде оставка че ни управлява ;)

3

Срашимиров

преди 11 години

Да подава като е будала. Нашето момче си е хем мутра хем премиер.

2

Тиквоний Винетуту

преди 11 години

А при нас е обратното-не може да станеш член на ГЕЙБ ако нямаш връзка с мафията....

1

Гражданин за EРБ

преди 11 години

Японски министър хвърли оставка, имал връзки с мафиятаКейшу Танака си призна, че преди 30 г. се е срещал с хора от престъпния святДОБРЕ ДЕ - НАШ МухоБойко КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ СЕГА???...ДА СИ НАПРАВИ ХАРАКИРИ ЛИ???НАШТА ТИКВА СЕ Е СРЕЩАЛА С ХОРА ОТ ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ НЕ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ, А ПРЕДИ 30 МИНУТИ...КОНГРАЧУЛЕЙШЪН