12

Анонимен

преди 11 години

Що изтрихте Гошо ***, коментара му беше много смислен? Ако трябва да говорим за антиреклама, антирекламна е единствено тази зле написана статия. Би трябвало да върнете парите на този, който ви е платил.

11

Анонимен

преди 11 години

Чак такива големи стаи в малките жилища няма. Иначе като си купувах малко жилище, най-голямата ми грижа беше тоалетната да не е точно до кухнята, както ги правят повечето. Даже в един форум на архитектите ги питах защо така ги правят, а те ме засипаха с мърсотии и цинизми като някакви най-долни хамали.

10

Владо

преди 11 години

Аз ли съм *** или dnes.bg не правят разлика между оЦветявам и оСветявам?

9

abe

преди 11 години

то не е проста работа: "Лампички с разнообразни цветове се монтират в различни части на стаята на тавана, под дивана, над телевизора въпрос на личен избор."Кабели, кърти, монтирай..Глупост.То не е да залепиш хартийка.

8

Bai-Hui

преди 11 години

Тва искам да го видя в някоя люлинска панелка приложено на кривите стени с фуги в ъглите.

7

Анонимен

преди 11 години

Става за бар :)

6

Свети в тъмното

преди 11 години

Не ме кефи!

5

Анонимен

преди 11 години

Мебелите са по скандинавски ,квадратни и сурови. Сега минават за модерни.Лампичките радват обаче не съм сигурен,че са лед. Може би някакъв вид светеща лента със светлоотразители, защото как се създава ефектът на светлинната завеса?Лилавото свети все едно е течност.Изобщо решението е много интересно.Личи си ,че дизайнерите на мебелите са фенове на епъл- бело,квадратно,пустош,много пари.

4

Анонимен

преди 11 години

Много неуютно за дом. То да се докарваше всички от светлини,ама...

3

бумеранг

преди 11 години

Интересно решение! Мебелите са ужасни.

2

Яким Вълев Донев

преди 11 години

Няма да мога! В България много скъп тока бре.......

1

Анонимен

преди 11 години

"Лампички с разнообразни цветове..." :))) Много ме забавлявате Dnes.bg, пък някои могат и да се вържат, че наистина си слагаш разноцветни лампички, като едно време по елхите. Става дума за обикновени LED секции, които с контролер могат да будат накарани да светят в познатата на човека цветова гама. Продават се по всички строителни хипермаркети, както и в специализираните магазини за LED осветление.