33

uncle charlie

преди 11 години

До Човекът Долар - пич, това че си гледал двете части на "Wall Street" не значи, че работиш там...

32

Човекът Долар

преди 11 години

Аз работя на Wall Street и не пестя защото съм финансово обизпичен благодарение на наказателните му финансови операции които са плод на моите икономически и статистически знания.Sent from my iBank

31

безсрамници

преди 11 години

нямате пари за лекари, но очевидно имате компютри да пишете...не изкарвате пари, защото по цял ден цъкате из форумите.... а лекарите със скъпите коли са малцинство и са тези, които въртят далавери с властта, с която си говорят на прякори. имам лекар в семейството си, кардиолог - отдаден на професията си, но получава толкова "много" пари, че без помощта ми ще умре от глад, а вие търтеи като не ви се ходи на лекар недейте да ревете като близките ви почнат да *** като мухи..лекувайте се в бгмама

30

dada

преди 11 години

аз не пестя защото няма от какво да пестя, освен ако не взема да се храня със слънце дге

29

Анонимен

преди 11 години

90 % от българите все пак имат избор - да няма С какво да ядат, или да няма Какво да ядат.Визирам цените на стоматологичните услуги.*** те били най-ниски в цяла Европа.Да, ама съпоставени с доходите-май не са.Пък за качеството няма какво да говоря.Масово некадърници се писали за зъболекари,имам 3 похабени зъба от такива "доктори".На частен прием няма регистрация на пациента,няма касова бележка и върви доказвай,че точно този некадърник трябва да носи отговорност и да плати обезщетение на пациента

28

бате Нешо

преди 11 години

Пести този, който има пари.Така,че повечето сме спокойни - няма откъде да пестим

27

билкар

преди 11 години

Аз се сещам за кръвопиец-дофтор, само когато виждам тъщата си! В личен план е противопоказно и много опасно за здравето!

26

напротив

преди 11 години

Най-умно спестените пари са именно парите, спестени от посещение при лекар - 3 в едно. Спестените пари са нищо пред спестените нерви и опазеното - от лекарска намеса - здраве.

25

Пациент

преди 11 години

Отидете и вижте на паркинга на коя да е болница какви джипове и лимузини има да това са автомобилите на търговците с бели престилки. Няма по нагло нещо да изнудваш болен на легло за пари .... да горят в ада дано...!!!!

24

pe6o

преди 11 години

ostava mi samo santimetar da si go lapna ot stoika sve6t i niama da ima nujda ot jeni za po zamojnite sam izobretil samoeba4ka s pedali

23

boby

преди 11 години

Напоследък много глупави статии-но тая спокойно може да се кандидатира за нобелова награда за "най-глупавата и безсмислена статия",която някой е чел.Дори съжалявам,че си губя времето да я коментирам!

22

Kiril

преди 11 години

youtube/watch?v=D2pOncNkAlU Който разбира английски нека изгледа видеото!!!

21

Иван

преди 11 години

Четете книгата на Доктор Атанас Гълъбов- СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ СРЕЩУ ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА. Вижте филма в ютуб- Пътищата на лекарствата и още и още подобни, з ада разберете за фармацевтичната мафия и индустрия за трилиони долари годишно. Не вярвайте на медии, не се оставяйте да ви залъгват, спрете да гледате *** телевизии, битиви, нова, канал1 и долнопробните им предавания. "И ще познаете истината и тя ще ви направи свободни"!

20

дупнишките лекари

преди 11 години

В никакъв случай не пестете за доктори, особено ако са от Дупница, не че има някаква разлика вече - цялото ни медицинско обслужване в държавата е такова. Така че СПЕСТЕТЕ ПАРИ ОТ БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРИ - И ОСТАНЕТЕ ЖИВИ!!!! Това трябва да е девизът на всеки български гражданин.

19

Иван

преди 11 години

Тая статия насърчава да даваме парите си на фармацевтичната мафия. Да ама нашите предци са живеели по над сто години и сме инали повче столетници от Японците и познайте защо. Дедите ни са яли биологично произведени храни, не са били тровени от небето със самолети, не са били тровени от фабрики и автомобили и най-важното, не са били инжектирани с ваксини пълни с живак, алуминий и формалдехид. Нашите деди не са знаели какво е рак и са лекували един куп болести само с билки.

18

865

преди 11 години

Доста обидно да наричате немотията на хората "скъперничество". Че има скръндзи - има, но тези, на които им се налага да стискат и от лекарства не са като тях.

17

Не кради!

преди 11 години

Не пестете пари от фонд "работна заплата" за работниците. Ако им давате под 2 000 евро на месец, значи крадете, а кражбата е грях.

16

sas

преди 11 години

по-*** реклама на хомеопатичните продукти просто няма.

15

Анонимен

преди 11 години

Ако аз се подстрижа сам ще ме е срам да изляза навън.

14

Glezen

преди 11 години

Az puk sama si strija kosata, na frizior hodia vednaj godishno zastoto ne mi se davat 40?.. :DInache niamam nujda da pestia ot nisto vmomenta, no ima nesta (uslugi) koito prosto ne si struvat parite, dori da gi imam.